معرفی کتاب A Good Girl's Guide to Murder اثر هالی جکسون

4.6
جلد 1

9781984896360
1400/12/29

اندی بل، دختر دبیرستانی زیبا و محبوب، به دست دوست پسرش، سل سینگ، به قتل رسید و بعد از آن هم سل خود را کشت. این تمام چیزی بود که هر کسی می توانست در مورد آن حادثه بگوید. و پنج سال بعد، پیپ می بیند که چگونه این تراژدی هنوز در شهر او حضور دارد. اما او نمی تواند احساس خود را از اتفاق آن روز از بین ببرد. او سل را از کودکی می شناخت و او همیشه با پیپ مهربان بود. چگونه ممکن است سل قاتل باشد؟ حالا پیپ تصمیم می گیرد پروندۀ بسته شده را برای پروژۀ آخر سال مدرسه خود دوباره بررسی کند. او خیلی زود ردی از رازهای تاریک را کشف می کند که ممکن است در واقع بی گناهی سل را ثابت کند... و مرز بین گذشته و حال شروع به محو شدن می کند. کسی در فیرویو نمی خواهد پیپ به دنبال پاسخ باشد، و حالا ممکن است زندگی خودش در خطر باشد.

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

پست‌های مرتبط به A Good Girl's Guide to Murder

Taha. b

Taha. b

1404/1/6

راهنمای کشف قتل به صورت غیر واقعی
کتاب روی خط تینیجری درحال راه رفتنه و بعضی وقتا از خط عبور میکنه و بعضی وقتا هم روی همین خط درحال گذره
این کتاب بیشتر از اینکه در ژانر جنایی طبقه بندی بشه باید در ژانر ماجراجویی قرار بگیره، خود نویسنده تصمیم گرفته داستان رو در فضای آرومِ بدون تشنج روایت کنه و خطری شخصیت هارو تهدید نکنه و همین تصمیم هم هیجان رو از بطن داستان میگیره
البته از این نمیشه گذشت داستان هوشمندانه است و پیچش های داستانی بسیار خوبی داره
اما برای همین پیچش های داستانی هم نویسنده شخصیت هارو برنامه ریزی میکنه که ما به اونها شک کنیم ولی در پایان اونها رو رها میکنه و چرایی اتفاقاتی که شخصیت های مشکوک ساختن رو توضیح نمیده
برای مثال یک شخصیت مشکوک با شخصیت مشکوک دیگری قرار میگذاره و به مخاطب شوک ارتباط این دو رو میده و از قضا در پایان فصل این کار رو میکنه که مخاطب در خماری بمونه و از قضا دیگه هیچ اهمیتی به این دوتا نمیده در پایان هم یکی غیر از شخصیت های مشکوک قاتل اعلام میشه و ما اصلا دیگه به چرایی ارتباط اون دو شخصیت کاری نداریم و من به این میگم باگ خود خواستهٔ نویسنده
و از این هم نمیشه گذشت که اگه به جای دختر خوب هالی جکسون یه کاراگاه پیر بازنشسته معما رو حل میکرد چقدر داستان منطقی تر و جذاب تر میشد، حداقلش اینه که باگ اطلاعات راحتی که پپا بدست می آورد رو حل میکرد
الا ایحال همینی که هست و این شخصیت معما رو حل کرد و دل مارو سوزوند که قتل به این دقیقی و با چفت و بستی رو چرا با فضا سازی بد خراب کردی آخه

کتابی که ز
          کتابی که زمین گذاشتنش هر لحظه سخت تر و سخت تر می شود.
داستان از جایی شروع میشه که یک دختر نوجوان تصمیم می گیرد قتلی که پنج سال پیش در شهر اتفاق افتاده رو برای پروژه مدرسه اش بررسی کند ؛ چرا ؟ چون فکر می کند پلیس شخص اشتباهی را قاتل تشخیص داده است!
در ظاهر شاید موضوع کتاب ساده یا حتی کلیشه ای در نظر آید و دقیقا همین دلیلی است که من مدت ها خواندن این کتابو عقب انداختم اما در نهایت با خوندن پیش درآمد بی نقص این مجموعه ترغیب به خواندن کل مجموعه شدم و در نهایت فهمیدم نه تنها با یک اثر نوجوانانه و ساده رو به رو نیستم بلکه با یک پرونده جنایی با سبک و حال کاملا متفاوتی مواجه هستم به گونه ای که حتی بعضی از سرنخ ها به صورت تصویری در این رمان آورده شده است.
شخصیت سازی درون این رمان برای این ژانر کاملا کافی و مورد قبول بوده و کاملا نویسنده در ساخت شخصیت اصلی دوست داشتنی موفق عمل کرده است و در نقطه ای این موضوع مهم می شود که بفهمیم با یک کتاب شخصیت محور مواجه هستیم.
در هر بخش داستان یک سرنخ آشکار می شود و شروع به بازی دادن خواننده می کند به گونه ای که خواننده در ذهنش یا مثل من در دفترش شروع به ساخت تابلو سرنخ ها می‌کند و شرلوک هلمز ذهن خود را بیدار می کند تا برای یک پرونده جذاب لباس کار به تن کند تا در نهایت به پایان بندی بی نقص کتاب برسیم.
چرا بی نقص؟ چون حتی لحظه ای در این کتاب بیهوده و کند جلو نمی رود و در نهایت ما در پایان بندی حتی با یک حفره داستانی مواجه نخواهیم شد.
لازم به ذکره که شرکت فیلمسازی نتفلیکس شروع به ساختن سریالی بر اساس این مجموعه کرده است که بزودی پخش می شود.

همچنین در زیر می توانید ترتیب خواندن این مجموعه را مشاهده کنید:

۱- بازی قتل