شبهای پیشاور

شبهای پیشاور

شبهای پیشاور

4.6
48 نفر |
18 یادداشت
جلد 2

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

8

خوانده‌ام

81

خواهم خواند

50

شابک
9789648716344
تعداد صفحات
520
تاریخ انتشار
1393/5/22

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        این کتاب به بررسی «عقاید شیعه» و «اهل سنت» و بیان موارد اختلاف فقهی و عقیدتی آنان و اثبات صحت دیدگاههای شیعه در این موارد می‏پردازد. انگیزه نویسنده، پاسخگویی به اشکالات اهل سنت بر شیعه بوده است. کتاب در قالب مناظره و گفتگو میان نویسنده با چند تن از علمای اهل سنت - به مدت ده شب در پیشاور هندوستان - عرضه شده است. این گفتگوها بر اساس دلایل عقلی و با استناد به منابع فقهی و تاریخی و حدیثی اهل سنت صورت پذیرفته است. زبان اصلی کتاب، فارسی بوده است. مترجم، منابع و مدارک مربوط به مطالب کتاب را نیز معرفی و تحقیق کرده است. برخی سرفصل‏های آن چنین است: راز سفارش امام علی (ع)؛ حقیقت شیعه و آغاز آن؛ مذاهب «زیدیه»، «کیسانیه»، «قداحیه» و «غلات»؛ معنای امام؛ مراتب انبیا؛ آیات نازل شده در شأن امام علی؛ «صحابه» پیامبر؛ «فدک»، «عایشه»، دلایل کفر «معاویه» و «یزید»؛ نقد احادیث علم و فضیلت «عمر» و «ابوبکر» و «عثمان»؛ سجده بر خاک و تربت امام حسین (ع)؛ محو آثار اسلامی «مکه» و «مدینه» توسط وهابیان.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به شبهای پیشاور

نمایش همه

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

یادداشت‌ها

          اگر مسلمان و مذهبی هستید، من چیزی بهتر از این تا به حال ندیده ام.
بسیار عالی و خوشخوان و روان نوشته شده بود و به شدت علمی ومستدل .
اگر بگویم همه ‌اش را خودم بررسی کرده‌ام که دروغ است ولی چندتایی از روایات و احادیث را در اینترنت جست و جو کردم و درست بود.
داستان کتاب ظاهرا واقعی است. روایت سفر مردی شیعه و شهیر است که در پیشاور پیشنهاد مناظره ‌ای با علمای اهل سنت در همان شهر دریافت کرده و با آن‌ها ده شبی را به مناظره می‌نشیند.
 آن‌ها هم که سخت در اشتباه چرا که، آدم اگرعقل داشته باشد نمی‌رود با کسی مناظره کند که لقبش شده سلطان الواعظین!!!
نتیجه اش هم همین می‌شود، ده شب می‌گذرد و حضرات پس از اینکه تمام مواضعشان در هم کوفته می‌گردد یا  تغییر مذهب داده و شیعه می‌شوند یا لج می‌کنند و احتمالا گفته اند برو بابا
:))))
نهایتا به نظرم کتاب بسیار مفیدی است برای تمامی مذاهب اسلامی، چراکه لااقل بسیاری شایعات و دروغ ها و تهمت‌هایی که به شیعیان تا امروز زده شده را رفع می‌کند و نیز از مواضع شیعه هم دفاع تمام قدی می‌نماید.
ظاهرا که این مناظرات با حضور اصحاب رسانه برگزار می‌شده و هر شب هم فردای همان شب در روزنامه به صورت مشروح منتشر می‌شده است.
برگردیم به اول بحث، اگر مذهبی نیستید اصلا برای شما مناسب نیست و سراغش نروید.
        

20

          توی ریاضیات دبیرستان یه سری قضیه و حکم داشتیم 
که باید اثبات میکردیم ...
مثلاً سوال بهمون میگفت ثابت کنید عدد ۲ زوج است .
یا ثابت کنید این سه ضلعی مثلث است و از این قبیل اثبات های بدیهی...
یعنی هم دبیر و هم دانش آموز هر دو معتقدن ۲ زوج هست و این یه امر بدیهیه اما باید با خود اصول ریاضی و زبان ریاضی ثابت میکردیم که ۲ زوجه ..
حالا ماجرای غدیر و خلافت آقا امیرالمومنین بی شباهت ب این اثبات ریاضی ما نبود 
چون که اهل تسنن بی خبر از ماجرای غدیر نیستن
سلطان الواعظین بهشون گفت که حتی اگر تمام کتب شیعه رو نابود کنید من با کتب علمای خودتون و قرآن حقیقت ولایت رو براتون اثبات میکنم 
و چقدر ایشون دقیق ، محکم ، مستند و پله پله روشنگری کردند و ب ابهامات علمای اهل تسنن پاسخ دادند 
کتاب از نظر ادله بسیار قوی هستش اما چون در طول کتاب مناظره ی علما به نگارش در اومده یحتمل توی خوندنش زمان زیادی رو پای این کتاب با ارزش قرار بدید و قلبتون نورانی تر بشه به ولایت امام علی 💚🌱


        

13

          این کتابِ خوب، خواندنی و جالب را در روزگاری خواندم که به همه چیز شک کرده بودم و آونگان، در بین زمین و آسمان بودم.
آن روزها در جستجوی زمینی سخت، محکم و قابل اتکا بودم تا بتوانم خودم را از آن شکِ دوست‌داشتنی و راهگشا نجات دهم و بر آن زمینِ ثابت پای بِفشُرَم.
بنا به ضرورت، کتاب‌های زیادی را خواندم که شاید نیمی از آنها مرا به آغوش امواج سهمگین شک و تردید می‌بردند و نیمی دیگر مرا به سوی ساحل امن و سلامتِ یقین دعوت می‌کردند.
هر دو دسته کتاب خوب بودند و مرا در یافتن راه درست و راست یاری نمودند و در نهایت، دستِ قدرتمندِ پروردگارِ مهربانم، مرا از آغوش آن امواج سهمگین نجات داد و راهنماییم کرد.

کتاب شب‌های پیشاور، شرح جلسات مناظره و مباحثۀ سلطان‌الواعظین شیرازی عالِم شیعه، با تنی چند از علمای اهل سنتِ پاکستان در شهر پیشاور است.
نثر کتاب ساده و روان است و مطالب عنوان شده به هم پیوسته‌اند و خواننده را ـ پس از خواندن چند صفحۀ ابتدایی ـ با خود تا پایان کتاب می‌بَرَند.
در طول 10 شب تعدادی از علمای پاکستان، در مجلسی با سلطان‌الواعظین شیرازی به گفتگو در بارۀ صدر اسلام و موضوع ولایت امیرالمومنین علی علیه‌السلام و اهل‌بیت پیامبر و مقام و مرتبۀ آنان در نظر پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم می‌پردازند.
سلطان‌الواعظین با اتکا به منابع معتبر و متواتر شیعه و سنی؛ پاسخ‌های مُتقَن و مُستَنَد، به پرسش‌های آنان می‌دهد و حاضران سخنان وی را تصدیق می‌نمایند.
گویا شرح مطالب و گفتگوها در روزنامه‌های آن روزگار پاکستان نیز منتشر می‌شده و هر روز بر تعداد حاضران در جلسۀ گفتگو افزوده می‌شده است.
در نهایت پس از بحث‌های فراوان در پایان شب دهم، آنها پاسخ‌های دقیق و مستند پرسش‌های خود را از سلطان‌الواعظین دریافت می‌کنند و جلسات پایان می‌پذیرد.
خواندن این کتاب برای شیعیان و علاقه‌مندان اهل‌بیت علیهم‌السلام سودمند است و توصیه می‌شود.
شوربختانه اصل کتابی را که مطالعه کرده‌ام در اختیار نداشتم تا نمونۀ متنی از آن تقدیم دوستان کنم.
        

32