معرفی کتاب زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله اثر مصطفی اللهیاری

زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله

زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله

مصطفی اللهیاری و 1 نفر دیگر
4.7
9 نفر |
4 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

12

خواهم خواند

20

شابک
9789643042615
تعداد صفحات
404
تاریخ انتشار
1387/7/23

توضیحات

کتاب زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله، گردآورنده مصطفی اللهیاری.

پست‌های مرتبط به زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله

یادداشت‌ها

          تجربه جدیدی بود. از ابتدا زبور مقاومت قرار نبوده تک جلدی باشد و امیدوارم که همچنان هم قرار نباشد! به جلدهایی از این کتاب برای شخصیت های دیگر نیاز دارم.‌ راستش زندگی در ایران ، درگیر شدن با مسائل درون کشور و پرداختن به جزئیات و اتفاقاتی که شاید خاص ما ایرانی ها باشد گاهی نگاه ما رو محدود می کنه و فرصت یک‌نگاه از بالا و از بیرون به منطقه رو ازما می گیره ، آره منطقه! آخه حس می کنم به قدر کافی متخصص نگاه جهانی و اخبار دنیا هستیم. هر کس به طریقی مطلع، پیگیر و ... . اما منطقه، واقعا چقدر غرب آسیا رو می شناسیم. چقدر از کشورهایی که تجربه های نزدیک و مشترکی و حتی سرنوشت گره خورده تری با ما دارن شنیدیم. برای من واقعا تجربه جدیدی بود. فارغ از جهان بینی و جهانگردی خاص ایرانی ام ، این گوشه دنیا، همین جایی که ایستادم رو از سمتی دیدم که قبلا ندیده بودم.

پ،ن ( دارای اهمیت) :  مجموعه چی کتاب ، یه  نقد جمع و جور روی این کتاب دارن.از جمله اینکه کسی که لبنان نچشیده و چند واحد درباره لبنان پاس نکرده احتمالا کتاب رو میبوسه و میگذاره کنار. با حرفش  کاملا موافق نیستم، مخالف هم نیستم البته. شاید اون قدر جذابیت داستانی نداره ، ولی بنظرم توالی خوبی داره_برخلاف نظر چی کتاب_. 
کتاب رک و رو و مستنده ، بخش هایی از کتاب عین _همان نسخه تایپ شده_ حرف های شخصیت هاست. کوبنده ترین نوع تاریخ شفاهی و _ پر واضحه_نه تاثیر گذارترینش.

پ،ن  (فاقد اهمیت زیاد) : چاپ قدیمش را خواندم‌، مقداری مشکل ویرایشی (از قبیل نیم فاصله نا به جا و ...) داشت. متن چاپ جدیدش را که ویراست جدید هم خورده، ندیده ام اما احتمال می دهم این موارد رفع شده باشد.
        

14

          چه کسی نقشه را بهم زد ؟

بعد از گرم شدن آتش زیر خاکستر قیام های اسلامی در خاورمیانه و دمیدن به این آتش توسط ایران، آمریکا میخواهد دوباره و سالها بعد از فروپاشی عثمانی، دموگرافی منطقه خاورمیانه را تغییر دهد. 

برنامه ها بدین قرار بود :

ابتدا حمله به عراق، بعد حمله به افغانستان، حمله به سوریه، حضور سنگین نظامی در خلیج فارس، حمله به ایران و تجزیه به عنوان عامل اصلی حمایت از خیزش ها، اخراج همه ی فلسطینیان به صحرای سینا و تاسیس اسرائیل از بحر تا نهر، نابودی حزب الله لبنان و در نهایت ایجاد کشورهایی جدید از بین این کشورها، مثل تشکیل 17 کشور مختلف بعد از فروپاشی شوروی.

حادثه 11 سپتامبر 2001 برنامه را خراب میکند و آمریکا مجبور میشود ابتدا به افغانستان حمله کند ولی بعد دوباره نقشه از سر گرفته میشود. حمله به عراق با 1 سال تاخیر آغاز میشود. عراق سقوط میکند. 200 هزار نیروی نظامی آمریکایی و ائتلافی در عراق حاضر هستند. فشار ها به سوریه و بشار اسد جوان به اوج رسیده است تا حاکمیت را رها کند. تهدید ها و اجماع سازی ها علیه ایران به نهایت خودش رسیده است. اسرائیل از موقعیت استفاده میکند و جنگ 33 روزه را در سال 2006 شروع میکند. همه چیز آماده ی نهایی شدن طرح است. کاندولیزا رایس در سخنرانی بیان میکند : این اتفاقات (کشتار مردم لبنان، عراق و افغانستان) درد زایمان خاورمیانه جدید است.

میلیاردها دلار هزینه میشود، در حدود 200 هزار نیروی نظامی در منطقه حاضر هستند، ده ها هزار ادوات نظامی سنگین با هواپیما منتقل شده است، 50 هزار نفر کشته میشوند ولی در نهایت، رئیس جمهور این ائتلاف بزرگ، برای بازدید از پایگاه نظامی خودشان، مجبور است، مخفیانه و در شب با هواپیما به عراق بیاید. این اتفاق را ذلت بیان میکند. هیچ تغییری در نقشه ی کشورها رقم نمیخورد و از دل این آتش، سیمرغ جبهه ی مقاومت زنده میشود و همه ی کشورها با تکیه بر نیروهای مردمی، قدرتمندانه آمریکا را از منطقه بیرون میکنند.

چه کسی نقشه را بهم زد ؟
در یک کلام 
سید علی خامنه ای

این کتاب را حتما بخوانید. به خصوص 2 مصاحبه ی آخرش با سید حسن نصرالله و شهید حاج قاسم سلیمانی
        

14