نظرها (11)

1403/5/15

کتاب  ، و من دوستت دارم خیلی معروفه ، نظرتون چیه ؟

1403/5/16

خیلی زیباست. یک داستان زیبا و کوتاه درمورد مرگ، زندگی و عشقی دیرهنگام اما پدرانه.

1403/5/16

جالبه !

کتاب مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسفانه است قشنگه؟
درمورد چیه؟

1403/12/8

خیلی قشنگه. داستان درمورد رابطه یک دختر ۷ ساله با تنها دوستش، مادر بزرگ ۷۷ساله‌اش هست. السا (شخصیت اصلی) ذهن خلاقی داره، بیشتر از سنش می‌فهمه و خیلی خیال‌پردازه.  تنها کسی که درکش می‌کنه مادربزرگش هست. اما همون اول کتاب مادربزرگ السا فوت می‌کنه و السا رو با نامه‌هایی که براش نوشته بوده تنها می‌ذاره. ما شاهد این هستیم که السا به گذشته مادربزرگش و همسایه‌هاشون پی می‌بره، ریشه و پایه قصه‌هایی که مادربزرگش براش تعریف می‌کرده رو کشف می‌کنه و آروم آروم با پدیده مرگ و زندگی کنار می‌آد.

🙏🙏🌻
@Narges_infj

کدوم یکی از کتابهاشون رو پیشنهاد میکنید؟(بجز مردی به نام اوه)

بستگی به سن و سلیقه فرد داره. (مثلا من ۳گانه شهر خرس رو به نوجوون زیر ۱۷ سال اصلا پیشنهاد نمی‌کنم منتها کتابای مورد علاقه خودم اون ۳تا هستن.)
در کل به نظرم داستان بلندهاش رو همه می‌تونن بخونن و محبوبیت زیادتری هم نسبت به رمان‌هاش داره.
"مادر بزرگ سلام رساند و گفت متاسف است" هم خیلی قشنگه. بخاطر سن شخصیت اصلی و وجود عناصر فانتزی توش، علاوه بر مطالب مهمی و اجتماعی که داره، فاز نوجوانانه زیادی داره که خیلی شیرینش کرده.

اهاا،من که سنم میخوره ولی فعلا نمیتونم مجموعه شروع کنم.پس میشه گفت به عنوان دومین کتاب از فردیک بکمن ،مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است رو پیشنهاد میکنید.
خیلی ممنونم از راهنماییتون💜

خواهش می‌کنم.🌱🙏
 بعدش هم می‌تونید "بریت‌ماری اینجا بود" رو بخونید. البته مجموعه نیستن ولی چندتا شخصیت مشترک دارن.
@Dlrm7