ریلا در اینگل ساید
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
آنی شرلی دخترکی کک مکی است که مو های سرخی دارد و در یتیم خانه بزرگ شده است. او با هوش است، قوة تخیل بی حد و مرزی دارد و با امید و پشتکار و مهربانی های ساده اش، سعی می کند زندگی جدیدی را آغاز کند. هر چند برای ورود به این دنیای تازه باید سختی های بسیاری را پشت سر بگذارد، ولی آینده در نظرش آن قدر زیبا و امید بخش است که برای رسیدن به آن، با هر مشکلی کنار می آید و با هر شرایطی سازگار می شود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به ریلا در اینگل ساید
1402/6/16
1403/3/24
1402/4/26
1403/4/15
با لبخند جلد آخر آنی شرلی رو تموم کردم<: تو این مدت که داشتم این مجموعه رو میخوندم با آنی و دایانا توی کوچه عاشق ها راه رفتم، از ماریلا و متیو درس زندگی یاد گرفتم، احساسات آنی وقتی که تختهاش رو روی سر گیلبرت شکوند درک کردم، هم مسیر خودش و دوستاش توی کالج ردموند شدم، نامه های عاشقانهشون با گیلبرت رو خوندم و دیدم که چجوری زندگیشون رو توی خونه رویاها شروع کردن، با خاطرات کاپیتان جم ماجراجویی کردم و بعد از اون با خانواده دکتر بلایت به اینگلساید اسباب کشی کردم. با بچهاشون توی دره رنگین کمان بازی کردم، غروب ها مزه کیکهای خوش طعم سوزان رو میچشیدم، شعر های والتر قلبم رو لمس کردن و توی اوج خوشبختیشون شاهد زجر کشیدنشون تو دوران جنگ بودم، به ماندی که اینقدر به صاحبش وفادار بود افتخار کردم، با ریلا که تسلی خاطر مادرش بود و از بچه جنگ زده مراقبت میکرد همدردی کردم و با همه اینها من آماده تموم کردن این مجموعه نبودم.(((:
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/5/30
1403/4/1