خواندهام وقت چای در اطراف جهان دنیس وایسبلوث 4.0 19 زنان نامرئی: افشای سوگیری دادهها در دنیایی طراحی شده برای مردان نرگس حسن لی 3.8 16 فیل ماکارون جیکوب کرامر 4.2 12 حرف هایی با دخترم درباره ی اقتصاد تاریخ مختصر سرمایه داری یانیس واروفاکیس 4.1 23 چطوری پرواز کنم؟ اولیور جفرز 4.0 3 چطوری برگردم خانه؟ اولیور جفرز 3.6 4 هولپل تولپل، دوست پر زور من هرمان مرس 0.0 0 سنگریزه های بدون اسم سیدنوید سیدعلی اکبر 3.5 4 خاطرات صددرصد واقعی یک سرخپوست پاره وقت شرمن الکسی 3.9 55 بزرگ شدن در ترکیه ازگه سامانچی 4.5 16 رستخیز: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم حبیبه جعفریان 3.8 33 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.1 58 زان تشنگان: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم محمد ملاعباسی 3.9 21 استیو جابز غلط کرد با تو؛ خاطرات یک کپی رایتر دون پایه آزاده رحیمی 3.6 28 فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.8 46 کآشوب: بیست و سه روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم احسان حسینی نسب 3.9 59 آتش، بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت هر سرانجام، سرآغازی ست (کتاب های ششم و هفتم) نادر ابراهیمی 4.4 13 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 25 المر دیوید مک کی 4.1 6