پیامبر و دیوانه

پیامبر و دیوانه

پیامبر و دیوانه

3.9
53 نفر |
13 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

12

خوانده‌ام

125

خواهم خواند

56

جبران خلیل جبران در ششم ژانویه سال 1883، در خانواده ای مسیحی مارونی(منسوب به مارون قدیس) که به خلیل جبران شهرت داشتند، در البشری، ناحیه ای کوهستانی در شمال لبنان به دنیا آمد. مادرش زنی هنرمند بود که کامله نام داشت. از آن جا که جبران در فقر بزرگ می شد، از تحصیلات رسمی بی بهره می ماند وآموزش هایش محدود به ملاقات های منظم با یک کشیش روستایی بود که او را با اصول مذهب و انجیل و زبان های سوری و عربی آشنا کرد. در 25 ژوئن سال 1895، جبران در دوازده سالگی با مادر، برادر و دو خواهرش لبنان را ترک و به ایالات متحده آمریکا رفت و در بوستون ساکن شد. وی در بوستون به مدرسه رفت. در مدرسه، اشتباهی در ثبت نام، نام او را برای همیشه تغییر داد و به خلیل جبران تبدیل کرد که علی رغم تلاش هایش برای بازیابی نام کاملش، تا پایان عمرش بر جا ماند. جبران در سال 1896 با فرد هلندی دی ملاقات کرد و از آن به بعد وارد مسیر هنر شد. دی جبران را با اساطیر یونان، ادبیات جهان، نوشته های عکاسی آشنا کرد. جبران دانشگاه را در سال 1902 تمام کرد. زبان های عربی و فرانسه را آموخته بود و در سرودن شعر به مهارت رسیده بود. خلیل جبران بعد از پایان تحصیلاتش در فرانسه دوباره وارد آمریکا شد و تا مرگش در سال 1931 در آن جا کار و زندگی کرد. خلیل جبران در سال 1931 به علت سیروز کبدی درگذشت.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به پیامبر و دیوانه

نمایش همه
پیامبر و دیوانه

0

یادداشت‌های مرتبط به پیامبر و دیوانه

          «پیامبر» مشهورترین اثر نویسنده‌ی لبنانی، جبران خلیل جبران است. وی در جنبش‌های استقلال طلبانه‌ی لبنان شرکت داشت و روی سخنش خطاب به جوانان آزادی‌خواه سرزمین‌های عربی است که در آن زمان زیر سلطه‌ی امپراطوری عثمانی بودند. لحن کلام او اما ژورنالیستی نیست و بیشتر به کلام شاعر و عارفی نزدیک است که وارد سیاست شده و به ناچار مقاله‌ی سیاسی می‌نویسد. 
پیامبر خلیل جبران در واقع ترکیی از تمامی انبیای ابراهیمی در طول تاریخ چند هزار ساله‌ی ادیان است. او درباره‌ی تمام مسائل مطرح انسان مدرن سخن می‌گوید. که این امر نشان از تاثیر جریانات فکری غرب بر نویسنده دارد. وی سرشت انسان را در ذات خود نیک می‌داند و دشواری‌های زندگی بشر را ناشی از عدم شناخت تعارض‌های زندگی و ماهيت آن به‌شمار می‌آورد. خليل جبران در پيامبر بسيار تحت تاثير «چنین گفت زرتشت» نيچه است و آموزه‌های خود را از كلام وی بازمی‌گويد.
.....
شادی شما همان اندوه بی‌نقاب شماست.
چاهی که خنده‌های شما از آن برمی‌آید،
چه بسیار که با اشک‌های شما پر می‌شود.
و آیا جز این چه می‌تواند بود؟

        

3