نظرها (7)
6 ساعت پیش
5 ساعت پیش
سلام وقتتون بخیر🌱 با اجازهتون نظر شخصی خودم رو درباره اونایی که خوندم مینویسم: مجموعه گورستان کتابهای فراموششده: من فقط جلد اولش رو خوندم که به نظر خودم خوب بود. اون قدر که جلدهای دیگه رو هم مشتاقم بخونم. نازنین: سال گذشته خوندمش و به گفتهی افرادی که سلیقهشون رو در کتابخوانی قبول دارم این کتاب و کتاب شبهای روشن برای شروع خوانش آثار جناب داستایوفسکی مناسبه 👌🏻 قتلی در قطار و ده بچه زنگی: از آثار محبوب خانم کریستی که در بین آثار ایشون بالاترین امتیازها رو دارن. هر دوشون هم برای شروع خوندن آثار ایشون خوبن. ربکا: نسخه انگلیسیشو خوندم و خیلی کش اومد. این طولانی بودن و توصیفات زیاد از ویژگیهای نثر همون دورهس. اگه به خوندن کتابهای کلاسیک علاقه دارید و مشکلی با این ندارین که برای رسیدن به نقطه اوج صفحات زیادی بخونین میتونه انتخاب خوبی باشه.
5 ساعت پیش
مجموعه آبنباتها: به جز جلد آخر بقیه رو خوندم. قشنگه، داستان ایرانیه، شخصیتها و ماجراهای بامزهای داره👌🏻😁 آواز کافه غمبار: فضای داستان به اصطلاح یه حالت گوتیکطور داره. سوالهایی در داستان به وجود میاد که جواب داده نمیشن و اگه دنبال سیر منطقی داستان باشین که همهی معماها حل بشن و هیچ نقطه ابهامی باقی نمونه ممکنه راضیتون نکنه. امیدوارم براتون مفید باشه🌻
3 ساعت پیش
اگه حوصله مجموعهخوانی دارین، مجموعه آبنباتها خوبه؛ گرچه به نظرم اوایلش بهتر بود. مجموعه گورستان کتابهای فراموششده هم اگه با حجمش کنار بیاین، خوبه.
انسانی در جستجوی معنا؛
1 ساعت پیش