نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

اوریانا فالاچی و 1 نفر دیگر
3.5

1398/11/16

کتاب حاضر، فریادی است از خشم نسبت به آنچه بر سر بشر آمده است، درعین حال از عشق مادر شدن نیز می گوید. کتاب کوچکی که از نخستین سطر تا انتها سرشار از احساس شادی، ترس، مهربانی، یأس، خشم، امید، افسردگی و اضطراب است. شاید بحث اصلی اوریانا فالاچی در این کتاب سقط جنین باشد، اما به طورکلی تمام دیدگاه های موجود درباره ی زن را توجیه می کند. نویسنده به سؤالات ذهنی اش، که هر انسانی و مخصوصاً هر زنی ممکن است در طول عمرش بارها از خود بپرسد، پرداخته است؛ همچون فرزند به دنیا آوردن، شیوه ی زندگی، چگونه زیستن، زن یا مرد بودن، عدالت، عشق.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

در ۳الی ۴مرحله کتاب را خواندم و  قبلِ  به پایان رسیدن،تقرببا ۲بار قضاوتش کردم!
۴،۵روز پیش که تقریبا به یک سوم کتاب رسیده بودم، بستمش و از شروع کردنش پشیمان بودم و حال که در صفحه سفیدِ آخر کتاب می نویسم، حداقل پشیمان نیستم.
این کتاب سردرگمم می کند،اوریانا را هم می فهمم و هم نمی فهمم.
آغاز کتاب خوب بود و شوکه کننده!فراز و فرودها و موضوعات و جهان بینی که در این کتاب و در قالبِ صحبت یک طرفه مادر با فرزندش می خوانیم تعلیق دارد،حتی اگر مخالف محتوا باشیم،خط داستان را ادامه می دهیم تا ببینم خب؟! و چه حیف کهـ نام کتاب،اسپویل کرده بود نیمی از ماجرا را! پایانش...........قشنگترین قسمتِ کتاب پایانش بود. که بلاخره آن منطقی که ادعایش را داشت را دیدیم.(:
کلام را طول نمیدهم، اگر خواستید بخوانید در شرایط روحی و روانی مناسب بخوانید.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.