معرفی کتاب Unravel me اثر طاهره مافی

Unravel me

Unravel me

4.2
166 نفر |
45 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

47

خوانده‌ام

421

خواهم خواند

159

ناشر
جنگل
شابک
0000000025149
تعداد صفحات
480
تاریخ انتشار
1396/10/12

توضیحات

کتاب Unravel me، نویسنده طاهره مافی.

لیست‌های مرتبط به Unravel me

پست‌های مرتبط به Unravel me

یادداشت‌ها

          • داستانی بسیار درگیرکننده.
کتابِ " کشفم کن " در ادامه‌‌ی " خردم کن " اثر طاهره مافی نوشته شده. در این جلد، جولیت در کنارِ افرادی شبیه به خود در مکانی امن زندگی می‌کند.
در " کشفم کن " مدام با رخداد‌های خواندنی روبرو هستید که همین چند هیچ جلدهای قبلی را میزند.
جذابیتِ این موضوع، که خیلی از راز‌ها آشکار شدند و جولیتِ کوچولوی ما روبه قوی شدن پیش می‌رود هم غیرقابل انکار است.
قسمت عاشقانه‌ی داستان نیز طوری نیست که دل مخاطب را بزند و اتفاقا برعکس، خیلی دلپسند و گیراست.
پیشرفت خانوم مافی در این جلد واضحا به چشم میخورد و گمان می‌کنم رساندن ایرادات به صفر از رگ گردن نزدیک‌تر است؛ اما همچنان میتوانست نقوص کمتری داشته باشد. در برخی قسمت‌ها همه چیز کش داده شده و مخاطب دست به دعا می‌شود که پس وارنر کو؟ چرا شخصیت اصلی مرد باید بعد از نیمی از کتاب تازه وارد داستان شود؟
با اینکه من همیشه طرفدار پسرفرعی داستان هستم اما گذشتن از آرون وارنر واقعا نشدنی‌ست. البته که کنجی عزیزم را نمی‌شود نادیده گرفت. آنقدر فوق‌العاده هست که اگر ته داستان تنها بماند و یا اتفاقی برایش بی‌افتد تا چند روز افسردگی مهمان من خواهد بود. از جذابیت شیپ کنجی و جولیت نگویم که واقعا ترکیبشون چیز جالب‌تری از آدام و آرون در میاد.
صحبت درمورد پدر سه نقطه‌ی وارنر را هم به زمان دیگری موکول میکنم و فعلا به ابوالفضل عباس می‌سپارمش.
اگر این جلد را خوانده باشید متوجه می‌شوید که اینجا تازه شروع داستان جذاب جولیت و وارنر است. آنقدر جذاب که قطعا با تمام احترامی که به ترجمه خانوم سعادت دارم دیگر منتظر ترجمه نمی‌مانم.
ازینکه توانسته بودم یکی از اتفاقات را پیش‌بینی کنم واقعا خوشحالم و وای از قسمتی که آرون گفت " بهش شلیک کن تا یه گلوله خالی کنم تو سرت " من همونجا قلبمو جا گذاشتم.
در آخر با اینکه ممکن است کتاب برای فانتزی‌خوان‌های کارکشته زیاد خوشایند عمل نکند اما قطعا برای تازه‌کار ها مجموعه خردم کن را پیشنهاد می‌دهم.
        

37

Daydreamer

Daydreamer

1403/8/26

با خوندن ا
          با خوندن این مجموعه تنها کلمه ایی که هر صفحه تو ذهنم شنیده میشه "کلیشه" است
حالا که خودم کتاب رو تا اینجا خوندم متوجه شدم کاملا علت معروفیت این مجموعه در فضای مجازی مخصوصا تیک تاک به این خاطره که معمولا کتاب هایی که دراینجور فضاها معروف میشن توسط خواننده های تازه کاره که تازه وارد عرصه کتاب و کتابخوانی شدن نه خواننده های قدیمی که حداقل یکی دوتا شاهکار رو خودشون خوندن و میتونن متوجه این کلیشه ناجور بشن!(البته یک علت دیگه هم هست که در ادامه بهش میپردازم)
کتاب واقعا از لحاظ ساختار هیچ اشکالی نداره زمینه سازی که نویسنده انجام داده قویه و دنیای کتابش رو خوب به تصویر کشیده.
کاراکتر های به نسبت مهم و اصلی به اندازه کافی ازشون حرف زده شده و بقیه کاراکتر هاهم نزدیک به کفایت ازشون صحبت شده(جا داشت بیشتر از این حرفا روی بقیه کاراکتر ها فکر بشه که حدسم اینه که در ادامه کتاب نویسنده قراره این کارو بکنه چون نویسنده مشکل پردازش کاراکتر توی این سه جلدی که من خوندم نداشت)
نحوه نوشتار نویسنده خوبه.کاملا تونسته روند هیجانی کتاب رو حفظ کنه و طوری داستان رو پیش ببره که شما نسبت به ادامه کتاب ترغیبتون رو از دست ندین و حتی کتاب رو از جلد اولش بهتر و کامل تر پیش ببره.
درکل این چیزایی که من میگم میتونه معیار یه مجموعه کتاب خوب باشه ولی تمامی مشکلات این مجموعه برمیگرده به کلیشه،کلیشه و کلیشه!
دنیا و وایب داستان؟ترکیبی از دنیای مجموعه کتاب عطش مبارزه و سنت شکن و دونده هزار تو.درحدی که داشتم داستان رو برای یکی از دوستانم تعریف میکردم یهو وسط حرفم گفت مطمئنی کتاب عطش مبارزه رو برام تعریف نمیکنی؟
کاراکتر سازی؟کاراکتر های کلیشه ایی با ویژگی هایی که توی همه داستان ها حضور دارن و کاملا قابل پیش بینی هستن.
و بدترین معیار معروفیت این کتاب؟یک مثلث عشقی احمقانه بین شخصیت اصلی بین دو کاراکتر جذاب کتاب!
اصلا علت محبوبیت این کتاب در تیک تاک هم همینه،کلا کتاب های بوک تاک بیشتر اوقات مثلث عشقی ان و خودم به شخصه این میزان علاقه به مثلث عشقی رو نمیفهمم و از وجود همچین معیاری در کتاب اصلا لذت نمیبرم.
درکل بعضی اوقات به خودم میگم اگر اوایل دوران کتابخونی ام این کتاب رو میخوندم احتمالا مثل بیشتر خواننده های این مجموعه کلی لذت میبردم و ادعا میکردم برای خودش شاهکاریه ولی خب چه کنیم که کتاب یک کلیشه زیبا بیش نیست...
        

15