خواندهام روابط متکامل زن و مرد علی صفایی حائری 4.2 26 دزیره آنه ماری سلینکو 4.2 74 غرور و تعصب جین اوستین 4.0 144 دختر شینا بهناز ضرابی زاده 4.2 131 روزهای بی آینه: خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری گلستان جعفریان 4.1 61 ساجی: خاطرات نسرین باقرزاده همسر شهید بهمن باقری بهناز ضرابی زاده 4.4 41 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 131 جز از کل پیمان خاکسار 4.1 178 پدر پولدار، پدر بی پول شارون ال. لشتر 3.7 25 روز آزادی زن: تاریخ شفاهی قیام 17 دی زنان مشهد سمیه ذوقی 4.1 11 نا فهیمه شانه 4.2 78 تکنیک های تسلط بر ذهن 2.4 3 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.0 82 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.5 9 انقلاب ژاکت های دکمه دار: موج حجاب خواهی در غرب رقیه رودسرایی 2.9 2 هوای من نرجس شکوریان فرد 3.9 14 سردار سربدارها: خاطرات مردم سبزوار از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی سیدسعید آریانژاد 4.5 0 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 35 دلهره های آخرین خاکریز: زندگی نامه جهادگر شهید محمدرضا شمس آبادی محمد اصغر زاده 4.5 1 در آغوش هور: سردار شهید غلامرضا پروانه از تولد تا شهادت به روایت خانواده و همرزمان هادی برادران فیروزآبادی 0.0 0