4.4

1399/6/30

کتاب عصر جدید: خوانشی از مفاهیم و راهبردهای بیانیه گام دوم، نویسنده سیدمحمدمهدی میرباقری.

لیست‌های مرتبط به عصر جدید: خوانشی از مفاهیم و راهبردهای بیانیه گام دوم

⭕انقلاب اسلامی نه فقط برای استبداد زدایی از ایران و نه از بین بردن سلطه ی استعمارگران از این مرز و بوم
بلکه به دنبال تقابل و مواجهه تمدنی با تمدن غرب بوده و هست
و در واقع با وقوع انقلاب اسلامی در دنیای دو قطبی ، مارکسیسم و تمدن غرب، قطب سومی به وجود آمد به نام ((اسلام)) به معنای همراهی دین و سیاست و این اتفاقِ بعدِ رنسانسی ، شروع عصر جدیدی رو برای جهان رقم زد

⭕کتاب شامل سخنرانی هایی از آقای میرباقری در مورد بیانیه گام دوم هست و پرسش و پاسخ هایی که بین ایشون و احتمالا دانشجوها شکل گرفته
این کتاب ۴ گفتار داره:
۱.میراث گذشته ی انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم
۲.استراتژی آینده ی انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم
۳.جایگاه استراتژیک بیانیه گام دوم و الزامات تحقق آن
۴.بیانیه گام دوم،مبنای ساماندهیِ ((امت وسط))
و یک پیوست که متن کامل بیانیه‌ی گام دوم هست

⭕بخشی از کتاب:جا دارد که تلاش کنیم پرداختن به این بیانیه ، کوچه بازاری و مشمول روزمرّگی نگردد. این بیانیه باید اولا تئوریزه شود ، ثانیا بر محور آن،نظریه پردازی صورت گیرد،ثالثا برای تحقق آن ، راهبردنگاری انجام شود، رابعا گفتمان‌سازی شود. درنهایت ، طبیعتا به عنوان یک سند استراتژیک باید مبنای برنامه‌نویسی و برنامه‌ریزی قرار گیرد.

⭕پ.ن (صرفا برای درددل):
ایشون گفتند نباید بزاریم این بیانیه مشمول روزمرّگی بشه
کاری که ما استاد انجام دادنشیم مثلا یه مثالش همین روز قدس هست که تازه پشت سر گذاشتیم
تنها کاری که باهاش کردیم این بوده که هرسال رفتیم تو خیاباون با ۴ نفر مصاحبه گرفتیم که : آری اسرائیل بد است
اما نیومدیم بگیم چرا بد است ، چرا اصلا باید از اسرائیل متنفر باشیم ، اصلا چرا ما هدفمون نابودی اسرائیله مگه چکارمون کردن
البته یه چند سالی هست یه دو سه تا کار خوب هم انجام میشه ، اما وقتی شعارزده شدیم دیگه وقتی چهار نفر هم برامون استدلال بیارن دیگه گوش نمیدیم