خواهم خواند جایگاه زن در اندیشه امام خمینی (س) موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) 4.0 1 در انتظار کدام منجی؟ مژگان آهنگرداوودی 4.5 1 صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد: فروپاشی امپراتوری عثمانی و شکل گیری خاورمیانه ی معاصر دیوید فرامکین 4.3 28 این مرد پایان ندارد: زندگی جهادی سرباز اسلام شهید قاسم سلیمانی سیدعلی بنی لوحی 4.6 5 اختراع قوم یهود شلومو زند 4.4 3 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 131 حاء. سین. نون سیدعلی شجاعی 4.5 37 ارتداد یامین پور 3.7 164 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 168 عصر جدید: خوانشی از مفاهیم و راهبردهای بیانیه گام دوم سیدمحمدمهدی میرباقری 4.5 3 ابوالمشاغل نادر ابراهیمی 4.4 40 کاپوچینو در رام الله سعاد امیری 3.6 1 الی... فائضه حدادی 4.3 58 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه: خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.0 19 سه گانه ی خاورمیانه: جنگ عشق تنهایی گروس عبدالملکیان 4.1 18 جایی که خیابان ها نام داشت رنده عبدالفتاح 3.6 14 ایران در عصر امامان احسان ناظم بکایی 4.8 5 کاش معلمم می دانست؛ چگونه طرح یک سوال می تواند دنیای کودکان را تغییر دهد کایل شوارتس 4.3 4 دختر تبریز: خاطرات صدیقه صارمی رزمنده هدا مهدیزادمردانقم 3.7 5 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 33