The lying game

The lying game

The lying game

3.3
21 نفر |
6 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

59

خواهم خواند

39

ناشر
جنگل
شابک
0000000072501
تعداد صفحات
372
تاریخ انتشار
1397/2/10

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        روث ور نویسنده ی بریتانیایی چیره دست رمان های روان شناسی جنایی است. بعضی از آثار او از جمله در یک جنگل تاریک تاریک و زنی در کابین 10 دستمایه ی آثار سینمایی و تلویزیونی قرار گرفته است. این نویسنده ی جوان را «آگاتا کریستی عصر حاضر» نامیده اند.در بازی دروغ وارد دنیای دختران نوجوان می شویم و با آن ها در بازی های خطرناک، دوستی و رازهایشان شریک می شویم. بازی دروغ در سه قانون ساده خلاصه می شود:قانون اول: دروغ بگو؛ قانون دوم: حرفت را دوتا نکن؛ و قانون سوم: گیر نیفت.اگر شما هم می توانید این سه قانون را به درستی رعایت کنید، در بازی دروغ موفق خواهید شد در غیر این صورت…
      

یادداشت‌ها

Sadaf

1402/11/22

          این کتاب هم تموم شد.واقعا نمی تونم از شدت زیباییش حرفی بزنم.کسانی که فکر می کنن کتاب خوب نیست بنظرم واقعا یا کتاب رو از نشر اشتباهی خوندن یا به عمق تک تک کلمات کتاب فکر نکردن.من تا حالا کتابای زیادی توی ژانر معمایی خوندم ولی این یکی واقعا با بقیه فرق داشت.اولین کتابی بود که از خانم روث ور می خوندم و حقا که قلم قدرتمندی دارن.کتاب کشش زیادی داره یعنی باید وقت بگذارید و اگر دنبال کتابی هستید که توی ۱۰۰ صفحه کل معما رو تموم کنه باید بگم انتخاب خوبی نکردید.کتاب ۳۸۸ صفحه است و من نسخه ی چاپیش رو خوندم.به شدت تعلیقات زیبایی داره،بسیار جملاتی داره که به قول معروف جون می ده واسه هایلایت کردن.من به شخصه توی این چند هفته ای که درگیر خوندنش بودم لذت بردم و واقعا احساس می کنم جزو عمرم حساب نشد انقدر که این کتاب جذاب بود.خیلی وایب کتاب ما دروغگو بودیم رو می ده و یجورایی کلا انگار این دوتا کتاب یکی هستن.بدون ذره ای اغراق می گم که جزو به یاد موندنی ترین کتاب هاییه که در طول عمرم خوندم و قطع به یقین سایر آثار این نویسنده رو هم خواهم خواند و به دوست داران ژانر درام و معمایی پیشنهادش می کنم فراوان.
الحق که ۵ ستاره کمه کل ستاره های دنیا تقدیم به این کتاب و این نویسنده.در آخر بگم که آمبروس فداکار عزیزم،کیت دروغگو،لوک پنهان کار ،فاطیما،تیا،ایسا و فریا کوچولو،همتونو از اعماق قلبم دوست دارم و همیشه در یاد و خاطره و قلب من باقی خواهید موند.💜🤗
        

16

          طی سالهای اخیر طرفداران ژانر معمایی_جنایی از جمله خودم فرصت این رو پیدا کردن که کتابهای بیشتری از این ژانر در دسترسشون باشه فکر می کنم انتشاراتی هایی مثل نون ، کوله پشتی و آموت پیشتاز چاپ کتاب در این ژانر هستن. ولی متاسفانه به نظر میاد از اینکه علاقه به کتاب های معمایی در حال افزایش هست داره سواستفاده میشه و شاهد ترجمه و چاپ کتاب هایی هستیم که سطح پایینی داره از این نظر که نه شکل نگارش جذابی دارن و نه هیجانی که اصلی ترین مسئله ست در این دست کتاب ها و این فراوانی افسار گسیخته در چاپ کتاب های جنایی_معمایی باعث کاهش سطح سلیقه خواننده ها میشه.
کتاب بازی دروغ جزو این دسته قرار می گیره.
داستان هیجانی نداره و نویسنده می خواد به زور هیجان وارد کنه اونم چطوری؟
به این شکل که شخصیت ها مدام میخوان حرفی رو بزنن که تو گلوشون گیر میکنه مدام جمله رو شروع میکنن و مدام  رها میکنن طرف مقابلشون ازش میپرسه بگو و اون مدام یه کلمه میگه و مکث میکنه وقتی اینطوری جون به سر میکنه خواننده رو حرفش رو کامل میگه و ما میفهمیم چه حرف ساده ای بوده . 
انقدر که ایسا مدام میخواست حرف بزنه و مدام میگفت گلوم درد گرفت، یه چیز تیز تو گلومه و از این حرفا من فکر کردم این حتما سرطان حنجره داره کاش یه آزمایش میداد. و تمام تعلیق هایی که در داستان ایجاد کرده همینقدر دم دستی و پوچ بود.
جمله فریا بیدار شد و شروع به جیغ کشیدن کرد رو اگه از متن حذف میکردی حداقل پنجاه صفحه از کتاب کم میشد انقدر که این بچه تو کتاب جیغ کشید من سرسام گرفتم.
شیوه نوشتن خیلی سطح پایینه و اگر بخوام منظورم رو برسونم در حد رمان های عامه پسند ایرانی که یه مدت تو اینترنت پخش شده بود و خوندنش مد شده بود، هست.

        

29