لیستهای کتاب ماریا لیست منتشر کرد. 1404/1/27 کتابهای ۴۰۴ 15 کتاب چالش ۴۰تایی 0 2 Tala لیست منتشر کرد. 7 روز پیش فردریک بکمن 3 کتاب نویسنده سوئدی قرن ۲۰ 0 4 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁🖤 لیست منتشر کرد. 1403/7/25 بکمن و دنیایش🥰 13 کتاب فردریک بکمن یکی از بهترینای ادبیاته♥ آثار قشنگ و جذابی داره و قطعا همه کتابخونا یکی از کتاب هاشو خوندن، دیدن، یا شنیدن. بریم ببینیم چه خبره؟ 👇🏻 1 26 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/2/9 آثار فردریک بکمن (لیست کامل) 12 کتاب اینجا میتوانید از انسانها بخوانید. از خودِ خود انسانها. ‼️ بعضی از کتابها را بهتر است به ترتیب بخوانید. برای مثال: 🟠 اول "مادربزرگ سلام رساند ..." را بخوانید سپس "بریت ماری اینجا بود" 🟠 ۳گانه شهر خرس را به این ترتیب بخوانید: ۱. شهرخرس ۲. ما در برابر شما ۳. برندگان ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🟦 رمان: مردی به نام اوه _ مادربزرگ سلام رساند... _ بریت ماری اینجا بود _ ۳گانه شهر خرس _ مردم مشوش 🟦 ناداستان: تمام آنچه پسر کوچولویم... 🟦 داستان بلند: و هر روز صبح راه خانه... _ و من دوستت دارم _ سباستین و ترول _ پاسخ منفی است 11 51 سجاد (بر چرخ زمان) لیست منتشر کرد. 1403/1/13 ۱۴۰۳ 42 کتاب در ۱۴۰۳ یادداشتها: (۱) خط داستانیش جالب بود (۵) ابولمشاغل و ابن مشغله کتاب انگیزه بخشی میتونن باشن (۱۰، ۱۱، ۱۲) یک مجموعه خوب برای نمونه برداری از داستانی که من میخوام (۱۸) طنز ظریفی که توی توصیفاتش هست رو دوست دارم (۱۹) باید بعد از خوندن "داستان" به عنوان نمونه بررسی کنمش (۲۳) جالب و احتمالا آموزنده (۲۶) و (۲۷) شخصیت های جذاب و خاکستری و تعلیقهای که با نصفه گذاشتن صحنهها ایجاد میشد و کدهایی برای هر شخصیت فارغ از نام. داستان/شخصیت های موازی یا نه در هم تنیده. (۲۸) چند پاراگراف. موقعیت طنز. (۳۰) تخیل. غافلگیری. کمیک. (۳۱) داستانی در اندیشهها و یا برعکس. (۳۲ و ۳۳) مختصر و بسیار مفید. (۳۴) تکنیک موش و شیشه _ پرنده به پرنده یا همون خوردن فیل! (۴۰) از نظر بررسی صحنههاش و تغییر بار ارزشهاش خوبه، نیست؟ (۴۱) خیلی خوب میشه اگه در حوزه علوم انسانی و یا کارهای فرهنگی هم همچین کتابی باشه. تصمیمات سال جدید: ۱. تا الان فقط ۱۷ درصد کتابهای امسال غیرداستانی بوده، خوبه که سال بعد به ۳۵ درصد برسه. ۲. سعی کنم توی سال جدید بیشترِ کتابهای خواهم خواند رو بخونم حداقل ۱۵ تاشون رو بخونم. (بهتره این ۱۵ تا از غیرداستانیها باشه، همون جریان قورباغهات رو اول قورت بده و اینها...) 0 7 همتا لیست منتشر کرد. 1403/10/1 قهرمانان زن👸🏻 42 کتاب تصمیم گرفتم کتاب هایی که شخصیت های اصلی اونها زنان و دختران هستند و خودم هم دوستشون دارم اینجا لیست کنم. 🕯توجه: لیست شامل کتاب های فمینیستی نمیباشد بلکه صرفا کارکتر اصلی آنها زن هستند. ( این لیست آپدیت میشود ... ) 14 166 فاطمه رجائی لیست منتشر کرد. 1403/6/22 این کتابهارو شنیدم🎧... 31 کتاب . .. . .. .🌱 0 24 مرضیه صفری لیست منتشر کرد. 1403/12/7 جنگل بیگانه 46 کتاب (رمان جهان) 0 15 سهیلا صادقی لیست منتشر کرد. 1402/4/19 عشق دو عالم 11 کتاب کتابهای این نویسنده قلب آدم رو لمس میکنن🥲 اگر عاشقانه دوست دارید-> مردی به نام اوه اگر طنز دوست دارید-> مردم مشوش اگر دلتون برای مادربزرگتون تنگ شده یا رابطه خوبی باهاش دارید و یکمم از حل معما خوشتون میاد-> مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است اگر مادربزرگ رو خوندید و از بریت ماری بدتون اومد-> بریت ماری اینجا بود اگر بچه دارید-> تمام آنچه پسر کوچولویم باید درباره دنیا بداند اگر یه پکیج کامل میخواید-> ۳گانه شهر خرس اگر هم داستان کوتاه دوست دارید-> پاسخ منفی است/و هر روز راه خانه دورتر و دورتر میشود/ و من دوستت دارم/ سباستین و ترول 8 26 m a h s a لیست منتشر کرد. 1403/4/10 من این کتابها هستم /* 41 کتاب این کتابها یا احساس غریبی رو در من بیدار کردن. یا ناخن تو قلبم فرو کردن. یا مور مورم کردن. یا با خوندنشون یخ زدم. یا یه چیزی تو چشمم رفته. یا قلبم تپیده. یا برق از کلهم پریده. یا دوس داشتم نویسندهشون رو ماچ کنم. یا تو کوچه بدوم. یا پرواز کنم. یا.. یا.. خیلی چیزا.. این کتابها رو نمیتونم فراموش کنم. این کتابها بخشی از من هستن. من این کتابها هستم.🌟 پ. ن: لیست به مرور کم و زیاد میشه. پ. ن: همهی این کتابها ۵ ستارهای نیستن. پ. ن: همهی کتابهای ۵ ستارهای اینجا نیستن:) 0 60 نرگس🌱 لیست منتشر کرد. 1403/5/14 🌱کتابای 1403 22 کتاب با یه ««اره»» و ««نه»» کوتاه میگم که ارزش خوندن دارن یا نه🌱✨ پ . ن : کتابایی که دوسشون نداشتم ولی خالی از لطف هم نبودن رو با این علامت ⭕ نشون میدم... هدف امسال 30 تا کتابه 1.شدن = ⭕ 2.زندانی = ✅ (موردعلاقمه) 3.بخش دی = ✅ 4.ماهی سیاه کوچولو = ✅ 5.آرایش دشمن = ✅ 6.بازی های میراث = ✅ (موردعلاقمه) 7.اثر مرکب = ✅ 8.هزارتوی پن = ❌ 9.پسربچه ، موش کور ، روباه و اسب = ✅ 10.پیرمرد و دریا = ⭕ 11.گزیده رباعیات مولوی = ❌ 12.دختری که به اعماق دریا سقوط کرد = ✅ 13.برنامه ریزی به روش بولت ژورنال = ✅ 14.یکی پس از دیگری = ✅ 15.سیزده کاری که زنان دارای ذهن قوی انجام نمی دهند = ✅ (موردعلاقمه) 16.شبح خانم ویل = ❌ 17.فابل = ⭕️ 18.هتل ترانسیلوانیا (پرستار بچه) = ✅ 19.مولان = ✅ 20.هری پاتر در پس چهره ای جادوگری = ✅ ۲۱.بریت ماری اینجا بود = ✅ ۲۲. لاشه لطیف = ⭕️ هم دوسش دارم و هم ندارم😭 3 18 ; Rossy لیست منتشر کرد. 1403/10/28 کتابهای شگفتانگیز فردریک بکمن 10 کتاب قلم فردریک بکمن به قدری قویو شگفتانگیز و جادوییه که دست شمارو میگیره و میکشونه تو عمق داستانهاش. به قدری زیبا و عمیق و پر از جزئیات زندگی و دغدغههاو افکارِ آدمهارو به تصویر میکشه که انگار بارها روحش در جسمهای مختلف در رفتو آمدهو باعث میشه با تمام وجود کارکترهای داستانو درک کنید و با خندههاشون خنده و با اشکهاشون اشک بریزید و در عین حال، هزاران هزار آموزهو مطلب به شما میآموزه. آدمهای مختلف سطح جامعه رو براتون توی کارکترهاش به رقص در میآره ... قلم فردریک بکمن، نویسندهی سوئدی؛ کمی کنده در واقع کم نه! متوسط و این باعث میشه خیلیها ازش دست بکشن و نتونن با قلم کندش کنار بیان و ازش زده بشن. و بعد خوندن کتابهاش یه مدت [ بستگی داره ] با ریدینگ اسلامپ باید سرو کله بزنید. قلم شگفتانگیز فردریک به این دلیل کنده که تمام احساسات، ریز به ریزِ جزئیات و زندگی تمام شخصیتهای کتاب رو از جهات و زوایای مختلف توی ذهنتون ترسیم میکنه و میشونه. به همین جهت و شما بارها طب خوندن کتاب بابت قضاوتهاتون شرمسار میشین. کتابهاش شخصیتهای اصلی ندارن و تمام کارکترهای کتابهای فوقالعادهش مهم، اصلیاند و قابل تامل. هیچ یک از کارکترهای کتابهای فردریک بکمن به حال خود رها نمیشن و تمامشون نقششون رو توی داستان کاملا ایفا کرده و زندگیهاشون براتون به نمایش درمیاد. فردریک بکمن توی کتابهاش طرف هیچ قشری رو نمیگیره بلکه واقعیتهای جامعه رو به تصویر میکشه؛ چیزهایی که جامعه درگیر اونهاست و ماهیت اصلیشون رو. قلم کتابهاش سنگین نیست و کاملا لذتبخشو روون و در عین حال کاملا ادبیه و به دل میشینه و مثل قند توی دلتون آب میشه و میشه یه تجربهٔ زندگیِ شیرین و به یادماندنی ... طوری که با یادآوریشون انگار کاملا زندگیشون کردین. به همین دلایل ایشون رو یکی از نویسندههای معرکه معرفی میکنم و یکی از نویسندههای مورد علاقهی منن . _ پ.ن: پیشنهاد میکنم حداقل یه دونه از کتابهاشونو بخونید و بعد اگر جذبش شدین بقیه کتابهاشونم مطالعه کنید. 0 8 هیوا لیست منتشر کرد. 1403/9/23 فریدریک بکمن 11 کتاب کتاب هایی برای همه عمر، از وقتی یکی از کتاب های بکمن رو مطالعه مردم عاشقشون شدم، شاید بهترین قلم رو نداشته باشه اما قطعا یکی از بهترین هاست 0 1 بیمکس. لیست منتشر کرد. 1403/5/8 کتابهای فردریک بکمن 11 کتاب فردریک بکمن، از نویسندههای موردعلاقهی من، که نوشتههاشو نمیپیچونه، مغزتو برای درک کتابش به درد نمیاره و خیلی راحت و خودمونی به دنیای کتاباش دعوتت میکنه. میتونم قول بدم تکتک کتاباش ارزش حداقل یهبار خوندنو دارن. 2 7 قهوه خور؛ لیست منتشر کرد. 1403/6/22 فردریک بکمن عزیز؟🫠🤍 11 کتاب اگه میخواید آثار فردریک بکمن رو شروع کنید قطعا پیشنهادم به شما مردی به نام اُوِه هست🤌🏻 ایشون یکی از نویسنده هایی که عمیقاً با قلمش ارتباط برقرار میکنم؛ البته لازم به ذکره که تعدادی فکر میکنن خوندن کتاب های ایشون صبر ایوب میخواد اما خودم موقع خواندن حتی متوجه گذر زمان نمیشم🤏🏻😭💘 پ ن:تنها کتاب هایی که همزمان میتونن منو ریدینگ اسلامپ کنن و در عین حال تا سه شب بیدار نگه دارن😂🙏🏻 +راستی بعضی از آثار ایشون مکمل هم هستن و بهتره به ترتیب خونده بشن... 3 20 مهدیه لیست منتشر کرد. 1403/4/11 نیمه اول۱۴۰۳ 27 کتاب کتابهایی که توی نیمه اول سال ۱۴۰۳ خوندم 2 5 لیلا مداحی لیست منتشر کرد. 1403/5/29 کتابهایی که در عمر کوتاهم خوانده ام 39 کتاب کتاب،ای دوست مهربون من❤، از تو ممنونم که با خود مرا به به همه ی کشورها وبه همه ی زمان ها می بری. از تو ممنونم که کمکم میکنی تا با مردمان بسیاری همزاد پنداری کنم و احساساتشان را درک کنم و احساسات خودم را نیز به آنها بگویمـ. از تو ممنونم که مرا به دنیای جادو، به دنیای زیر دریا، به دنیای آسمان ها و به دنیای فکر ها میبری. از تو ممنونم که مرا دوست میداری❤☘️ 0 8 mahan لیست منتشر کرد. 1403/4/18 فردریک بکمن 10 کتاب فردریک بکمن متولد ۱۹۸۱ و اهل سوئد هستش نخستین کتاب او به نام"مردی به نام اوه" معروف ترین و یکی از کتاب های پرفروش نیویورک تایمز هستش.شاهکار های دیگری از آقای بکمن رو میتوانید در این لیست مشاهده کنید. 0 5 مبینا طاهری لیست منتشر کرد. 1401/9/9 رمان ملل 37 کتاب رمان های ملل 0 38