خواهم خواند دختری در قطار پائولا هاوکینز 3.5 44 همسایه های خانم جان: روایت پرستار احسان جاویدی (از یک تجربه ناب انسانی در خاک سوریه) زینب عرفانیان 4.3 35 چادر کردیم رفتیم تماشا: سفرنامه عالیه خانم شیرازی عالیه خانم شیرازی 3.4 34 خانم! فردا کوچ است: سفرنامه سکینه سلطان (وقارالدوله) زهرا صالحی زاده 3.6 7 شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 56 عروس یمن: زندگینامه مستند داستانی خانم فاطمه مؤمنی (پورحاج احمد) زینب پاشاپور 4.0 7 خدمات متقابل اسلام و ایران مرتضی مطهری 4.5 17 الی الحبیب: سرمشق هایی برای حبیب شدن محمد عبدالحسین زاده 4.3 8 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 163 دکل 4.4 22 من پناهنده نیستم (رمان) رضوی عاشور 4.2 3 بیوتن رضا امیرخانی 3.9 53 بهترین داستان های کوتاه گابریل گارسیا مارکز احمد گلشیری 3.9 5 شهاب دین زهرا باقری 4.6 42 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 147 فروغ ابدیت جعفر سبحانی تبریزی 3.7 2 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 132 چهل هفته انتظار نرجس خاتون آیتی 4.7 4 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.1 104 استامبولی: نوشته ها و عکس های سفر به استانبول منصور ضابطیان 3.9 52