نظرها (11)
1404/2/20
سلام وقتتون بخیر🌱 با اجازهتون نظر شخصی خودم رو درباره اونایی که خوندم مینویسم: مجموعه گورستان کتابهای فراموششده: من فقط جلد اولش رو خوندم که به نظر خودم خوب بود. اون قدر که جلدهای دیگه رو هم مشتاقم بخونم. نازنین: سال گذشته خوندمش و به گفتهی افرادی که سلیقهشون رو در کتابخوانی قبول دارم این کتاب و کتاب شبهای روشن برای شروع خوانش آثار جناب داستایوفسکی مناسبه 👌🏻 قتلی در قطار و ده بچه زنگی: از آثار محبوب خانم کریستی که در بین آثار ایشون بالاترین امتیازها رو دارن. هر دوشون هم برای شروع خوندن آثار ایشون خوبن. ربکا: نسخه انگلیسیشو خوندم و خیلی کش اومد. این طولانی بودن و توصیفات زیاد از ویژگیهای نثر همون دورهس. اگه به خوندن کتابهای کلاسیک علاقه دارید و مشکلی با این ندارین که برای رسیدن به نقطه اوج صفحات زیادی بخونین میتونه انتخاب خوبی باشه.
1404/2/20
مجموعه آبنباتها: به جز جلد آخر بقیه رو خوندم. قشنگه، داستان ایرانیه، شخصیتها و ماجراهای بامزهای داره👌🏻😁 آواز کافه غمبار: فضای داستان به اصطلاح یه حالت گوتیکطور داره. سوالهایی در داستان به وجود میاد که جواب داده نمیشن و اگه دنبال سیر منطقی داستان باشین که همهی معماها حل بشن و هیچ نقطه ابهامی باقی نمونه ممکنه راضیتون نکنه. امیدوارم براتون مفید باشه🌻
1404/2/20
اگه حوصله مجموعهخوانی دارین، مجموعه آبنباتها خوبه؛ گرچه به نظرم اوایلش بهتر بود. مجموعه گورستان کتابهای فراموششده هم اگه با حجمش کنار بیاین، خوبه.
1404/2/22
اگه اینا رو قراره بخری، بدون قراره هیولای زیر تخت داشته باشی که برای کتابات اومده(خودم) 👺👹
1404/3/28
قصر آبی و مجموعه امیلی خیلی لطیف و قشنگن (اگر سه گانه مارگارت دیکنسون رو خوندید تقریبا همون وایب رو دارن و اگر نخوندید قطعا پیشنهاد میشه) جاده رستگاری بد نیست، جنایی های بهتر ازش خیلی هست... اگر زیاد جنایی میخونید احتمالا پایانش براتون قابل حدس باشه. مجموعه کوئوت شاه کش که کتاب اولش نام باد هست، فوق العاده ست. شبیهش رو اصلا ندییییدم. چشمهایش خوبه ولی نه اونقدری که ازش تعریف میکنن..، کلا برای یکبار خوندن خوبه اما چیز خاصی نداره.
انسانی در جستجوی معنا؛