بفرمایید بهشت بفرمایید بهشت محدثه سادات طباطبایی 4.0 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 22 خواهم خواند 3 ناشر عهد مانا شابک 9786227146318 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار 1399/6/22 توضیحات کتاب بفرمایید بهشت، نویسنده محدثه سادات طباطبایی. بریدۀ کتابهای مرتبط به بفرمایید بهشت مغربی 1402/3/12 بفرمایید بهشت محدثه سادات طباطبایی 4.0 4 صفحۀ 1 اصلا بحث قناعت توی خانه خاله جان سوا بود از همه چیز. گنجی که هر چه از آن مصرف کنی تمام نمیشود. 0 1 مغربی 1402/3/12 بفرمایید بهشت محدثه سادات طباطبایی 4.0 4 صفحۀ 1 همیشه میگفت: بهشت ریزه خوارها جداست. اگه تو بهشت آدم حسابی ها راهمون ندادن امید داریم که تو بهشت ریزه خوار ها راهمون بدند. 0 0 فروغ شفیعی کیا 1403/5/25 بفرمایید بهشت محدثه سادات طباطبایی 4.0 4 صفحۀ 29 0 1 زَهْــــراٰ نوروزی 1403/5/29 بفرمایید بهشت محدثه سادات طباطبایی 4.0 4 صفحۀ 7 این ترس رو همه ما آدما وقتی میخواهیم به کسی کمک کنیم داریم.این ترس رو شیطون میندازه تو دلمون، وگرنه خدا خودش گفته اگه صدقه بدیم ده برابرشو بهمون برمیگردونه... 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین نورا 1401/9/21 با خواندن کتاب بفرمایید بهشت وارد یک دنیای جدید، تجربه های زیبا از یک خانواده موفق و اسلامی می شوید کتاب نگارشی شیرین و قلم روانی داشت. بفرمایید بهشت یک سبک زندگی کامل بدون نقص از یک زندگی اسلامی به روایت مادر خانواده است اگر میخواهید مثل من وارد یک زندگی جدید بشوید کتاب بفرمایید بهشت رو مطالعه کنید. 0 4 Sadaf Emami 1403/5/3 بعد از مدت ها یه کتابی خوندم که منو خندوند ،منو گریوند، کلی نکته ی ریز جهان بینی یادم داد،حال دلمو خوب کرد و امید رو تو وجودم زنده.الحمدلله 0 4 مغربی 1402/3/9 پنحره ای که از ان دنیا را میدید با سوراخ کوچکی که ما از ان به دنیا نگاه میکردیم خیلی فرق داشت. 0 0 فاطمه غفاری وفایی 1403/8/28 « بفرمایید بهشت » عنوان کتابی است که اخیراً از کتابخانه به امانت گرفتهام. این کتاب شامل روایتهایی از یک بانوی ایرانی است. بانویی که از یک زندگی به سبک اسلامی در کنار داشتن داشتن بچههای قد و نیم قد و دغدغههای خانوادگی روایت میکند. بچههایی که هرکدام دنیای متفاوتی دارند و رویاهای متفاوتی را میجویند. مادر با کمک قصه گویی طنز از وقایع زندگی و خاطراتش میکوشد از پیشامدها و مشکلات زندگی گذر کند و رشد کند. محدثه طباطبایی، نویسنده کتاب، کوشیده تا در تمام داستانها که هم شاد است و هم غمگین، اصالت مادری را حفظ کند و سعی کند خانواده شش نفرهشان را کنار هم با وجود تمام تفاوتها شاد و گرم نگه دارد. تجربیات این بانو دهه شصتی برای من که بسیار مفید و در عین حال خواندنی بود. روش هایی که مادر در تربیت فرزندانش بکار برده بود، مثل نقشه راهنمایی بود که راه پر پیچ و خم زندگی را به من که هنوز جوان هستم و اول راه، نشان میداد. این کتاب را میتوانید بصورت چاپی یا الکترونیکی دریافت کنید. 0 1