معرفی کتاب GOOD GIRL BAD BLOOD اثر هالی جکسون

4.5
جلد 2

1401/1/31

نسخه‌های دیگر

کتاب «دختر خوب، خون بد» رمانی نوشته ی «هالی جکسون» است که نخستین بار در سال 2020 به انتشار رسید. «پیپ فیتز-آموبی» یک بار دیگر می خواهد از مهارت هایش در کشف جرم و جنایت استفاده کند. پس از اتفاقات پرونده ی «اندی بل» و «سل سینگ»، «پیپ» تصمیم گرفت کشف جرم و جنایت را کنار بگذارد. درست است که پادکست او با نام «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» به محبوبیت رسید، اما او به جز گزارش دادن در مورد محاکمه ی «مکس هیستینگ»، احساس می کند که دیگر نمی خواهد این کار را انجام بدهد. تا این که «جیمی رینولدز» ناپدید می شود و پلیس نیز کاری در این باره نمی کند. به همین خاطر برادر «جیمی» یعنی «کانر» به سراغ «پیپ» می رود تا با هم او را به دنبال او بروند. پس از گفت و گوهای طولانی، «پیپ» می پذیرد که به «کانر» کمک کند و به این ترتیب فصل دوم پادکست «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» آغاز می شود.

لیست‌های مرتبط به GOOD GIRL BAD BLOOD

بیاید صادق
        بیاید صادق باشیم!
این فقط ماجرای گم‌شدن یه پسر نیست..!
راز های نهفته و وحشتناکی قراره تو این کتاب فاش بشه!
در وصف زیبا و درگیر کننده‌ش نمیتونم جمله رو فراهم کنم..
قلم این بانو..و پایان کتاب قطعا تا سالیان سال در من نقش داره!
اولش این کتاب برای من زیاد جذاب نبود .. چون اون موقع فکر میکردم که فقط پرونده یه گمشده سادست! اما اون موقع احمق بودم و بانو هالی جکسونو دست کم گرفته بودممم))
اما در پایان..و اتفاقاتی که برای استنلی فوربز عزیز افتاد..🖤
تا همیشه یادم میمونه و هیچ وقت مرگ مظلومانه استنلی رو فراموش نمیکنم)) و به یاد میارم که تا آخرینِ آخرین کلمات کتاب چقدر اشک ریختم و سوختم))
من واقعا قلبم رو یه جایی توی لیتل کیلتون..بین پیپ و دوستاش .. و مخصوصا استنلی فوربز ، جا گذاشتم))

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

علایق، آدم‌ها رو جهت میدن
که از بین هزاران سوژه یکی رو انتخاب کنی، مثل انتخاب یه لباس خاص، یه شغل، یه کتاب، فیلم و... 👁

از اونجایی که به ژانر معمایی و جنایی علاقه مندم چه انتخابی بهتر از دومین جلد از مجموعه کتاب راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب، به اسم "دختر خوب، خون بد"؟
غرق شدن در دنیای معما و دنبال کردن رد پای جنایت در یه شهر کوچیک :)

بله علاقه آدم‌ها رو جهت میده؛
همونطور که پیپا فیتز آموبی رو جهت داد برای دنبال کردن یه پرونده معماگونهٔ دیگه 🔍🔥

موقع خوندن کتاب به این فکر میکردم که شاید آدم دیگه میلی به ادامه مسیر نداشته باشه اما گاهی"انتخابی" که در گذشته انجام دادی و راهی که در پیش گرفتی برگشت ناپذیره❗️

گاهی نتایج کارهات فاجعه آورن و باید با عواقبش رو به رو بشی؛ اما بنظرم داشتن شجاعت برای قدم زدن تو راهی که کسی حاضر نیست تو اون پا پیش بذاره ارزشمندتره
"املای نانوشته غلط نداره" درسته؟ :)

از خوندن این کتاب لذت بردم شاید بیشتر از جلد قبلی❤️‍🔥
تو این کتاب باز هم آشنا شدن با صورت های جدیدی از رفتار مردم رو، تجربه کردم که همیشه برام جذابه ✨

هالی جکسون باز هم در ژانر معمایی_جنایی عالی عمل کرد و قطعا  برای خوندن جلد بعدی مشتاقم 🔥

اگه این ژانر رو دوست دارید خوندن این مجموعه کتاب رو بشدت پیشنهاد میدم 🫀