یادداشتهای نازنین زهرا فلاح (30) نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 یاس در دیار دروغگویان جانی روداری 4.5 3 این داستان سرگذشت پسری به نام یاس را روایت میکند؛ پسری با صدایآنقدر قوی که میتواند شیشهها را بشکند و دیوارها را فرو بردیگران جدا و منزوی میکند، تا جایی که تصمیم میگیرد زادگاهش را ترک کند و پا به سفری نامعلومیزد. همین ویژگی عجیب، یاس را ازی خارقالعاده و غیرمعمول بگذاریم 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 زمان به وقت قاصدک ربکا وستکت 4.5 9 لیو، دختر نوجوان، با گرفتن عکس از زندگی روزمره خود و خانوادهاش، به دنبال کشف رازهایی درباره مادرش است. عکسها و دفتر خاطرات مادر، گرهگشای مسیر زندگی لیو میشوند و او را در مسیری پر فراز و نشیب قرار میدهند. داستان به موضوعاتی چون بیماری، مرگ، و روابط خانوادگی میپردازد و با وجود اندوهی که در داستان وجود دارد، فضایی رئالیستی و عاطفی را به وجود میآورد که خواننده را مجذوب خود میکند. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 آنجا که هیولاها خوابیده اند پولی هوین 3.9 2 در شهر کوچک میوتاون، همه افسانهی هیولاهای دریاچه را شنیدهاند؛ افسانههایی که خیلیها میگویند برای محافظت از بچهها سرهم شدهاند، برای آنکه از دریاچه دور باشند. اِفی هم با افسانهی هیولاها بزرگ شده، اما آهستهآهسته اتفاقهای عجیبوغریبی در خانهشان میافتد؛ خرگوشش از توی قفسی با درِ قفلشده غیب میشود، مادرش بهشکلی اسرارآمیز ناپدید میشود و سرانجام نوبت به لیسکهای لزجی میرسد که از در و دیوار خانه بالا میروند. اِفی و بهترین دوستش برای حل این معما بهدنبال سرنخهایی میگردند. آیا میان ناپدیدشدنها و افسانهی قدیمی ارتباطی وجود دارد؟ آیا افسانهها فقط قصههایی خیالیاند یا واقعاً در این آبهای تاریک و عمیق موجوداتی خوابیدهاند؟ 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 متل کالیویستا کلی یانگ 4.4 23 داستان درباره دختری به نام میا است که به همراه خانوادهاش از چین به آمریکا مهاجرت میکنند و در یک متل کار میکنند. میا با مشکلات مختلفی از جمله تبعیض نژادی و چالشهای اقتصادی دست و پنجه نرم میکند، اما با هوش و تلاش خود سعی در حل این مشکلات دارد. او با کمک دوستان و خانوادهاش، به تدریج موفق میشود جایگاه خود را در این کشور جدید پیدا کند و به یک کارآفرین موفق تبدیل شود. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 اعترافات یک دوست خیالی میشل کیوواس 4.3 19 ژاک پاپیه پسری هشت ساله است که در خانواده و مدرسه احساس تنهایی میکند و هیچکس او را دوست ندارد، به جز خواهر دوقلویش فلور [1، 2]. او کمکم متوجه میشود که یک دوست خیالی است و این کشف، آغاز ماجرایی جالب، خندهدار و غمانگیز میشود [1، 3]. ژاک تلاش میکند تا واقعی باشد و این تلاش، او را به سفری برای شناخت خود و یافتن جایگاهش در این دنیا میبرد [1، 3]. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 این کتاب ممنوع است آلن گرتز 4.3 68 ایمیآن آلینگر دختر حرفگوشکن و ساکت مدرسه عاشق کتاب است و همیشه از کتابخانهی مدرسه کتاب میگیرد. روزی میخواهد کتاب محبوبش را برای بار چندم به امانت بگیرد که میبیند توی قفسه نیست. کتابدار مدرسه به او میمیگوید که هیئتمدیره آن کتاب را ممنوع کرده. ایمی میخواهد از کتاب محبوبش دفاع کند، میخواهد که دیگران هم فرصت خواندن آن کتاب خوب را داشته باشند. رسیدن به انی هدف اصلاً کار آسانی نیست، مخصوصاً اگر با اولیای مدرسه طرف باشی.. 0 12 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 یک شب فاصله جنیفرای. نیلسن 4.4 80 ین کتاب زندگی و ماجرای گرتای 12 سالهی شجاع و باهوش را که تلاش میکند از زندگی دشوارش به جایی بهتر فرار کند، تعریف میکند. اما آنچه در پس این داستان عمیق وجود دارد، مفاهیم ارزشمندی چون شجاعت، شهامت، آزادی، مبارزه با بیعدالتی و وفاداری است. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 برف و آفتاب: داستان بیژن و منیژه فرهاد حسن زاده 4.1 11 بیژن، پهلوان ایرانی، برای مقابله با گرازهایی که به مرزهای توران حمله کردهاند، به این منطقه میرود. در بازگشت، با منیژه، دختر افراسیاب، آشنا میشود و عشقی پرماجرا بین این دو شکل میگیرد. 0 1 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 آوا در آینه فائزه دائمی 3.5 6 «هزار تا اما و اگر دیگر هم وجود دارد، از کجا که برنگردد توی چشمهایم نگاه نکند، بریده بریده و با زبان بیزبانی دستگیرم نکند که گیرم راست میگویی، کرم از خودت نبوده؟ یا بدتر از آن، با یک لبخند ژکوند نگوید که توهم نزدی؟! بالاخره ما دخترهای پانزدهساله عاشقپیشه، فکر و خیال زیاد میکنیم. یک چشمک هم چاشنی کارش کند که عمو کامرانت هم که با آن قد بلند و شانههای پهن و شقیقههای جوگندمی جان میدهد برای فکر و خیال.» 0 1 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 راورندوم جی. آر. آر. تالکین 3.7 7 راور سگی بازیگوش است که روزی سخت مشغول بازی با توپ رنگیاش بود. او که غرق دنیای خودش است متوجه حضور پیرمردی با ظاهر عجیب نشد. پیرمرد کتی نخنما و کلاهی قدیمی با پر سبز به تن داشت؛ بدخلق بود و کم طاقت. تمامی شواهد و قرائن حاکی از آن بود که او جادوگر است! اما راور کوچک این موضوع را نفهمید و وقتی مشغول بازی بود ناگهان پیرمرد توپش را از او گرفت، راور با عصبانیت هرچه تمامتر پاچه پیرمرد را گاز گرفت و تنها خواستهاش این بود که توپش را به او برگرداند. غافل از این که پیرمرد میخواست با سحر و جادو توپ را برای او به استخوان تبدیل کند؛ اما هنگامی که برخورد او را دید خشمگین شد و او را به عروسک پلیشی تبدیل کرد! 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 گفت و گوی جادوگر بزرگ با ملکه ی جزیره ی رنگ ها جمشید خانیان 3.9 13 گفتوگوی جادوگر بزرگ با ملکهی جزیرهی رنگها" یک داستان فانتزی و ماجرایی است که نقاشی جهان خیالی نوجوانی را با دنیای واقعی و مشکلات او همراه میکند. این رمان با شخصیتهای جذاب و داستانی پر از راز و رمز، خوانندگان را به دنیایی خیالی و ماجراجویی میبرد و لذت خواندن آن را تجربه میکنند. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 نام این پرنده چیست؟ اکرم السادات هاشمی پور 4.0 8 نام این پرنده چیست؟...این پرنده سار نیست...قمری و عقاب و یاکریم نه..نه..کلاغ روی قله چنار نیست...این پرنده ای که از مداد من بدون بال می پرد به سوی دشت های روشن خیال..شعر نیست؟ 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 تصویر آخر لیلا دارابی 4.1 6 آیت، پسری مبتلا به اوتیسم است و پدرش هنوز با این موضوع کنار نیامده و اجازه نمیدهد آیت از آموزشهای مخصوص افراد اتیستیک استفاده کند. مادر آیت، آنها را ترک کرده و یلدا، خواهر 16 ساله آیت، مسئولیت نگهداری از او را بر عهده دارد. یلدا به دلیل این مسئولیت، از علایق شخصی خود محروم میشود. وقتی آیت به دارالتأدیب میافتد، یلدا با راز بزرگی از گذشتهی خانوادهشان روبرو میشود. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 جزیره دیوید آلموند 3.7 19 او آنجا در جزیره ی قدیمی احساسات عجیبی را از سر میگذراند. اما این بار با شخصیت جدیدی آشنا میشود. حسن، پسر جوانی که از سوریه آمده. جایی که جنگ پدرش را از او گرفته و او و خانوادهاش را فراری داده است. حسن موجود شگرفی است. تردستی و جادوگری بلد است و لباسهای عجیب میپوشد. لوئیز و حسن با هم همراه میشوند و در این همراهی لوئیز به درک جدیدی از دنیا و اطرافش میرسد. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 دارکوس پسر سوسکی مایاگابریل لئونارد 4.2 6 دارکوس پسری سیزده ساله است که پدرش ناپدید شده و تصمیم میگیرد راز ناپدید شدن پدرش را کشف کند. یک روز اتفاق عجیبی می افتد ، سوسک بزرگی از پاچه همسایه حال به هم زن عمویش بیرون می افتد.دارکوس باورش نمی شود ،آخر سوسکه می خواهد باهاش رفیق بشود ، حتی انگار حرف هایش را هم می فهمد . ولی مگر می شود سوسک ها با آدم ها رفیق شوند؟ نکند این ماجرا ربطی به گم شدن پدرش داشته باشد ؟ به لوکریشا کاتر چطور؟ همان خانم طراح لباسی که جواهرهای عجیب و غریب به لباسش می زند. . 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 رقص تاریکی : اسکارلت و آیوی جلد 3 سوفی کلورلی 4.1 6 خترهای مدرسهی روکوود یک بار دیگر به خطر افتادهاند. با خارج شدن آقای بارتالومیو مدیر شیطان صفت مدرسه از صحنه، زندگی به اسکارلت و آیوی لبخند میزند. وقتی معلم محبوبشان ناگهان مدرسه را ترک میکند، مادام زالدی مرموز جای او را میگیرد. نامههای نیشدار به دست این و آن میرسد و انواع اتفاقها مدرسه را فلج میکند. کسی برای گرفتن انتقام کمر بسته است؟ 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 زمانی که همصحبت فریدا بودم محمدرضا مرزوقی 4.2 11 دایی دوباره غر زد: «درسته که فریدا شهرت پیکاسو و دالی رو نداشت، اما وقتی یه سفر به اروپا دعوت شد، همه رو با تابلوهای خودش شگفتزده کرد. کلی تشویقش کردن. فقط مشکل این بود که فریدا لجباز و یهدنده بود. واسه همین هر عنوانی رو که به خودش و کارهاش میدادن، رد میکرد. وقتی ازش تعریف میکردن، یهو با یه کلمه یا یه جمله که بهشوخی و خنده میگفت، تموم تعریف و تمجیدهای بقیه رو ضایع میکرد. در عوض وقتی کسی از نقاشیهای شوهرش تعریف میکرد، صد برابر بهتر از اون تعریفها رو بهش تحویل میداد. اونقدر که به کارهای دیهگو اهمیت میداد، واسه کارهای خودش تره هم خرد نمیکرد.» 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 زندگی روی در یخچال الیس کایپرز 4.3 29 زندگی برای کلیر و مادرش، بیآنکه بخواهند، به روند عجیب و البته فرسایندهای تبدیل شده. کلیر دختری پانزده ساله است که تمام وقتش را به مدرسه و کارهای پارهوقت میگذراند. از آنجا که پدر و مادرش از هم جدا شدهاند و حالا او با مادر که یک پزشک زنان است زندگی میکند، باید در انجام کارهای خانه مثل آشپزی و خرید و نظافت هم کمک کند. البته که او دختر سختکوشی است و از بابت هیچکدام از اینها، شکایتی ندارد.. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/20 یک دقیقه بعد از نیمه شب سارا کروسان 4.2 26 ادوارد مون که به تازگی به اعدام محکوم شده است. خانواده ای نا به سامان دارد. پدرش مرده و مادرش زنی الکلی است که بیشتر اوقاتش را بیرون از خانه و با غریبه ها می گذراند. جو ده سال است برادرش اد را ندیده و حالا عازم سفری از نیویورک به تکزاس است تا برادر محکوم به مرگش را ملاقات کند. 0 0 نازنین زهرا فلاح 1404/5/8 من پنیرم رابرت کورمیه 3.9 6 «آ: یه چیز جالب در مورد مامانم. همۀ زندگیم، از وقتی کوچیک بودم، اونو آدم خیلی غمگینی میدیدم. یعنی مثل آدمهای دیگه که بلند بودن یا چاق یا لاغر. پدرم همیشه به نظر آدم قوی خونواده میرسید. انگار پدرم پررنگ بود و مادرم محو و کمرنگ. میدونم به نظر دیوونه میآم. ت: نه، اصلاً. آ: ولی بعدها، وقتی حقیقت رو دربارۀ زندگیمون فهمیدم، دیدم هنوز غمگینه. ولی قوی هم هست. اصلاً رنگش محو نبود. غم نبود، بیشتر ترس بود ــ «هیچوقت نمیدونیها». 0 0