معرفی کتاب هابیت اثر جی. آر. آر. تالکین مترجم فرزاد فربد

هابیت

هابیت

4.3
187 نفر |
51 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

31

خوانده‌ام

316

خواهم خواند

159

شابک
9789647822015
تعداد صفحات
336
تاریخ انتشار
1387/12/19

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        کتاب هابیت یا آن جا و بازگشت دوباره، رمانی هیجان انگیز و فوق العاده محبوب نوشته ی جی. آر. آر. تالکین است که در سال 1937 به چاپ رسید.بیلبو بگینز، هابیتی است که زندگی راحت و بی چالشی را سپری می کند و به ندرت از محل زندگی اش دور می شود. اما زمانی که جادوگری به نام گاندولف و کوتوله های همراه او به در خانه اش می آیند تا بیلبو را برای رفتن به سفری ماجراجویانه راضی کنند، زندگی راحت و بی دغدغه ی این هابیت به حاشیه رانده می شود. گاندولف و همراهانش قصد دارند تا گنج بزرگی را به دست آورند که اژدهایی بزرگ و بسیار خطرناک از آن محافظت می کند. بیلبو با اکراه با آن ها همراه می شود اما هیچ نمی داند که در این سفر با حلقه ای جادویی و موجودی ترسناک به نام گالوم مواجه خواهد شد.
      

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

لیست‌های مرتبط به هابیت

نمایش همه
هابیتراهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن هاهزارتوی پن

ادبیات فانتزی مخصوص تازه واردا

10 کتاب

هر روز ژانر‌های جدیدی از بین ژانرهای قدیمی زاده میشن. برای همین این لیست فانتزی یا به قولی «برای تازه‌واردا» شاید یک مقدار عجیب به نظر برسد. چون از زمانی که فانتزی شروع شده، به عنوان یک گونه‌ی ادبی تغییرات زیادی کرده. در ضمن سیر ترجمۀ ادبیات فانتزی هم در ایران واقعاً چشم‌گیر بوده و از دورانی که برای ورود به جهان فانتزی انتخاب‌های محدودی داشتیم زمان زیادی گذشته است.‌ ‌ الان فرقی نمیکنه به ادبیات سحر و شمشیر علاقه داشته باشین یا وحشت هیولایی یا اینکه دلتون بخواد ایده‌های فانتزی رومثلاً با فضاپیما و شمشیرهای نورانی جِدای قاطی کنید، تقریباً به مرحله‌ای از تولید انبوه رسدیم که از هر مدل ادبیاتی که باب میلتون باشد میتونید به صورت صنعتی، شبیه‌سازی بخوانید.‌ ‌ ولی از کجا شروع کنیم؟ طبیعتاً اولین پیشنهاد ما اینه که وارد یک کتابفروشی بشوید و اولین کتاب فانتزی‌ای که چشمتون رو گرفت بردارید و بخوانید. همیشه روحیۀ ماجراجویی در برخوردهای اول جوابه. در این یک مورد هم اتفاقاً آن مثل قدیمی که «کتاب رو نباید از روی جلدش قضاوت کرد» کنار بذارید. خیلی پیش میاد کتابی بخونید که فقط جلدش قشنگه یا اسم قشنگی داره. اگر غیر از این بود که احتمالاً مارکترها از کار بی‌کار می‌شدند.‌ ‌ ‌ولی اگه حس میکنین باید این ماجراجویی را با مشاورۀ یه جادوگر پیر ریش‌سفید شروع کنید (که بهتون قول میدم که من نه پیرم و نه ریشو) اجازه بدید یک مقداری شما را به سمت درست هل بدهم. فرزین سوری * این کتابا بدون ترتیب معرفی شدن. راستی خیلیاشون مجموعه هستن و ما فقط جلد اولشون رو اینجا معرفی کردیم.

3

پست‌های مرتبط به هابیت

یادداشت‌ها

          "هابیت" شرح ماجراجویی های هابیت جوانی است به نام بیلبو بگینز که با گندالف و دورف ها راهی تنها کوه می شود و در راه، حلقه قدرت سائورون را به دست می آورد و از این جهت مقدمه ارباب حلقه ها محسوب می شود. هابیت عموماً به عنوان داستان کودکان شناخته می شود و واقعا لحن و کلماتش تفاوت چشم گیری با ارباب حلقه ها و سیلماریلیون دارد. همین مسئله هم باعث شده بود که در دوازده، سیزده سالگی هابیت را بیشتر از ارباب حلقه ها دوست داشته باشم (الان البته نظرم تغییر کرده و سیلماریلیون را بیشتر از تمامی کتاب های تالکین دوست دارم). 
مشهور است تالکین، که استاد دانشگاه بوده، روزی موقع تصحیح اوراق دانشجویان، بالای یکی از برگه های سفید می نویسد: داخل سوراخی توی زمین یک هابیت زندگی می کرد. و بعد همین یک خط را تبدیل می کند به یک کتاب. البته تالکین دو سه سال روی نوشتن هابیت کار کرده و از زمانی هم که درفت اولیه را برای دوستش سی. اس. لوییس فرستاده، تا زمان چاپ هابیت، سه چهار سال فاصله هست، یعنی تبدیل یک خط به یک کتاب چندان هم کار ساده ای نیست. به علاوه تالکین موقع نوشتن هابیت قصدی برای نگارش ارباب حلقه ها نداشته و وقتی چنین تصمیمی می گیرد، تغییرات کوچکی در چاپ های بعدی هابیت می دهد. 

پ.ن.: اینکه تالکین می تواند از دل ایده اش برای سیلماریلیون هم دنیا بیرون بکشد، هم زبان، هم اسطوره، هم افسانه، هم تاریخ و هم کتاب کودک، به شدت تحسین برانگیز است و من دقیقاً برای همین دوستش دارم.
        

11

aida eslami

aida eslami

1403/9/18

        داستان هابیت رو می‌شود جزو داستاهای عیاری به حساب آورد.
قهرمان داستان با شنیدن وصف گنج عاشق آن می‌شود و به ماجرایی دعوت می‌شود، قهرمان در طول سفر با عجایب و شگفتی‌ها رو به رو می‌شود، خطرات بسیاری را پشت سر می‌گذارد و در آخر با گنج خود به خانه بازمی‌گردد.
همه‌ی این‌ها عناصر داستان‌های عیاری است.
 لحن و قلم نویسنده بسیار روان، خوش خوان و البته گیرا هست تا آنجا که خواننده خردسال و بزرگسال هر دو می‌توانند کتاب را مطالعه کنند و از آن لذت ببرند.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1

          داستان این کتاب واقعا از یک سوراخ هابیتی شروع نشد  با جمله ی اول توی برگه ی امتحانی یکی از شاگرد های تالکین که استاد اکسفورد بود شروع شد ... در داخل سوراخی در زمین هابیتی زندگی میکند
...

هابیت داستان رفتن به آنجا و بازگشت دوباره است اما این صرفا خلاصه ماجراست ... در این کتاب بیلبو بگینز از تونل غیر محقر و مجللش به ماجراجویی برای پس گرفتن گنج ها از اژدهایی میره و ماجرایی رو آغاز میکنه که فکرشرو هم نمیکرده .
......

از نظر من این کتاب برای همه نیست و حتی برای کسانی که دنبال خوندن ارباب حلقه ها هستند واجبش نمیدونم اما اگه دنبال یک کتاب خیلی ریلکس و دوست داشتنی هستید که برای گرم کردن قلبتون بخونید این کتابیه که برای شماست از اون سمت هم باید در نظر گرفته بشه که این کتاب کودکه و روند تندی نداره و از اون سمت میتونید بدون خوندنش سراغ ارباب حلقه ها برید اما دلایل دیگه ای هم برای خوندنش وجود داره ... شما رو با سرزمین میانه بیشتر اشنا میکنه و انتقال تون به ارباب حلقه ها رو اسون تر میکنه و باعث میشه بیشتر تاثیر تاریکی در ارباب حلقه ها رو حس کنید.سرجمع بدون شک هابیت کتاب ارزشمندیه و ما توی همخوانی از خوندنش بسیار لذت بردیم اما این غیر قابل انکاره که به دلیل کتاب کودک بودنش بعضی از گره ها خیلی سریع و اسون حل شدند . به طور خلاصه اذیت کننده ترین چیزی که از نظر من داخل هابیت دیده میشه اینه که مدام به ما حسی داده میشه که وعده ی مبارزه و اتفاق خیلی خاصی میده اما در نهایت ما گرسنه میمونیم و مجبوریم خودمون رو با خوردن فینگر فود قانع کنیم.



https://taaghche.com/book/89301
        

0