خواهم خواند کآشوب: بیست و سه روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم احسان رضایی 3.8 80 صحنه گردان عاشورا محمدهادی مصلحی 5.0 1 علامه (صد روایت از زندگی مرحوم علامه طباطبایی) معصومه صدیق 4.8 8 من اطلاعاتی بودم راضیه ولدبیگی 4.0 6 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 77 حیف که حرف نمی زنند جیمز هری یت 4.0 3 بی کتابی محمدرضا شرفی خبوشان 3.9 72 پژوهشی درباره امام مهدی (ع) سیدمحمدباقر صدر 4.2 9 این تو و این "ماجرای عشق من": شرح کوتاهی بر زندگانی حضرت خدیجه (س) انسیه سادات هاشمی 4.6 4 عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 51 پشت پرده تخت طاووس مینو صمیمی 4.5 0 زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله مصطفی اللهیاری 4.4 7 مرد نخستین: (زندگی نامه ی داستانی پروفسور سید محمود حسابی) محمود اکبرزاده 4.1 2 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 93 بی نمازها خوشبخت ترند؟! مجموعه داستان دخترانه فاطمه دولتی 3.7 34 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 177 نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.3 37 قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی یاسین حجازی 4.6 46 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.4 83 پر شارلوت مری ماتسن 3.7 24