یادداشت narges nazari

1401/10/24

واقعا کتاب عالی و دلنشینی بود...🌹
وقتی دوستم درباره این کتاب باهام صحبت میکرد و بهش گفتم که نخوندمش کلی تعجب کرد، خودمم بعد اینکه تمومش کردم از خودم تعجب کردم که چرا این رمان معروف رو زودتر نخونده بودم😁
از اون دسته رمان هایی هست که حسابی به دل و جونم میشینه، چون آخرش همون جوری میشه که دلم میخواد😁
کتاب واقعا جذاب و زیبایی هست و اگر تا به حال این کتاب رو نخوندید بهتون خوندنش رو توصیه میکنم

سلام خوب هستین :)

1401/11/12

سلام عزیزم ممنون🥰
امیدوارم حالت حسابی خوب باشه و مثل همیشه پرانرژی باشی❤️

سلام:) خیلی ممنونم خداروشکر خیلی بهترم :) واقعا ممنون ازتون میتونم چند تا سیئوال ازتون بپرسم؟:)

1401/11/19

خدا رو شکر واقعا، خوشحالم که خوبی🥰
آره حتما عزیزم

ممنونم ازتون:) میخواستم راجب تجربه تون از کنکور بپرسم.اگه الان جای من باشین وبر گردین عقب چه کارهایی رو انجام میدین یا انجام نمیدین؟:)

1401/11/20

ببین عزیزم، به نظرم روش مطالعه مختص خودت رو برای هر درس پیدا کن، این خیلی به نظرم کمک کننده است.
مثلا من اینطوری بودم که هروقت دینی رو میخوندم، قبل آزمون باید یه نگاه کلی مینداختم به مطالب تا درصدم خوب بشه

یه چیز دیگه هم اینکه عمقی بخون درس رو، الان شاید حس کنی واقعا عمقی میخونی، ولی به نظرمن تا دانشگاه نری و شب امتحان مجبور نشی جزوه200 صفحه ای رو بخونی، عمیق خونی رو یاد نمی‌گیری😅 ولی بازم سعی خودت رو بکن

1401/11/20

یه اشتباه دیگه من این بود که خیلی میخوندم، کمتر تست میزدم، به نظرم وقت بیشتری رو واسه تست زدن بزار نسبت به از رو خوندن کتاب ها

خیلی نکات خوبی رو گفتین ♥️😃
این موضوع تست زدن و خودمم گفتم انجام بدم. و راجب عمیق خوندن بنظرتون عمیق خوندن چه جوریه؟ و اینکه میدونید هدف من دانشگاه مشهده :) خودم منطقه ٢ ام:) هدفمم رشته های پیراپزشکی و  پزشکیشه و ایناست:)

1401/11/22

قربونت عزیز
ببین الان خیلی طبیعیه الان که نتونی روی درس بشینی، منم اینطوری بودم و یه جورایی شیطونی هام بعضی وقتا بیشتر از درس خوندنم میشد،بعدچون کاری هم جز درس نداشتم، وقتم رو هم بیشتر تلف میکردم، یا وقتی میومدم بخونم، میرفتم تو فکر و خیال، چون بازم وقت میذاشتم برای خودم برای درس خوندن
همین چیزا باعث میشد واقعا عمیق و خوب نخونم یا وقت تلف کنم، اینا رو اگه حذف کنی خیلیییی عالی میشه.

1401/11/22

بعد ببین من کلا دبیری زیست میخواستم، وقتی رتبه ها اومد، بهم پیشنهاد دادن به پیراپزشکی هم فکر کنم،زیست شناسی مشهد هم آورده بودم، ولی در طی چند روز واقعا فکر کردم و الان علوم آزمایشگاهی میخونم، هییییچ وقت نه اسمش رو شنیده بودم نه فکر میکردم همچین رشته ای برم
اینو گفتم که بگم، هدف گذاری خوبه هاااا،باعث میشه برای هدفت بجنگی، ولی یه چیزایی تقدیر و سرنوشت هم هست.تو الان فقط از خودت بخواه که تمام تلاشت رو بزاری، هرچی که شد، حداقلش تو مدیون خودت نیستی
ولی مطمئنم اگه واقعا اراده کنی به هدفت میرسی

چقدر ازتون ممنونم.خیلی نوشته هاتون باعث دلگرمی من شد چقدر ازتون ممنونم امیدوارم خبر قبولیمو وبراتون بیارم:)

1401/11/23

خواهش میکنم عزیزم، انشاالله موفق باشی حسابی