یادداشتهای narges nazari (19) narges nazari 1403/4/12 مولین مونرو غمگین نیست محمدامین چیتگران 2.5 6 سلام، سلام دوست داشتم برگشتم به بهخوان رو با معرفی یه کتاب همه چی تموم شروع کنم که توی دورانی که نبودم خوندمش، دیدم چه کتابی بهتر از این کتاااااب😍 شده تا حالا حس کنید یه کتاب به معنای واقعی باهاتون حرف بزنه و جدی جدی صداش رو بشنوید؟ شده حس کنید یه کتاب داره با روح و روان تون بازی میکنه؟😅 من واقعا این حس ها رو با خوندن این کتاب لمس کردم. آخه یه نویسنده چقدررررر میتونه عالی بنویسه، چقدر میتونه ذهن خواننده رو بخونه و بعد بیان کنه و بعدش بیاد جوابی بده که تمام ذهنیات تون رو بهم بریزه جزو معدود کتاب هایی شده برام که قصد دارم بیشتر از یه بار بخونمش 0 1 narges nazari 1402/1/2 خانهی لهستانیها مرجان شیرمحمدی 3.7 56 چقدرررر این کتاب خوووشگل بود من نسخه صوتی کتاب رو شنیدم که گویندش هم خود خانم شیرمحمدی بود از شنیدنش واااقعا لذت بردم، از اون دسته کتابایی بود که تا تموم نشه خیالت راحت نمیشه و نمیتونی از جات بلند شی 0 15 narges nazari 1402/1/2 خطبه حضرت فاطمه زهرا (س) متن - ترجمه (خطبه فدک) فاطمه مشایخ 0.0 به نظرم بهترین نظر درباره خطبه، متن پشت کتاب بود 0 4 narges nazari 1402/1/2 تطهیر با جاری قرآن: تفسیر جزء سی ام جلد 1 علی صفایی حائری 4.5 2 شروع کتاب با انگیزه شرکت توی مسابقه بود ولی دوست داشتم کلی ازش مطلب خوب برای خودم یاد بگیرم ولی متاسفانه اینقدر متنش سنگین و غیر قابل هضم بود که قید مسابقه رو که هیچ، قید تموم کردن کتاب رو هم زدم حیف واقعا... 0 6 narges nazari 1401/10/24 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 106 واقعا کتاب عالی و دلنشینی بود...🌹 وقتی دوستم درباره این کتاب باهام صحبت میکرد و بهش گفتم که نخوندمش کلی تعجب کرد، خودمم بعد اینکه تمومش کردم از خودم تعجب کردم که چرا این رمان معروف رو زودتر نخونده بودم😁 از اون دسته رمان هایی هست که حسابی به دل و جونم میشینه، چون آخرش همون جوری میشه که دلم میخواد😁 کتاب واقعا جذاب و زیبایی هست و اگر تا به حال این کتاب رو نخوندید بهتون خوندنش رو توصیه میکنم 12 26 narges nazari 1401/10/8 هیچ دوستی به جز کوهستان بهروز بوچانی 3.2 17 با اینکه خوندن کتاب هایی که غم و اندوه درون شون موج میزنه رو باهاش مخالفم، ولی این کتاب رو دوست داشتم. کتاب خاطرات پسری که داره به صورت غیرقانونی مهاجرت میکنه و تمام معضلات و مشکلات و اتفاقاتی که در طول مسیر و بعد از رسیدن به مقصدی دوست نداشتنی براش رخ داده رو توصیف میکنه. به نظرم نویسنده خیلی عالی صحنه ها رو توصیف کرده بود و من واقعا از خوندنش لذت میبردم، البته من نسخه صوتی این کتاب رو استفاده کردم و میشه گفت مهارت گوینده هم تاثیر زیادی داشت برای من که از این کتاب لذت ببرم. تنها عیبی که برای قائل کتاب بودم، اینکه پایان نامشخص و گیج کننده ای برای من داشت، واقعا دوست نداشتم اینطوری تموم بشه خوندن کتاب رو بهتون توصیه میکنم، فقط اگر به کتاب هایی با داستان های غم انگیز یا ناراحت کننده حساس هستید، نخونید یا وقتی بخونید که حالتون خوبه 0 24 narges nazari 1401/10/7 دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی هیئون سئو لی 4.0 52 کتاب در رابطه با دختری از تبار کره شمالی هست که در ابتدای کتاب میاد از اوضاع کشورش و قوانینش میگه، یه روز از روی کنجکاوی میخواد کره جنوبی رو ببینه به خاطر تعریف هایی که ازش شنیده یا فیلم هایی که ازشون دیده، ولی درنهایت برگرده کشورش و پیش خانوادش ولی .... کتاب جذاب و خوبی بود و خسته کننده نبود، ولی خودم به شخصه به خاطر سختی هایی که خودش و خانوادش کشیدن یکم ناراحت کننده بود برام، اگر حالتون خوب نیست به نظرم فعلا نخونید، شاید حالتون به خاطر تحت تاثیر قرار گرفتن کتاب بدتر بشه 0 17 narges nazari 1401/10/6 آقای سلیمان! می شود من بخوابم؟ سیدمحمدرضا واحدی 3.1 18 کتاب در رابطه با دختری با عقاید نسبتا مذهبی است که در خانواده مذهبی بزرگ شده، بعد از ورودش به دانشگاه عقایدش تحت تاثیر قرار میگیره، از طرف دیگه نویسنده داستان پسر مسیحی رو بیان میکنه که مادرش نذر میکنه پسرش هر سال در ایام عاشورا درمحله شون برای نذری کمک کنه و این پسر از این طریق با اسلام اشناییت نسبی پیدا میکنه در ابتدا پسر در همسایگی خانه دختر زندگی میکنه و با وجود علاقه ای که بین شون ایجاد میشه، یه روزی میره که دین حقیقی رو پیدا کنه و ... از نظر من کتاب خوبی بود و آدم میتونه از خوندنش لذت ببره 0 23 narges nazari 1401/10/5 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.2 10 اول از همه باید گفت که کتاب های خانم شکوریان جزو کتاب هایی هست که به شدت تو دل برو و خوندنی هستن و آدم واقعا از خوندنش هم لذت میبره، هم کلی چیز یاد میگیره هم بعضا مثل من با خوندن این کتاب یه نگاه به خودش میکنه و تصمیم به تغییراتی در خودش میگیره... واقعا دست مریزاد به این قلم❤️ داستان پسری که با دوست خودش به مشکل خورده و شهادت دروغین علیهش گفته شده، قاضی به جای زندان و ... حکم جالب و خلاقانه ای براش صادر میکنه، تحقیق درباره یک الگوی ملی، و این موضوع خودش میشه علتی بر شروع تغییرات این فرد از نظر عقیدتی و اخلاقی واقعا کتاب غنی هست و آدم از خوندنش حسابی کیف میکنه و بهره میبره 0 13 narges nazari 1401/10/4 او سلمان شد سیدناصر هاشم زاده 3.9 6 از قشنگ ترین و حال خوب کن ترین کتاب هایی که خوندم... از جمله کتاب های هست که ۵ تا ستاره براش کمه متنش ادبی هست و شاید بعضی ها که اولش شروع میکنن به خوندنش، جذبش نشن. ولی رفته رفته اینقدر محتوا جذاب میشه که حتی اگر متن ادبی هم دوست نداشته باشید میتونید از خوندن این کتاب لذت ببرید سرگذشت مسلمان شدن سلمان فارسی، پسری از تبار ایران که زرتشتی بوده و خودش به انتخاب خودش و با مخالفت شدید خانواده اش، به دنبال دین حق بوده و درنهایت به دین اسلام رسیده 0 19 narges nazari 1401/10/4 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 117 کتاب جالبی بود، در قالب رمان وجوب حجاب و شخصیت زن در اسلام رو بررسی میکرد. دلایل همه منطقی و با استدلال و منبع بودن، ولی برخی جاها حس میکردم خیلی ضعیف بحث میشد و حتی حضار با وجود عقاید از پایه متفاوت با سخنران داستان، با پیش و پا افتاده ترین استدلال ها، صحبت های سخنران رو قبول میکردن ولی روی هم رفته کتاب خوبی بود و ارزش خوندن رو قطعا و بی شک داره 0 18 narges nazari 1401/10/2 نورالدین پسر ایران: خاطرات سیدنورالدین عافی معصومه سپهری 4.3 6 من با این کتاب وارد دنیای ۸ سال دفاع مقدس شدم. یادمه حدود ۱۳ یا ۱۴ ساله بودم که این کتاب قطور رو توی کتابخونه پدرم دیدم... تصمیم برای خوندنش با این انگیزه بود که برای اولین بار یه کتاب با این حجم زیاد رو مطالعه کنم و حداقل توی دلم به خودم افتخار کنم😅 ولی بعد شروع خوندن کتاب... انگیزه کتاب خوندن من کجا و کاری که خوندن صفحه به صفحه کتاب و کاری که با دل من میکرد کجا... واقعا تجربه قشنگی بود برای من آشنایی با فضای ۸ سال دفاع مقدس شهید شخصیت جدی برای من داشت در عین حال که شوخ طبعی های خودشون رو داشتن از صبوری همسرشون در برابر مجروحیت های ایشون هم نمیشه گذشت خوندن کتاب رو به علاقه مندان حیطه دفاع مقدس توصیه میکنم 5 16 narges nazari 1401/9/25 در حسرت دست هایت میچ آلبوم 3.5 1 کتاب به خودی خود نمیتونه حس خوبی رو بهمون منتقل کنه، چون یادآور خاطرات بد دوران پاندمی کروناست. ولی نویسنده تونسته با الهام گیری از اتفاقی خیالی، داستان رو امیدوار کننده پیش ببره. موضوعی که برام جالب بود، توصیف زیبا و نگاه دقیق نویسنده به مشکلات دوران کرونا بوده، یعنی اگر چندین سال بعد کسی که این دوران رو نچشیده، این کتاب رو بخونه میتونه ادعا کنه که در جریان خیلی از مشکلات ریز و درشت اون دوران هست. از خونه نشینی ها و از دست دادن شغل افراد و سختی کار کادر درمان گرفته تا همکاری نکردن بعضی افراد در رعایت بهداشت و دور شدن از مکان ها و مجالس مذهبی تا حتی نگاه های نژادپرستانه به تمام چینی ها و ... درسته که از محتوای کلی کتاب انرژی مثبت نمیگرفنم چون خاطرات بدی برام زنده میشد، ولی قطعا آخرین باری نبود که میخوندمش،به نظرم سال ها بعد برای یادآوری سلامتی و آرامشی که جهان برای نجات از این ویروس پیدا کرده حتما میخونمش 0 13 narges nazari 1401/9/25 یاماها محبوبه حاجیان نژاد 4.2 2 فکر کنم خیلی وقته که از خوندن آخرین کتابی که تا نور چشمام یاری کنن بخونمشون میگذشت تا به امروز... واقعا دلم تنگ شده بود برای این حس و حال که یه کتاب رو جوری بخونم که نفهمم کی تموم شد... و با تموم شدنش غصم بگیره یاماها به نویسندگی خانم حاجیان نژاد، داستان خیلی دلنشین و زیبایی داشت، قصه پسری که تنها داراییش واسه خالی کردن عواطف و احساساتش نوشتن نامه ای برای برادر گمشده اش بود... تنها مرهم دردش اگر بخوام داستان کتاب رو با دوتا عبارت توصیف کنم، یکیش «بازی سرنوشت»، یکی هم «چقدر زود همه چی دیر میشه» خوندن کتاب رو به شدت توصیه میکنم و به نظرم کسی از خوندنش پشیمون نمیشه 0 9 narges nazari 1401/9/24 من در حال تماس سیدعبدالحسین تقوی نژادلیر 3.5 2 اگر به این هدف این کتاب رو بخونید که مطالب جامع و کاملی رو برای تصمیم گیری ازدواج تون داشته باشه، میتونم بگم کتاب خوبی رو انتخاب نمیکنید، از دو نظر: ۱)به نظرم کتاب های کامل تر و حتی از نظرم به روز تر و جامع تری وجود داره در این حیطه ۲)خود کتاب هم گفته که بایدها و نباید ها در دوران مجردی و انتخاب همسر و متاهلی، پس انتظار هم میره که فقط مختص انتخاب همسر نباشه ولی برای بخش متاهلی به نظرم کتاب خیلی خوبی بود، البته منم اولین کتابی بود که در این حوزه میخوندم، ولی به نظرم خیلی منطقی مشکلات زندگی ها رو بررسی کردن بود و خیلی منطقی تر براشون راه حل داده بود. در کل برای دونستن و یاد گرفتن مطالب بخش متاهلیش این کتاب رو بهتون توصیه میکنم 0 6 narges nazari 1401/9/23 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 63 این کتاب، یه الگو موفق کاملا ایرانی با وجود چاشنی تحریم، مشکلات اقتصادی، پارتی بازی و ... تمامی موانع و مشکلاتی که بهونه خیلی از ماها برای بسم الله کارامون میتونه باشه. فردی که انگیزه کاراش خدایی بوده و در این مسیر کم هم معجزه ندیده... فردی که هدف کسب و کارش رو پول قرار نمیده، با اینکه در طول مسیر و تولیدات شون به جایی رسیده بودن که میتونستن تخت هایی رو تولید کنن که به شدت فروش و استقبال بالایی ازش میشده،ولی روی مسیر خودشون که خدمت به مردم هست میمونن. اینه فرق حرف و عمل این کتاب رو من از معاونت فرهنگی دانشگاهمون هدیه گرفتم و چه هدیه خوبی بود واقعا... خوندنش رو به همه کسایی که هدف شون از روزمرئه و زندگی و کسب و کارشون فقط پول نیست توصیه میکنم مخصوصا کسایی که میخوان یه کسب و کار راه بندازن 0 11 narges nazari 1401/9/23 آخرین نماز در حلب: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر مومن دانشگر 4.4 5 چی میتونم درباره شهید و کتاب بگم... منم مثل خیلی ها، اولین اشناییم با شهید چهره پاک و دلربای شهید بوده... روزی که به کتاب فروشی رفتم و یه سر زدم به بخش کتاب های دفاع مقدس و مدافعان حرم و از شهدا خواستم که کتابی رو از شهیدی ببینم که رفیق همیشگیم بشه... که شما رو دیدم عباس جانم، از حس توی دلم توی اون لحظه خدا و خودم و شما فقط خبر داریم مگه روزی میتونه بگذره و من یاد شما نکنم، مگه روزی میتونه بگذره و بهتون فکر نکنم. دوستی با شهید عباس دانشگر رو به همه کسایی که دلشون یه رفیق شهید میخواد تا توی مسیر زندگی شون کمک شون کنه، شنوایی درد و دل هاشون باشه، واسطه ای بین خودشون و خداشون باشه توصیه میکنم. این کتاب به دو ویژگی شهید یعنی نماز اول وقت و رفیق شهید داشتن ایشون پرداخته. کتاب های متعددی درباره شهید چاپ شده، این کتاب جزو کتاب های قشنگ و دلربا درباره شهید هست 7 8 narges nazari 1401/9/8 تصمیمی برای یک عمر: گلچینی از نظرات اساتید مطرح در پاسخگویی به 120 سوال کلیدی در مورد ازدواج ... علی پارسانیا 5.0 1 چاپ دوم این کتاب رو که به نویسندگی آقای پارسانیا و زیر نظر دکتر فرهنگ و زنده یاد دکتر کردی بود رو مطالعه کردم. کتاب های نسبتا زیادی رو در این حوزه مطالعه کردم و هنوز هم در حال مطالعه هستم، ولی به صورت قطعی میتونم بگم که این کتاب بهترین کتاب از بین کتاب های روانشناسی ازدواج هست که من خوندم. خوندن کتاب رو به افرادی که در سن ازدواج هستن و مایل هستن که تصمیم منطقی بگیرند و همچنین مایل هستند که معیارهای اسلامی رو هم در این زمینه بدونن رو، توصیه میکنم. برخلاف اینکه شاید برخی از مردم فکر کنن، چون اسلامی هست و ممکن هست منطقی بررسی نشده باشه، باید بگم اتفاقا این کتاب خیلی از رسومات اشتباه و عرف های اشتباه موجود در کشور رو نهی میکنه. مثلا در رابطه با ازدواج خانوادگی که از نظر علمی اشتباه هست و در کشورهای خارجی هم بعضا ممنوع شده، ولی در کشور به راحتی انجام میشه و بعضاً با تاکید فراوان فقط ازدواج های خانوادگی صورت میگیره و فردی از خانواده دیگه رو اصلا قبول ندارن که وارد خانواده شون بشه، کتاب با دلایل منطقی این موضوع رو رد کرده و حتی روایاتی هم از ائمه معصوم برای نهی این مسئله ذکر کرده. موارد دیگه ای هم هست که واقعا این کتاب رو به خیلی از کتاب های دیگه برای مطالعه ترجیح دادم و میدم اگر به این حوزه علاقه دارید و یا حتی فقط مایل هستید یک کتاب رو در این حوزه بخونید، خوندن این کتاب رو بهتون خیلی توصیه میکنم 0 1 narges nazari 1401/9/8 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 102 کتاب خیلی قشنگی بود، در عین حال که از خواندنش لذت میبری، غم مخصوص به خودش رو هم داره داستان عشقی که نتیجه اش پنج قدم فاصله است... این کتاب رو به همه کسایی که عاشق رمان و ژانر عاشقانه هستن توصیه میکنم، همچنین افرادی که به این ژانرها علاقه ای ندارن ولی میخوان امتحانش کنن، به نظرم این کتاب بهترین بعد از خواندن کتاب دیدن فیلمش رو هم بهتون پیشنهاد میکنم، دیدن صحنه هایی که توی ذهن تون تصویر سازی کرده بودید میتونه لذت بخش باشه براتون 0 7