چهل هفته انتظار چهل هفته انتظار نرجس خاتون آیتی 4.7 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 17 خواهم خواند 5 ناشر عهد مانا شابک 0000000090631 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1399/4/25 توضیحات کتاب چهل هفته انتظار، نویسنده نرجس خاتون آیتی. لیستهای مرتبط به چهل هفته انتظار کتاب خوب بند دل 9 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب دربارهٔ بارداری گسترش فرهنگ غربی در جوامع عاملی مهم در سایر عوامل اقتصادی، احتماعی و ... است که نرخ فرزندآوری را در کشورها پایین میآورد. برخلاف فرهنگ غربی اهل عصمت و طهارت در آموزههای خود مکرر توصیعٔ به فرزندآوری کردهاند. آشنایی با آموزههای ایشان و اصول و مبانی فرزندآوری در وضعیت فعلی امری ضروری است که احتناب از آن در آینده موجب پشیمانی خواهد شد. بستهٔ مطالعاتی حاضر تلاش کرده است تا کتابهای مهم و مفید در این زمینه را برای زنان و خانوادهها جمعآوری کرده و آنها را با تازههای نشر در این زمینه آشنا کند. در این بسته، علاوه بر تأکید بر کتابهایی که سلامت جسم زنان و جنین و کودک را هدف اصلی خود قرار دادهاند، کتابهایی که سلامت روحی و معنوی و دینی تأکید دارند نیز برای مخاطب جمعآوری شده و مخاطبان مشتاق را اقناع خواهد کرد. 0 1 🇵🇸|حنین کتابهای۱۴۰۲ 12 کتاب جهت محک خودم 0 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محدثه زارع 1401/10/26 این کتاب را در سال ۹۸ زمانی که دخترم را باردار بوده ام خوانده ام. آن هم چهار دور... و هنوز که هنوز است از بهترین کتابها برای انتقال حسِ مادرانه است آنهم به قلبم چنین نویسنده موفقی. 0 1 فاطمه نصرتی 1401/10/3 توصیه میکنم همه ی بانوان مخصوصااااااا مادران باردار کتاب رو بخونن تا به حالا اینقدر زیبا و دلنشین این دوران برام ترسیم نشده بود 0 0 کتاب خوب 1403/2/9 «چهل هفته انتظار»، کتابی کوچک و متفاوت در خصوص بارداری و مراقبتهای خاص این دوران است که توسط نرجس خاتون آیتی نوشته و انتشارات عهد مانا آن را به چاپ رسانده است. این کتاب که نوشته یک متخصص کارکشته و زبده در حوزۀ زنان و زایمان است، به شکل مجموعهای از نامهها برای جنینی است که در بدن او سکنی گزیده است. این نامهها، علاوه بر اینکه جنبه کاربردی و علمی دارند، اما با زبانی صمیمانه و احساسی نوشته شدهاند و از این جهت تأثیرگذاری بیشتری در مخاطب دارد. این مجموعه از نامهها برای مادران چشمانتظار کودک خود بسیار آموزنده و خواندنی است. در هر یک از این نامهها به موضوعی خاص در خصوص جنین و شرایط فیزیکی آن در بدن مادر اشاره شده است. علاوه بر این، در متن حاضر نویسنده از آموزههای اسلامی نیز فراموش نکرده است و آنها را به مخاطب یادآوری کرده است. 0 1 زینب کریم زاده 1402/5/22 گاهی کتابی میشود دلنشینترین کتاب... و تا مدتها نمیتواند جایگاه خود را به کتابی دیگر تفویض کند😉 مخصوصا وقتی این کتاب را از مادر مهربانت و در دوران بارداری هدیه گرفته باشی...⚘️ چه حس خوبی داشت نامه های یک پزشک متخصص زنان به جنینی که در بدن دارد... نامه هایی علمی ، معرفتی و اسلامی... و سرشار از نکات ناب برای مادران مخصوصا مادرانی که حامل امانتهای الهی هستند(باردار) 3 10