نظرها (29)
1402/7/19
1402/7/20
برای من کتابخانه نیمهشب اینطور بود 😅 ایضا شبهای روشن، برادران کارامازوف و ابله جناب داستایفسکی 😏
1402/7/20
با کتابخانه نیمه شب موافقم فکر کنم شما کلا قلم داستایفسکی رو نمی پسندید، با شب های روشن اندکی موافقم اما برادران کارامازوف رو شخصا پسندیدم
راستش برای من کتاب های ماتمامش میکنم و ماشروعش میکنیم و یاد او هم همین طور بود
1402/7/21
راستش از کالین هوور فقط « اگر حقیقت این باشد » رو خوندم و چون زیاد از عاشقانه لذت نمیبرم سراغ کتاب های دیگه ایشون نرفتم
1402/7/20
مخصوصا ملت عشق... با نتیجه غیر منطقی ای که ازش گرفتم اصلا به کسی پیشنهادش نمیکنم. هر چند فصل بندی و مدل نوشتار قشنگی داره ولی محتواش چندان جذاب نبود :/
1402/7/21
دراینباره که بعضی کتاب های پر سر و صدا چندان جذاب نیستن یا کشش ندارن موافقم. اما از یک نظر دیگه هم باید نگاه کرد اینکه اون کتاب پر سر و صدا کجا بین چه مخاطبی سر و صدا کرده؟ بین عامه مردم؟ بین کتابخوارها؟ تو صدا و سیما؟ تو پیج ها؟ هرکدوم یه معنایی داره و هرچی از منافع اقتصادی دورتر باشه احتمالا دلیل سر و صداش واقعی ه مثلا عامه مردم خیلی قضیه ش فرق میکنه. به عنوان یک زاویه دیگه خدمت تون عرض کردم وگرنه با کلیت یادداشت بالای لیست تون (نه خود کتاب ها) موافقم
1402/7/22
راجع به کتاب های این لیست نمیدونم، چون همشو نخوندم ولی متن تون خیلی درست بود، منم تجربه اش کردم.
1402/7/29
جوری که با کلمه کلمه ش موافقم البته انصافا سه شنبه ها با موری خوب بود ولی بقیه ش بخصوووووص ملت عشق😁
1402/8/3
چقدر پستتون خوب بود. کتاب های ما دروغگو بودیم.دختری که رهایش کردی و شب های روشن همین حس به من میداد.
1402/8/4
به نظرم بعضی از کتابها شرط سنی و شرایط دارن برای خوندن. ناطوردشت برای من اینطوری بود و چون توی سن پایین و شرایط خاصی خوندمش هنوز جزو کتابهای فوقالعادهای محسوب میشه که خوندم. در صورتی که سالها بعد که خوندمش خیلی متفاوت بود.
1402/8/4
فکر نمیکنم اینکه بقیه انتظارات از کتابی رو بالا برده باشند و وقتی اون کتاب رو بخونی و به اون حد نرسه دال بر بیکفایتی خود کتاب باشه
1402/8/5
معذرت میخوام که نمیتونم جواب همه رو تک تک بدم و کاربر ریحان بله درسته! منم که اول دسته بندی نوشتم « کتاب هایی که بیشتر از اینکه خوب باشن معروفن » و من درمورد ترند شدن بدون دلیل کتاب ها حرف زدم و نه بی کفایتی خود کتاب ( که البته کتاب های این لیست شخصا برای من جذابیتی نداشتن )
1402/8/6
وقتی به دنبال سیر مطالعاتی خاصی نیستیم و هدف خاصی جز سرگرمی نداریم، خودمون رو در معرض فریب خوردن قرار میدیم و با تبلیغات تجاری سایتهایی مثل آمازون و به تبع اون یهسری بلاگر و سایت داخلی، میریم سراغ برخی عناوین. قسمت دردناک ماجرا اینجاست که بعد از مدتی مطالعهٔ این کتابها، ذائقهٔ ما هم تغییر میکنه و دبگه قدرت تشخیص نقاط ضعف چنین کتابهایی رو نخواهیم داشت...
1402/8/28
ایده خوبیست اما ناتور دشت واقعا عالیه هرچند هرکسی باهاش ارتباط برقرار نمیکنه.
Taha. b