خواندهام گدار حامد عسکری 3.7 17 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 77 پیش درآمدی بر رویکردها و مکتب های ادبی دفتر دوم: از عصر رئالیسم تا ادبیات پسامدرن شهریار زرشناس 5.0 0 مکتب های ادبی رضا سیدحسینی 3.8 2 رسول مولتان 4.4 2 آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز 3.9 33 پادشاهی که گم شد: مجموعه قصه های خواندنی از بوستان سعدی مجید ملامحمدی 3.2 1 تشکیلات بهشتی محسن ذوالفقاری 4.6 2 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 131 راه طولانی بود از عشق حرف زدیم رسول یونان 2.7 5 روزهای سخت میکائیل محمد جهانی مقدم 1.8 0 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 71 شاخ دماغی ها سیده عذرا موسوی 3.9 12 زن و خانواده معاونت پژوهش و آموزش موسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.4 3