معرفی کتاب کتاب دزد اثر مارکوس زوساک مترجم مرضیه خسروی

کتاب دزد

مارکوس زوساک و 1 نفر دیگر
4.0

1399/8/24

کتاب دزد داستانی تکان دهنده و بسیار شگفت آور از جنگ است.جنگی که بنیان خانواده را از جا میکند و جز ویرانی و مرگ و آوارگی خبری به جا نمی نهد،اما در همه تیرگی ها باز هم بارقه امید هست و دختری که علیرغم همه تلخ کامی ها با ره جستن به دل کتابها،دنیایی زیبا و دور از هیاهو مرگ و ویرانی برای خود خلق میکند.

پست‌های مرتبط به کتاب دزد

ریحانه

ریحانه

1402/8/18

این کتاب رو بهمن ماه خوندم ولی از اونجایی که یه اتفاقاتی پیش اومد نتونستم یادداشت بذارم!
این کتاب خیلی خیلی زیبا بود .واقعا دوستش داشتم .اول اینکه پایان بسیار غیر منتظره و عجیبی داشت ، دوم اینکه روایت داستان جالب بود .اینکه از زبون مرگ روایت می شد .
ولی یه نکته منفی داشت در مورد اینکه یه شخصیت یهودی رو خیلی مظلوم و بدبخت بیچاره جلوه داده بود و خب از لحاظ تاریخی بهش نگاه کنیم این قضیه ی یهودی ها درست نبود .
حالا از اون بگذریم ...در کل کتاب فوق العاده ایه و شخصیت پردازی خیلی خوبی داره و فضای داستان خیلی ملموس هست و رابطه ی شخصیت ها به خوبی توصیف شده بود.خیلی دوستش داشتم.
در کل ارزش خوندن داره چون خیلی خیلی زیباست :) و رفت بین کتاب های مورد علاقه م و دوستش داشتم. خیلی خیلی.
پ.ن:اون یه ستاره رو به خاطر آقای یهودی داستان کم کردم😅ولی می‌دونین، انقدر شخصیت هاش خوب بودن، انقدر خود کتاب خوب بود، و انقدر در زمان مناسبی خوندمش که نمی‌تونم کمتر از چهار بدم:)))