شکار کبک عمومیداستانایران شکار کبک رضا زنگی آبادی و 1 نفر دیگر 4.1 15 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 26 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر چشمه شابک 9789643629182 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار 1399/7/27 توضیحات کتاب شکار کبک، نویسنده رضا زنگی آبادی. ادبیات ایران داستان روانشناسانه داستان اجتماعی ادبیات معاصر ادبیات داستانی دهه 2010 میلادی لیستهای مرتبط به شکار کبک مهتاب تیموری خوانده شده های 1400 74 کتاب لیست کتابهایی که در سال 1400 خوانده ام را در اینجا آوردم. 0 29 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین سمیه علی اکبر پور 1403/5/8 نویسنده داستان تبدیل شدن قدرت به یک عنصر ناهنجار در جامعه را بدون طول و تفسیر اضافی و یک داستان اندازه برای ما تعریف میکند .اینکه چه اتفاقی می افتد که قدرت دنیا را خصمانه میبیند. ویک نکته مهم دیگر اینکه نویسنده همه شخصیت های کتاب را به صورت انسان های منفی و منفور خلق نکرده انسان های دلسوز و بامحبت هم در این کتاب هستند. بر خلاف بعضی دیگر از نویسنده های ایرانی که فکر میکنند سرتاسر کثیف نشان دادن آدم ها به جذابیت داستانشان اضافه میکند. 0 12 مهتاب تیموری 1400/10/23 یکی از قشنگترین رمانهای ایرانیه که از نظر نقد روانکاوانه و بررسی سرخوردگی ها و علل جرم میتونه به سادگی مورد بررسی قرار بگیره. نویسنده خیلی زیبا تونسته مشکلات اجتماعی و روانی شخصیت داستان رو بیان کنه.پسری که با مرگ مادرش و تجاوز بهش،مسیر زندگیش به کلی تغییر میکنه. داستان تلخ و غم انگیزه ولی به شدت روان و زیبا.امیدوارم از خوندنش لذت ببرین. 0 1 امیررضا 1403/1/5 قدرت(شخصیت اول داستان) جزو آدم هاییه که نه میتونی دوستشون داشته باشی نه متنفر باشی. گفتنش هم سخته که بگم ازش متنفر نیستم، ولی آره دیگه بگذریم. داستان با قتل زنی توسط قدرت شروع میشه. خیلی تلخ و این تلخی همینطور قراره ادامه داشته باشه. قراره تو برف و سرمای کرمان لحظات سختی و بگذرونین. آدم های داستان ما دقیقا مثل هوای اونجا سرد و بی روحن. اما به عنوان خواننده صبور باشین. قضاوت نکنین قدرت رو و ادامه بدین.حداقلش اینه که داستان کودکی اون رو متوجه بشین. بعدش میتونین فحش هاتون و نثارش کنین. آقای زنگی آبادی بسیار زیبا داستان کودکی قدرت رو تا بزرگسالی برامون تصویر میکنه و در کنارش از روز های اکنون قدرت هم خبر داریم. شکار کبک خیلی جذاب و روان. خیلی خوب حرفشو میزنه و منظورشو به راحتی میرسونه ممنون آقا رضا لذت بردیم. 0 1 فاطمه مظهریصفات 1402/12/2 سیاهی مطلق به لحاظ محتوا روشنایی به لحاظ فرم و تکنیک! 0 3 zahra 1402/10/8 از گویش کرمانی در این کتاب استفاده شده برای من شیرین هست. نویسنده بسیار رئال به توصیف محیط و آدمها میپردازه،دقیقا همون سبکی که من دوست دارم و کتاب تو رو میکشونه به ادامه دادن ... شیوایی و نثر عامیانه و شخصیت هایی که همه ما شاید به نوعی از آنها را درکنار خودمان داشته ایم ؛از خصوصیات بارز این کتاب هست👏🌿 0 10