خواندهام پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 115 ازبه رضا امیرخانی 3.7 66 ارتداد یامین پور 3.7 162 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه: خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.0 19 جاسوس استورم: خاطرات جوان دانمارکی از قاچاق، مسلمان شدن و سلفی گری تا ارتداد، جاسوسی و کشتن بزرگان القاعده مورتن استورم 2.4 3 دهکده خاک بر سر: روایت هایی از یک سال زندگی در لوزان از زبان یک بی زبان با شرح چهار سفر اجباری فائضه حدادی 4.0 43 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 180 دیالمه محمدمهدی خالقی 3.7 7 میرزا محمد پدر کردستان: خاطراتی از شهید محمد بروجردی علی اکبری 4.2 4 نعمت جان: روایت زندگی صغری بستانک امدادگر بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک سمانه نیکدل 4.3 6 عزیز خانوم: طرحی از یک زندگی به روایت کبری حسین زاده حلاج مادر شهیدان: محسن، جواد، علی اصغر و محمدرضا درویش فاطمه جعفری 4.4 10 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 72 اردیبهشت محمدرضا حدادپورجهرمی 3.7 23 تب مژگان محمدرضا حدادپورجهرمی 3.7 54 حجره پریا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 29 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 96 کف خیابون 2 محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 17 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 55 مار و پله: داستان زندگی مدینه، ادمین کانال داعش در ایران فائقه میرصمدی 3.6 48 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 248