یادداشت logical Carline

پرونده ای
        پرونده ای مملو از فساد و دروغ که با گذر چند سال پیپا فیتز خاک رو از روش کنار میزنه و به کمک برادر قاتل در های حقیقتو باز میکنن.جالب ترین چیزی که ازش یاد گرفتم اینه که یه قتل همیشه یه قاتل نداره و دست آدمای مختلفی درگیره!حالا چرا؟چون قاتل برام اسپویل شده بود ولی با نهایت هیجان تا آخر کتابو خوندم و  حتی اون اسپویل بزرگ شبیه یه مورچه ام به نظر نمیومد.و این که همه چیز واقعی بود!کاملا منطقی.بعصی وقتا جنایی ها یکم اقرار آمیزن ولی این کاملا واقعی بود.و البته جای تأسف داره... به هر حال زیبایی از سر و روش می‌باره،معروفیتش حقشه!
پ ن:سریالش یه این قشنگی.چرا انقدر نظر منفی می دید دربارش؟همه جا پر شده راوی شبیه تراکتش ناموفقه/: خودش تو کتاب چهره هاشونو توصیف کرده و واقعی بودن حالا بازیگرا که نمیتونن شبیه انیمه ها باشن..!

دقیقا سریالش خیلی قشنگه

یه سوال اول سریال دیدی بعد کتاب خوندی؟؟
آخه من خودم اول سریلو دیدم بعد الان دوست دارم کتابشو بخونم بعد می‌ترسم چون سریالشو دیدم زیاد جذابیتی نداشته باشه برام اگر شما هم اول سریال دیدی بعد کتاب خوندی به نظرت بازم جذابیتشو داره کتابش؟؟✨

Vanda ; ☆

Vanda ; ☆

1403/8/6

از خوندنِ ریویوتون خیلی لذت بردم . خیلی من رو برای خوندنِ این کتاب ذوق‌زده تر کرد !! ✨️🎀

Mis Malfoy

Mis Malfoy