معرفی کتاب دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» اثر هالی جکسون مترجم محدثه احمدی

دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب»

دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب»

هالی جکسون و 2 نفر دیگر
4.5

ناشر
نون
1400/1/2

نسخه‌های دیگر

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

کتاب «دختر خوب، خون بد» رمانی نوشته ی «هالی جکسون» است که نخستین بار در سال 2020 به انتشار رسید. «پیپ فیتز-آموبی» یک بار دیگر می خواهد از مهارت هایش در کشف جرم و جنایت استفاده کند. پس از اتفاقات پرونده ی «اندی بل» و «سل سینگ»، «پیپ» تصمیم گرفت کشف جرم و جنایت را کنار بگذارد. درست است که پادکست او با نام «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» به محبوبیت رسید، اما او به جز گزارش دادن در مورد محاکمه ی «مکس هیستینگ»، احساس می کند که دیگر نمی خواهد این کار را انجام بدهد. تا این که «جیمی رینولدز» ناپدید می شود و پلیس نیز کاری در این باره نمی کند. به همین خاطر برادر «جیمی» یعنی «کانر» به سراغ «پیپ» می رود تا با هم او را به دنبال او بروند. پس از گفت و گوهای طولانی، «پیپ» می پذیرد که به «کانر» کمک کند و به این ترتیب فصل دوم پادکست «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» آغاز می شود.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب»

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب»

نمایش همه
زهرا

زهرا

1403/11/16

دوقلوی گمشدهاتاق پنهانرقص تاریکی

بهترین کتاب های مجموعه ای با ژانر جنایی و فانتزی

13 کتاب

چند تا از بهترین و قشنگترین ترین کتاب های مجموعه ای که تا به الان خوندمشون 🤌🏻 مجموعه اسکارلت و آیوی: دوقلو های افسانه ای که شروع غم‌انگیز و در عین حال جذابی داشتند و توی هر جلد از کتاب اتفاقاتی رو رقم میزنن که باعث میشه بعد از خوندن این کتاب به خودتون بگید مرددددد این دیگه چی بودددد و به نظر خودم جلد دوم و جلد ششم این کتاب بهترین های این مجموعه بوده هرچند جلد چهارمش نسبت به کل مجموعه خیلی ضعیف بوده اما در عین حال مجموعه جذابیه جنگی که نجاتم داد : این کتاب کاملا اینطوریه که شما میتونید خیلی راحت فقط جلد اول رو بخونید و پایانش رو با قوه تخیل خودتون بسازید با اینکه جلد دوم رو ببینید و واسه ادامه جلد دوم رویا پردازی کنید شجاعتی که آدا توی داستان با سن کمش از خودش نشون داد می‌تونه یه الگوی خیلی خوب واسه نوجوون ها باشه و باعث بشه که اونها یاد بگیرن از تلاش برای رسیدن به یه زندگی خوب دست برندارن مجموعه هالی جکسون: اصلا نیازی به توضیحات هست ؟؟ یکی از فوق‌العاد‌ه ترین مجموعه کتاب های جنایی هست که خوندم طوری که پیچیدگی و گره های داستان در نهایت به سادگی باز میشن و از بین میرن باعث شگفت زدگی میشه هرچند به نظرم نویسنده به خاطر معروفیت دو جلد اول کتابش جلد سوم رو فقط سرسری نوشته بود که فقط داستان رو ادامه داده باشه البته پایان جالبی داشت و باعث شد بالاخره بعد ازززز ۳ جلدددد مکس به جزای اعمالش برسه ولی با این حال خوندن این مجموعه رو پیشنهاد میکنم 👍🏻

aram

aram

1403/11/19

وااای، این کتاب فوق‌العاده بود! از همون صفحه‌های اول، من رو با خودش برد توی دنیای پیپ. یه جوری باهاش ارتباط گرفتم که انگار خودم داشتم اون لحظات رو زندگی می‌کردم. هر کاری که می‌کرد، هر حسی که داشت، انگار توی دل و ذهن من هم اتفاق می‌افتاد. وقتی استرس داشت، من هم قلبم تندتر می‌زد. وقتی عصبانی می‌شد، انگار خودم تو اون موقعیت بودم و دلم می‌خواست کاری کنم. لحظه‌هایی که ناراحت بود، یه بغض عجیب تو گلوم می‌نشست، و وقتی خوشحال بود، یه لبخند خودبه‌خود روی صورتم می‌اومد.

بعضی وقت‌ها اون‌قدر داستان هیجان‌انگیز و پر از تنش می‌شد که ناخودآگاه کتاب رو محکم‌تر توی دستم می‌گرفتم یا حتی می‌آوردم جلوی صورتم و یه صدای نامفهوم از دهنم درمی‌اومد! انگار خودم وسط اون اتفاقات بودم و نمی‌تونستم هیچ کاری بکنم جز اینکه ببینم چی می‌شه. واقعاً یکی از اون کتاب‌هایی بود که وقتی تموم شد، یه لحظه فقط به صفحه‌ی آخر خیره موندم و نمی‌دونستم باید چی کار کنم!

اگه دنبال یه کتابی هستید که از اول تا آخرش تو رو غرق خودش کنه، قلبت رو به تپش بندازه و ذهنت رو پر از سوال‌های بی‌جواب کنه، این دقیقاً همونه. واقعاً عاشقش شدم:)