معرفی کتاب جام جهانی در جوادیه اثر داود امیریان

جام جهانی در جوادیه

جام جهانی در جوادیه

داود امیریان و 1 نفر دیگر
4.1
208 نفر |
61 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

6

خوانده‌ام

529

خواهم خواند

38

شابک
9786000803285
تعداد صفحات
368
تاریخ انتشار
1398/6/10

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        آلکس هیوارد، فرزند سفیر کانادا در تهران است. سیاوش، یکی از بچه های محله جوادیه که دست برقضا، زبان  انگلیسی اش خوب است، به آلکس فارسی یاد می دهد. آلکس، ماجرای یک دوره مسابقه فوتبال را در جوادیه از زبان سیاوش می شنود و یک تیم از بچه های کانادایی را برای مسابقه معرفی می کند؛ اما کار به همین جا ختم نمی شود... تیم هایی از کشورهای دیگر هم از راه می رسند؛ اسپانیا، ایتالیا، ژاپن، چین، سوئیس، آرژانتین، برزیل و... از عرب های کوچه مروی و بچه های کارگر افغانی هم تیم هایی معرفی می شوند و بتدریج یک جام جهانی کوچک در جوادیه پا می گیرد...
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به جام جهانی در جوادیه

یادداشت‌ها

        این کتاب درباره پسری به نام سیاوش است که مشکل قلبی دارد و با مادربزرگش زندگی میکند. انگلیسی سیاوش آنقدر قوی است که معلمش او را به سفیر کانادا در ایران معرفی کرده تا به پسر او فارسی یاد بدهد برای اینکه اینگلیسی اش خوب است و همسن آن پسر که اسمش«آلکس هیوارد»است.همزمان سیاوش و دوستانش تصمیم به  ساخت یک جام جهانی می گیرند به نام«جام دوستی» ولی برخی دوستانش به شوخی به این جام میگویند«جام جهانی جوادیه» و در نهایت هم این نام روی آن میماند.آنها آگهی هایی برای این جام می سازند تا در محله جوادیه پخش کنند.
سیاوش یک روز وقتی دارد به خانه آلکس برای آموزش فارسی به او میرود به اشتباه کیفش از دستش می افتد.وقتی آلکس دارد کمکش می کند کیفش را جمع کند،آگهی ها را میبیند و با هیجان میپرسد که آیا بچه های خارجی هم در آن بازی میکنند؟و سیاوش به اشتباه می گوید بله!و اینگونه دردسری دیگر به دردسر هایش اضافه می شود  زیرا که آلکس می خواهد تیم را دیده و حتی افراد دیگری به اضافه خودش را به بازی اضافه کند...
من این کتاب را به شخصه خیلی دوست داشتم و چند بار آنرا خوانده ام.امیدوارم این کتاب را تهیه کرده و از خواندن آن لذت ببرید.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

4

        کلا کتابای داوود امیریان یه چیز دیگه ای هست.
اینم که اصلا نگم براتون
رو دست نداره
از مشکل قلبی کاراکتر اصلی داشتان گرفته تاااا پیروزی تیم حریف
عالیییییییییییه
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0

          جام جهانی در جوادیه از یک ایده با مزه متولد شده است.نویسنده که ید طولایی در طنز نویسی دارد این بار جدی تر شده و از خود پرسیده چه می‌شد اگر جام جهانی در ایران آن هم  یک محله از تهران برگزار می شد؟
بعد از این سوال رمان و شخصیت های نوجوانش متولد شدند. دلم می خواهد از داستان بیشتر بگویم تا دلیل امتیاز  پایینش برای شما هم معلوم شود ولی در این صورت ناچار می شوم کل داستان را تعریف کنم.
مشکل اینجاست که شرح و بسط ایده‌ی  اولیه در رمان به خوبی انجام  نشده است.از زبان داستان تا پیرنگ و شخصیت پردازی و تکنیک هایی که داستان را جذاب می کند،خبری نیست.
همه چیز در عادی ترین و معمولی ترین و دم دستی ترین حالت است. داستانی که بدون فراز و فرود می خوانی اش و می دانی  آخرش چیست.از یک سوم اول داستان به بعد آخرش لو می رود.
نوجوانان داستان همه یکپارچه آقا! آدم ها در کمال فهم و شعور!
خبری از غافلگیری نیست و اوضاع آرام و کشمکش ها هم زیاد سنگین نیست. مشخص است چه طور حل می شود.
خلاصه که اگر نوجوان فوتبالی دارید شاید استقبال کند مناسب ۱۲ سال به بالاست و داستانی کاملا معمولی دارد. 
        

7

        کتاب "جام جهانی در جوادیه" رمانی با چاشنی طنز و نثر روان برای نوجوانان است. 
همان‌طورکه از نام کتاب پیدا است، داستان دربارهٔ برگزاری مسابقات فوتبال در محله‌ای کوچک می‌باشد. این رمان برای نوجوانانی که دوست‌دارِ فوتبال هستند، می‌تواند جالب باشد. اگرچه اغراق‌های رمان ممکن است به مذاق مخاطب بزرگسال خوش نیاید؛ مثل حضور علی دایی و فردوسی‌پور.
مسائلی چون مشکلات افغان‌ها و حضور زنان در ورزشگاه در داستان طرح شده اما خیلی خوب جا نیفتاده‌اند. این موضوعات دغدغهٔ نویسنده را نشان می‌دهند و طیف گسترده‌تری از مخاطب را دربرمی‌گیرند. 
یکی از قسمت‌های شیرین کتاب، دیالوگ‌هایی بود که بین بی‌بی و سیاوش رد و بدل می‌شد. این دیالوگ‌ها تنش، هیجان و جذابیت خوبی در داستان ایجاد کرده بودند.
نقطه قوت دیگر داستان، رقم‌ زدن اتفاقاتِ خلاف انتظار خواننده بود. مثلاً برنده شدن تیم افغانستان در بازی‌ها و مریض شدن سیاوش، تا حدودی داستان را از روند قابل پیش‌بینی‌ای که داشت خارج کرده بود.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1