معرفی کتاب جاده ی رستگاری اثر جان هارت مترجم هدیه گرامی مقدم

4.1

ناشر
آموت
1399/4/17

تصور کن :پسری تفنگ به دست، منتظر مردی است که مادرش را کشته است.ماموری به دردسر افتاده بعد از یک تیر اندازی بی رحمانه با گذشته اش رو به رو می شود.پلیس خوبی بعد از سیزده سال در زندان بودن ، آزادانه قدم در اعماق جنگل می گذارد.روی محراب ، کلیسایی متروکه ، جسدی میان پارچه ای سفید رنگ سرد می شود...شهری در آستانه ی فروپاشیاین همان جاده ی رستگاری است.جان هارتنویسنده ی پنج رمان پرفروش نیویورک تایمز با نام های پادشاه دروغ ها، رودخانه ی پایینی ، بچه ی آخر ، خانه ی آهنی و جاده ی رستگاری است. او تنها نویسنده ی تاریخ است که جایزه ادگار را برای چند رمان متوالی برده است. هارت هم چنین جوایز بری، ایان فلمینگ استیل دگر بهترین ادبیات داستانی کتابفروشی مستقل جنوبی، و جایزه ادبیات کارولینای شمالی را بردهاست. رمان های جان هارت به سی زبان ترجمه شده است و در بیش از هفتاد کشور منتشر شده است.هارت یکبار دیگر نشان داد هر کجا پای رمان های روانشناسی و آن دسته از رمان هایی در میان باشد که جرم و دلهره و نگاهی به ذهن و روح آدمی را با هم ترکیب می کنند جز بهترین نویسنده هاست. گرینزبرورو نیوزجان هارت بی پرده می نویسد. شروعش بسیار دردناک است و شما را به سیاهچاله می کشاند.                                                                               دیوید بالداچیبرجسته ، جسورانه و غیر قابل کنار گذاشتن ، جاده ی رستگاری از همان صفحه اول من را درگیر خودش کرد ، جان هارت استاد قصه گویی است. هارلان کوبنداستان دردناکی که به زیبایی بیان شده و ترکیب بی نظیری از عقل و زور بازوست. سادگی اش خواننده را تسخیر می کند و حالت دردناک احساسی اش او را میخکوب می کند.  پراویدنس ژورنال

لیست‌های مرتبط به جاده ی رستگاری

پست‌های مرتبط به جاده ی رستگاری

کتاب «جاده‌ی رستگاری» اثر جان هارت، یکی از آثار برجسته‌ی این نویسنده‌ی آمریکایی است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. این کتاب در ژانر جنایی-معمایی نوشته شده و توانسته توجه زیادی را به خود جلب کند. حالا بیایید به تمام جنبه‌های این کتاب بپردازیم، از شروع داستان گرفته تا نقاط قوت و ضعفش.

### شروع داستان و فضای کلی
داستان در یک شهر کوچک و آرام شروع می‌شود، جایی که آرامش ظاهری آن با رازها و گناهان پنهان در هم شکسته می‌شود. شخصیت اصلی، مردی است که با گذشته‌ای تاریک و پر از گناه دست‌وپنجه نرم می‌کند و در جستجوی رستگاری است. فضای داستان تاریک و پر از تعلیق است، به‌طوری که خواننده از همان ابتدا حس می‌کند چیزی در زیر سطح آرام شهر در حال جوشیدن است.

نویسنده و آثارش
جان هارت، نویسنده‌ای است که به خاطر سبک خاصش در نوشتن داستان‌های جنایی و معمایی شناخته می‌شود. او تاکنون چندین جایزه‌ی معتبر ادبی از جمله جایزه‌ی ادگار را برای آثارش دریافت کرده است. «جاده‌ی رستگاری» یکی از آثار برجسته‌ی اوست که توانسته جایگاه ویژه‌ای در میان علاقه‌مندان به ادبیات جنایی پیدا کند.

شخصیت‌پردازی
یکی از نقاط قوت بزرگ این کتاب، شخصیت‌پردازی عمیق و دقیق آن است. هر شخصیت با گذشته‌ای پیچیده و انگیزه‌هایی قوی طراحی شده است. شخصیت اصلی داستان، با تمام ضعف‌ها و تلاش‌هایش برای جبران گذشته، به‌گونه‌ای نوشته شده که خواننده می‌تواند با او همذات‌پنداری کند.

سبک نوشتاری
قلم جان هارت بسیار توصیفی و احساسی است. او با جزئیات دقیق، فضایی خلق می‌کند که خواننده را کاملاً درگیر داستان می‌کند. سبک نوشتاری او ترکیبی از تعلیق، احساسات عمیق، و تحلیل‌های روان‌شناختی است که باعث می‌شود داستان به‌یادماندنی باشد.
تعلیق و هیجان:داستان پر از پیچیدگی‌ها و چرخش‌های غیرمنتظره است که خواننده را تا پایان کتاب درگیر نگه می‌دارد.
شخصیت‌پردازی: هر شخصیت به‌گونه‌ای طراحی شده که باورپذیر و جذاب باشد.
تم‌های عمیق:کتاب به موضوعاتی چون عدالت، گناه، و رستگاری می‌پردازد که مخاطب را به تفکر و تأمل دعوت می‌کند.
ریتم داستان:برخی از بخش‌های داستان ممکن است کند به نظر برسند و نیاز به تسریع داشته باشند.
پیچیدگی بیش از حد: در برخی موارد، پیچیدگی‌های داستانی ممکن است برای برخی از خوانندگان گیج‌کننده باشد.
تمرکز زیاد بر جزئیات: اگرچه جزئیات داستانی یکی از نقاط قوت کتاب است، اما ممکن است برای برخی از مخاطبان خسته‌کننده شود.

جایگاه در ژانر جنایی
«جاده‌ی رستگاری» به‌عنوان یک اثر جنایی-معمایی، توانسته جایگاه ویژه‌ای در این ژانر پیدا کند. این کتاب نه تنها به‌خاطر داستان جذابش، بلکه به‌خاطر عمق و تحلیل‌هایش مورد تحسین قرار گرفته است.

این کتاب برای کسانی که به داستان‌های جنایی پیچیده و پر از تعلیق علاقه دارند، یک انتخاب عالی است. اما برای لذت بردن از آن، باید صبور بود و آماده‌ی روبرو شدن با پیچیدگی‌های داستانی.

یوتاب

یوتاب

1404/1/12

خلاصه:
تصور کن پسری تفنگ به دست ، منتظر مردی است که مادرش را کشته. پلیسی به دردسر افتاده بعد از یک تیر اندازی بی رحمانه با گذشته اش روبه رو می‌شود. روی محراب کلیسایی متروکه ، جسدی میان پارچه ی سفید رنگ سرد میشود
نظر شخصی:
این کتاب ۶۰۰ صفحه داشت یه جنایی ۶۰۰ صفحه ای؟ بشدت درگیر میشدین پایانش کاملاً قابل قبوله خیلی خیلی خوب همه ی عناصر کتاب رو به چالش می‌کشه جوری درد بعد از تجاوز رو از زبان یه زن میگه خیلی واضحه که این برام عجیبه بیشتر بر عکس خیلی از کتابهای جنایی امروزی پلیس رو بی عرضه نشون نمی ده و ثابت می‌کنه هنوز پلیس های با شرافت وجود دارن جایگاه زن رو در جامعه محک میزنه در کنارش یه عشق تب آلود رو نشون میده ولی از اصل موضوع قتل ها جدا نمیشه متأسفانه مشکل من با شخصیت آدریانه مبهم بود نویسنده خیلی به شخصیت چانینگ و الیزابت پرداخت و حالا بقیه ی شخصیت های فرعی کتاب ولی آدریان نتوانسته بود برای ما به اندازه ی کافی واضح نشون بده بعدی قاتل داستان که احساسم هنوز بهش معلوم نیست خیلی پیچیده بود و جذاب امیدوارم بخونید و لذت ببرید