کتاب‌های شگفت‌انگیز فردریک بکمن منتخب ; Rossy

; Rossy

; Rossy

1403/10/28

کتاب‌های شگفت‌انگیز فردریک بکمن

قلم فردریک بکمن به قدری قوی‌و شگفت‌انگیز و جادوییه که دست شمارو می‌گیره و می‌کشونه تو عمق داستان‌هاش‌. به قدری زیبا و عمیق و پر از جزئیات زندگی و دغدغه‌هاو افکارِ آدم‌هارو به تصویر می‌کشه که انگار بارها روحش در جسم‌های مختلف در رفت‌و آمده‌و باعث میشه با تمام وجود کارکترهای داستانو درک کنید و با خنده‌هاشون خنده و با اشک‌هاشون اشک بریزید و در عین حال، هزاران هزار آموزه‌و مطلب به شما می‌آموزه. آدم‌های مختلف سطح جامعه رو براتون توی کارکترهاش به رقص در می‌آره ... قلم فردریک بکمن، نویسنده‌ی سوئدی؛ کمی کنده در واقع کم نه! متوسط و این باعث میشه خیلی‌ها ازش دست بکشن و نتونن با قلم کندش کنار بیان و ازش زده بشن. و بعد خوندن کتاب‌هاش یه مدت [ بستگی داره ] با ریدینگ اسلامپ باید سرو کله بزنید. قلم شگفت‌انگیز فردریک به این دلیل کنده که تمام احساسات، ریز به ریزِ جزئیات و زندگی تمام شخصیت‌های کتاب رو از جهات و زوایای مختلف توی ذهنتون ترسیم می‌کنه و می‌شونه. به همین جهت و شما بارها طب خوندن کتاب بابت قضاوت‌هاتون شرمسار میشین. کتاب‌هاش شخصیت‌های اصلی ندارن و تمام کارکترهای کتاب‌های فوق‌العاده‌ش مهم، اصلی‌اند و قابل تامل. هیچ یک از کارکترهای کتاب‌های فردریک بکمن به حال خود رها نمیشن و تمامشون نقششون رو توی داستان کاملا ایفا کرده و زندگی‌هاشون براتون به نمایش درمیاد. فردریک بکمن توی کتاب‌هاش طرف هیچ قشری رو نمی‌گیره بلکه واقعیت‌های جامعه رو به تصویر می‌کشه؛ چیزهایی که جامعه درگیر اون‌هاست و ماهیت اصلیشون رو. قلم کتاب‌هاش سنگین نیست و کاملا لذت‌بخش‌و روون و در عین حال کاملا ادبیه و به دل می‌شینه و مثل قند توی دلتون آب میشه و میشه یه تجربهٔ زندگیِ شیرین و به یادماندنی ... طوری که با یادآوریشون انگار کاملا زندگیشون کردین. به همین دلایل ایشون رو یکی از نویسنده‌های معرکه معرفی می‌کنم و یکی از نویسنده‌های مورد علاقه‌ی منن . _ پ.ن: پیشنهاد می‌کنم حداقل یه دونه از کتاب‌هاشونو بخونید و بعد اگر جذبش شدین بقیه کتاب‌هاشونم مطالعه کنید.