؛ ؛ دنبال کردن @moj_ 5 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(58 کتاب)496امتیاز دنبال کردن5یادداشت20امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 58 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها ؛ 1403/11/4 راض بابا: خاطرات شهیده راضیه کشاورز طاهره کوهکن 4.3 40 کلمات واسطه ای بودند برای به جریان اوردن احساسات. چرا که با تک تک کلماتش اشک های نهفته بر گونه هایم جاری می شدند. با چشمان قرمز مینویسم. با قلب شکسته برای حضرت زهرا" سلام الله علیها "مینویسم. بعضی از اشک ها حتی اجازه خواندن جملات را هم به من نمیدادند. راضیه عشقی به خدا داشت. عشقی که سر انجامی به قشنگی شهادت برایش ساخت. " مامان، شهادتت مبارک. خداروشکر که به ارزوت رسیدی" 0 1 ؛ 1403/10/2 فصل فیروزه محبوبه زارع 3.5 21 مینوسم برای آن که میخواهد بداند این کتاب ارزش خواندن دارد یا نه. مینویسم برای آن که نمیداند عشق چیست. مینویسم برای آن که به اشتباه معنی عشق را آموخته است. کتابی به قشنگی انگشتر عقیق فیروزه اش. به قشنگی سرنوشت سیندخت. به قشنگی عشق کیارش. به قشنگی برادران و خواهری که پاره تن ایران شدند. به قشنگی برادری که مشهد را مقدس نهاد. و در اخر، به قشنگی خواهری که به نیت زیارت مولایش در قم خوابید. 0 0 ؛ 1403/9/8 زن آقا زهرا کاردانی 3.9 65 چشمم رو از این کتاب نمیتونسم بردارم خیلی دوسش داشتم🥹✨ 0 1 ؛ 1403/8/12 آقای سلیمان! می شود من بخوابم؟ سیدمحمدرضا واحدی 3.1 17 به عنوان یک تازه وارد سخن میگویم. برایم کتابی نااشنا بود. کتابی که بوی تازگی میدهد. تک تک صفحاتش را با عشق ورق میزدم. در طول دو روز کتاب را به اتمام رساندم. برایم همچون رفیقی بود که تازگی اش مرا به خود میکشاند. 0 2 ؛ 1403/7/13 شبیه مریم اکرم صادقی 3.7 36 این نورانی ترین کتابیست که تابحال خوانده ام. مرا به خانه اهل بیت دعوت کرد. خانه افرادی که از کمترین حرف هایشان باید درس زندگی اموخت. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 96 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه ؛ 1403/11/9 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 77 صفحۀ 92 در همان لحظه یاد جواب یکی از سوالهای امتحان افتادم که تصور میکردم درست نوشتم. اما فهمیدم غلط بوده. نمیدونم چرا؛ اما مطمئن بودم اگر به بی بی دروغ نمیگفتم جوابم اشتباه در نمیآید. 0 0 ؛ 1403/11/5 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 279 صفحۀ 218 از ان گذشته، مجبور است نگاه های ملامت بار گربه راهم تحمل کند.«نگاه هایی که او را یاد سونیا می اندازد.» 0 1 ؛ 1403/11/5 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 279 صفحۀ 205 اوه همه تلاشش را کرد که از هیچ کدام اینها خوشش نیاید. اما سونیا به قدری هیجان زده بود که آخرش اوه را هم تحت تاثیر قرار داد. وقتی اوه را در آغوش میگرفت سونیا طوری با صدای بلند میخندید که او احساس میکرد خنده او را با تمام وجود احساس میکند. حتی کسی مثل اوه هم نمی توانست از این شرایط لذت نبرد. 0 1 ؛ 1403/10/18 ابوباران: خاطرات مدافع حرم، مصطفی نجیب از حضور فاطمیون در نبرد سوریه زهرا سادات ثابتی 3.8 11 صفحۀ 85 «بیاید ببینید حرم بی بی چقدر غربانه است!». 0 0 ؛ 1403/6/2 دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» هالی جکسون 4.6 59 صفحۀ 21 کلمات در حفره ی عمیق وجودش فرو ریختند، چون به همان جا تعلق داشتند. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.