آبیِ آسمانی آبیِ آسمانی دنبال کردن @dearbluesky 32 دنبال شده 46 دنبال کننده کتابدوست(94 کتاب)0امتیاز دنبال کردن از کتاب خوندن و حرف زدن دربارهی کتابا خوشم میاد. SheAndBooks 3یادداشت31امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 94 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها آبیِ آسمانی 1403/9/25 هابیت یا " آنجا و بازگشت دوباره" جی. آر. آر. تالکین 4.3 51 این رو می نویسم برای کسایی مثل خودم که زیادی تو فضای کتابای فانتزی نیستن. من زیاد فانتزی نمی خونم و اگه بخونم هم معمولا چاشنی رمنس هم دارن. اما هابیت دیدم رو نسبت به تمام کتاب های فانتزی عوض کرد. یکی از قوی ترین فضاسازی هایی رو داشت که تا حالا خوندم. احساس میکردم همسفر دورف ها شدم و همراه با الف ها زیر نور ماه شعر های عجیب غریب می خونم. شخصیت بیلی بو رو دوست داشتم. نویسنده سعی نکرده بود از یه آدم ترسو تبدیل به رستم دستانش کنه و سیر تغییر شخصیتش رو خیلی آروم نشون میداد. تنها نقدی که بهش دارم پایان کتاب بود و دوست داشتم بیلیبو نقش بیشتری تو جنگ آخر داشته باشه. اما در هر حال هابیت دوست داشتنی بود و شَکم رو برای خوندن ارباب حلقه ها برطرف کرد. ممنون از تالکین بابت قلم دوست داشتنیش! 6 37 آبیِ آسمانی 1403/9/17 ماجراهای اونلی لوسی مود مونتگمری 4.1 6 نسبت به باقی کارای مونتگومری خیلی خیلی ضعیف بود:( داستانای اول خوب بودن ولی هرچقدر جلوتر که می رفت ماجرا ها بی مزه میشدن طوری که انگار نویسنده سرسری و از روی اجبار فقط خواسته یه چیزی بنویسه. حقیقتا همچین انتظاری از این نویسنده نداشتمT-T 0 8 آبیِ آسمانی 1403/4/13 گربه ای که کتاب ها را نجات داد ناتسومه سوسه کی 3.7 34 کتاب دوست داشتنی ای بود. خیلی ساده دنیای کتاب خون ها و کسایی که ادعای کتاب دوستی رو دارن نقد می کرد. فضاش منو یه جورایی یاد انیمه های میازاکی میندازه. اگه یه داستان متفاوت و ساده میخواین انتخاب خوبیه:) 0 10 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها آبیِ آسمانی رمان های ژاپنی ای که دوست داشتم! 5 کتاب من هنوز زیاد با ادبیات ژاپن آشنا نیستم ولی اینا رو دوست داشتم و از خوندنشون لذت بردم- این لیست آپدیت میشه! 0 18 بریدههای کتاب آبیِ آسمانی 1403/12/5 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 336 صفحۀ 50 وقتی ما خود غمگینیم نسبت به غم دیگران حساس تریم... 0 25 آبیِ آسمانی 1403/11/10 بهشت میکو کاواکامی 3.3 4 صفحۀ 90 "یه خدایی هست که وقتی همه چی تموم میشه، هرچیزی که اتفاق افتاده رو می بینه و معنی سختی هایی که کشیدیم رو درک می کنه." 0 13 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.