یادداشتهای شیما آرائیان (74) شیما آرائیان 4 روز پیش اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.3 60 کتاب بسیار زیبایی بود که تقریظ رهبری هم خورد .اونقدر جذاب و قشنگ بود کتاب که دلم نمیومد بذارمش کنار و زودی تمونش کردم . خداوند به دل همسر شهید آرامش عطا کند ان شاءالله 0 8 شیما آرائیان 7 روز پیش من اینجا نمی مانم: خاطراتی از غلام حسین افشردی (حسن باقری) جلد 6 علی اکبری 4.2 3 مغز متفکر جنگ 0 3 شیما آرائیان 1404/1/29 نقش عشق حمیده اکبرجعفری 3.0 1 کتاب داستان جالبی داشت اما همه چیز بطور غیر منتظره ای عالی پیش میرفت . قشنگ داستان بودنش ملموس بود ولی برای یه بار خوندن جالب بود به نظرم .ضمن اینکه نویسنده این کتاب هم یه خانومی هستن ک با وجود معلولیت در سن ۱۳ سالگی اما امیدشون رو از دست ندادن و با نوشتن رمان به زندگی شون رنگ و بوی نو میدن. 0 4 شیما آرائیان 1404/1/23 بانوی عاشق: روایتی داستانی از بانو خدیجه (ع) اعظم بروجردی 4.5 6 خیلی دوست داشتم راجع به حضرت خدیجه (س) کتابی بخونم . خوشبختانه موفق شدم و ب شدت لذت بردم . البته که به نظرم بعضی قسمتهای کتاب با روایات مطالق نبود اما در کل کتاب قشنگی بود . 0 2 شیما آرائیان 1404/1/20 خودسازی به سبک شهدا از مشارطه تا معاقبه زهرا موسوی 4.5 8 جزو یکی از بهترین کتابهایی بود که تا الان خوندم . واقعا تک تک شهدا روی خودشون کار کردن که به این جایگاه رسیدن . امیدوارم این نکات روی ما هم اثر بذاره و به خودمون بیایم ان شاءالله 0 1 شیما آرائیان 1404/1/9 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 155 ۵ تا ستاره کمه برای این کتاب زیبا . سالهایی روایت نشده از دوران حکومت حضرت علی (ع) است که تا بحال نشنیده بودم . احتمال زیاد شما هم نشنیده اید . پس بهتون توصیه میکنم ک حتما بخونید این کتاب رو تا بفهمید چرا مولا علی (ع) آرزوی مرگ میکردید در قبال مردمش . 0 8 شیما آرائیان 1403/12/17 جعبه سیاه: نگاهی نو به یادداشت های امیر اسدالله علم سیدمحمدحسین راجی 4.0 12 اطلاعات خوبی راجع به فساد بی شمار شاه و خانواده و دم و دستگاهش میدهد این کتاب اما من متاسفانه نتونستم باهاش ارتباط بگیرم . محمدرضا شاه بدلیل اینکه پادشاهی را بصورت یک ارث بدست آورده بود سرمایه ایران و ایرانی را حق مسلم خودش و اطرافیانش میدانست و چ پولهایی از این مملکت را در این راه ازبین برد . 4 4 شیما آرائیان 1403/12/10 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 40 کتاب جالبی بود از اینکه اینقدر رهبر عزیزمون دغدغه دارند که مردم ایران کتاب نمیخونند و همه جا این توصیه رو دارند به کتابخوندن . کلی هم کتاب زیبا معرفی کرده بودن برای مطالعه 0 9 شیما آرائیان 1403/12/9 کامبوزیا: زندگینامه و خاطرات دانشمند شهید امیر توکل کامبوزیا گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 12 اصلا تا بحال اسمی از این دانشمند ضد صهیونیست نشنیده بودم . جالب بود برام که اسم سگش رو بنام نخست وزیر اسرائیل گذاشته بود . 0 2 شیما آرائیان 1403/12/5 یک سبد گل محمدی: گوشه هایی از زندگی مقام معظم رهبری محسن حدادی 5.0 1 کتاب جیبی جالبی بود از زندگی آقای خامنه ای آموزنده و کوتاه و جالب 0 4 شیما آرائیان 1403/12/4 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 55 متن روان و داستان جذابی داشت . دو روزه خوندمش . جالب بود . ضمن اینکه داستانش واقعی بود و این کانال زیر زمینی در عملیات فتح المبین باعث پیروزهای زیادی شد . 0 6 شیما آرائیان 1403/12/3 تربیت بچه های زلال و آزادی استقلال: نقش استقلال در تربیت کریمانه فرزندان محسن عباسی ولدی 4.7 3 جالب بود برای یکبار خوندن . 0 3 شیما آرائیان 1403/12/2 از همه عذر می خوام: خاطراتی از شهید مهدی زین الدین علی اکبری 4.3 3 بیشتر از ۵ ستاره اگه میشد بهش میدادم . عالی بود کتابش . خیلی هم سریع تموم میشه بس ک جذابه و در هر صفحه هم عکسی از شهید قرار داده شده که به جذابیت کتاب کمک بیشتری کرده . خدا روحشون رو شاد کنه . 1 5 شیما آرائیان 1403/12/1 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 22 خیلی کتاب زیبا و کاربردی ای بود . مطالبش به دل آدم میشینه و مثل بعضی کتابها نیست ک تئوری باشه خیلی عملیه . متن روان و جذابی داشت . دو روزه خوندمش 0 3 شیما آرائیان 1403/11/29 کیمیای محبت محمد محمدی ری شهری 4.2 17 کتاب جالبی بود . ولی چون من کتاب کهکشان نیستی آقای قاضی رو خوندم انتظارم بالا بود نسبت به این کتاب . 0 3 شیما آرائیان 1403/11/7 شنبه آرام؟ محمد مهدی بهداروند 4.2 25 کتاب فوق العاده زیبایی بود . واقعا تا شهید نباشی ، شهید نمیشی . واقعا خیلی هم رو دوست داشتن شهید و همسرشون . خداوند روح شهید رو غرق شادی کنه ان شاءالله 1 7 شیما آرائیان 1403/10/26 ناشنیده هایی درباره قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری موسسه عصر بیان معنوی 4.2 27 جالب بود . تکراری داخلش زیاد بود ولی نکات خوب هم کم نداشت . 0 7 شیما آرائیان 1403/10/25 دیدم که جانم می رود حمید داودآبادی 4.1 32 جالب بود . تا حالا تو سرگذشت شهیدها یه همچین ارتباط قوی ای بین دو دوست بسیجی ندیده بودم . 0 3 شیما آرائیان 1403/10/21 این تو و این "ماجرای عشق من": شرح کوتاهی بر زندگانی حضرت خدیجه (س) انسیه سادات هاشمی 4.7 3 عالی بود . تا حالا کتابی در مورد حضرت خدیجه (س) نخوانده بودم . استارت عالی ای بود . 0 1 شیما آرائیان 1403/10/8 حلوای عروسی: شهید محمدرضا مرادی به روایت صغری ذوالفقاری مادر شهید فاطمه دانشور جلیل 4.3 4 کتاب زیبایی بود و کم حجم که بعلت قلم روان نویسنده و جذابیت داستان زود تموم میشه خوندنش . زیبا بود . 0 0