بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

تاریخ مستطاب آمریکا

تاریخ مستطاب آمریکا

تاریخ مستطاب آمریکا

محمدصادق کوشکی و 3 نفر دیگر
4.4
60 نفر |
26 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

10

خوانده‌ام

135

خواهم خواند

42

کتاب تاریخ مستطاب آمریکا، نویسنده محمدصادق کوشکی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به تاریخ مستطاب آمریکا

نمایش همه
بریدۀ کتاب

صفحۀ 19

بعید است بدانید آمریکایی‌ها چه آدم‌های مؤمن و خداشناسی بودند! آن‌ها آن‌قدر به خدا ایمان داشتند که پیروزی‌هایشان بر وحشیان سرخ‌پوست را هم مدیون لطف خدا می‌دانستند. باورتان نمی‌شود؟ این نمونه را ببینید: کاپیتان جان میسون در مسیر خود برای تصاحب سرزمین‌های جدید، به سرزمین قبیله‌ی پکوئوت رسید. جایی در کنار رود میستیک در لانگ آیلند. سرخ‌پوستان پکوئوت با خوش‌حالی از افراد کاپیتان میسون استقبال کردند اما افراد میسون مامورینی وظیفه‌شناس بودند که بنا نبود وظیفه‌ی مقدسشان تحت تأثیر احساساتشان قرار بگیرد. آن‌ها مأموریت داشتند برای گسترش تمدن، زمین فراهم کنند. زمین‌هایی که رئیس‌جمهور جکسون درباره‌ی آن گفته بود:" انبوهی از مردم متمدّن منتظر سکونت در زمین‌های وسیعی هستند که توسط عده‌ی اندکی از سرخ‌پوستان وحشی اشغال شده است." دستور کاپیتان میسون روشن و صریح بود! نیروهای میسون باید به جای جنگ با مردان قبیله‌ی پکوئوت( که موجب کشتار بیش‌تری می‌شد!) چادرهای قبیله را آتش می‌زدند و زنان و کودکان سرخ‌پوستی که از آتش فرار می‌کردند را با شمشیر می‌کشتند. نتیجه البته به نفع تمدن تمام شد! حدود چهارصد زن و کودک سرخ‌پوست در آتش کباب شدند و بوی سوختگی منطقه را فرا گرفت! سربازان میسون پس از اتمام مأموریت زانو زدند و دعا کردند و خدا را سپاس گفتند که چنین پیروزی سریعی را نصیب آنان کرد. دکتر کاتن مدر_کشیش پیوریتن_ پیروزی افراد میسون را این‌گونه توصیف کرده است:" در آن روز حداقل ۶۰۰ سرخ‌پوست به جهنم واصل شدند!"

لیست‌های مرتبط به تاریخ مستطاب آمریکا

یادداشت‌های مرتبط به تاریخ مستطاب آمریکا

            بسم رب الامریکا و آمریکاییان

امسال تازه در مطالعات خودم غرب شناسی رو وارد کردم و سعی در شناخت تمدن عظیم و پر نفوذ غرب کردم.
با خودم فکر میکردم قطعا این کشور ، بدون پیشینه خاصی، چگونه تونسته به مهد آمدی جهان در حال حاضر تبدیل بشه و بعد از آن چرا امام اون رو شیطان بزرگ نامیده.

قبل از خواندن این کتاب ، کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب رو خوندنم (از شهید آوینی) که دید ایدیولوژیک خوبی نسبت به آمریکا و تمدن غرب بهم داد.

این کتاب هم دید تاریخی از مواجهه این کشور با خودش ، با کشور های دیگر و با ایران رو به صورت یک تاریخ خوشخوان و جذاب و زجرآور بهم داد. (حتما ان‌شاءالله سعی میکنم تمام مطالبش رو به صورت نموداری خلاصه کنم و پیشنهاد میکنم شما هم بکنید.)

قطعا کتاب رو توصیه میکنم، چون:
۱. حقایق تاریخی به همراه فکت علمی داره
۲. دسته بندی مناسب و سیر تاریخی جالبی داره که انگار داری یه داستان تلخ رو می‌خونی
۳.زبان این داستان طنزه(ولی بی‌مزه بود خیلی طنزاش شایدم چون اوضاع خیلی خیلی تلخ بود نمی‌تونستم بخندم شایدم نه!)
۴. کاریکاتور هم زیاد داره و خسته نمیکنه.

کنار این کتاب برای مطالعات بیشتر هم خودم سعی میکنم لیست کتاب غرب‌شناسیم رو کامل کنم .
هم میتونین به سایت usfacts.ir مراجعه کنید.

یاعلی
          
            بسم الله الذی خلق الانسان 🌱💚
ساعت ۱۹:۴۰ به وقت تهران

تاریخ مستطاب آمریکا بهتون کامل یاد میده چطور از آمریکا بدتون بیاد و کاملا هم در اجرای هدفش موفق بوده البته متاسفانه ما غیر‌متمدن هستیم و اگر تحت تعالیم آمریکا متمدن می‌شدیم ، خیلی غلط می‌کردیم از آمریکا بدمون بیاد😀
سبک سرگرم‌کننده‌ای داشت : سمت راست عکس و سمت چپ نوشته که انصافا نقاشی‌های هر صفحه برازنده‌ش بود و در بیان هدف مقدس آمریکاییا یعنی گسترش دموکراسی و حقوق بشر ، نقشِ رسم شکل و ذکر مثال رو ایفا می‌کرد✨️
تنها چیزی که توی این کتاب اذیتتون میکنه ، روش های آموزش حقوق بشر و زحمات درخشان برادران آمریکاست (بخونید اروپا) و البته گاهی اوقات که نمک جناب نویسنده می‌زد بالا و حرص می‌خوردم که بس کن مرددد اه. (به همین خاطر نیم‌تا ستاره کم!)

+خداقوت به نویسنده و به امید خوندن تاریخ مستطاب انگلیس و تاریخ مستطاب اسرائیل از ایشون

+تا یادداشت بعدی یاعلی:)🌱💚
به وقت ۱۴۰۲/۶/۲۰ و ششمین یادداشتم در بهخوان

پ.ن: اگر تونستید با یه کلمه از این کتاب لبخند بزنید وجدانتون مرده!
          
مظفری

1401/08/22

            بسم‌الله الرحمن الرحیم
یکی دوسال پیش، گزارشی از شبکه‌های خبری پخش شد، خبرنگار ایرانی در خیابان‌های آمریکا می‌گشت (البته در همان حد مجاز، یعنی محدوده مقر سازمان ملل، نه بیشتر) و از عابرین می‌پرسید:
 where is  the Iran?
غالباً اسم ایران را نشنیده بودند و حتی نمی‌دانستند کجای نقشه است.
اما اگر در ایران، حتی در روستاها از بچه‌ها بپرسی امریکا چیست و کجاست، معمولاً جوابی دارند. لااقل اسمش را شنیدند.
*
اما واقعاً چقدر از آمریکا می‌دانیم؟ از تاریخش، سیاستش، حکومتش...
تقریباً هیچ
یک سوال دیگر، چقدر درباره تاریخ خودمان می‌دانیم؟
شاید بد نباشد بدانیم تمام دانشجویانی که در دانشگاه‌های امریکا درس می‌خوانند، بدون در نظر گرفتن رشته، گرایش، تخصص باید کتاب قطوری درباره تاریخ آمریکا بخوانند. استثنا هم ندارد. حجم کتاب هم تغییر نمی‌کند.

اما در کتابشان از نسل‌کشی سرخ‌پوستان حرفی نمی‌زدند.   کشتار و شکنجه سیاه‌پوستان و غارت منابع مادی و انسانی افریقا را کتمان می‌کنند. جنایات مکزیک، فیلیپین، ویتنام، السالوادور، نیکاراگوئه، گرانادا، پاناما، کوبا، سومالی، عراق، افغانستان، لائوس، کامبوج تا تشکیل اسرائیل و... را وارونه جلوه می‌دهند.

کاش همه حداقل در حد همین کتاب، از تاریخ آمریکا می‌دانستند تا بپذیرند، باور کنند، یقین داشته باشد وقتی امام خمینی می‌گفت آمریکا شیطان بزرگ است و امام خامنه‌ای تاکید می‌کرد من به مذاکرات خوش‌بین نیستم، حرف بدون مدرک، سند و تجربه نیست. 
تاریخ پانصدساله ایالات متحده آمریکا فقط یک هدف را دنبال می‌کند: تبدیل‌شدن به یک امپراطوری بی‌نظیرتا بتواند در مذاکره برای حل هر مسئله بین‌المللی حرف آخر را بزند. (نوام چامسکی)

این کتاب را باید بارها خواند تا فقط بخشی از جنایات ایالات متحده امریکا همیشه در ذهنتان نقش ببندد. فقط بخشی از جنایات...

کاش برخی از دولتمردان ما باور کنند...
دریغ
افسوس...