کلی یانگ و 2 نفر دیگر
4.6

1399/4/21

پدر و مادرم به من گفتند که آمریکا جای حیرت انگیزی است ؛ جایی که میتوانیم برای خانه مان سگ نگهبان بگیریم ، هر کاری که دلمان می خواهد بکنیم و آن قدر همبرگر بخوریم تا شبیه همبرگر بشویم.از میان همه خوبی های آمریکا تا حالا فقط همبرگر گیرمان آمده است .اما من همچنان امیدم را زنده نگه داشته ام و انصافا هم آمریکا همبرگرهای خوشمزه ای دارد.

لیست‌های مرتبط به متل کالیویستا

پاستیل های بنفششاید عروس دریاییقرنطینه

دنیای پرتقالی🥹🍊

7 کتاب

بهترین کتاب های جوان و نوجوان انتشارات پرتقال قشنگم🌟 بهتون توصیه می کنم که این کتاب ها رو حتمااا بخوانید :) 🥹🌟🍊🫂 ۱ : پاستیل های بنفش : داستان پسر بچه ی خیال پردازی که به خاطر مشکلات خانواده ( فقر مالی ) شروع به خیال پردازی یک گربه پشمالوی خیلی نرم بزرگ می کنه ( چه تخیل قشنگی 😀) و با این کار گرسنگی دیرتر حس می کنه 🥺 ( من با قسمت های غمگینش اشک ریختم 🥺🫂) ( موقع توصیف تخیل هاش ، گربه اسکیت سوار پشمالو نرمالو خیلی عالیه 😂😂) ۲ : شاید عروس دریایی : داستان دختری به اسم سوزی که صمیمی ترین دوست خودش از دست داده و حالا باور نداره که فرنی مرده و دنبال علت مرگ دوستش ( فرنی )می گرده 🪼🫂( اگه با فرنی دعوا نمی کرد انقدر عذاب وجدان نمی گرفت 🤐) + این کتاب منو یاد اقیانوس ها می ندازه 🌊+ ۳: قرنطینه: بیماری کشنده به اسم اسکورج همه شهر رو تسخیر کرده و حالا افراد ناقل در یک زندان در جزیره ای دور افتاده باید باقی عمر خود را بگذرونن ،اما اتفاقی رخ میده که آنی به اين جزیره مشکوک میشه و می خواد راز های این این زندان و جزیره بفهمه 🤫🧟‍♂️ ( زندان خیلی خوب توصیف کردههه ) + نمیدونم چرا این کتاب منو یاد کرونا می ندازه 🙄😷 + ۴ : جادوگر مهربون ، به جای اینکه به یکی از نوزاد ها نور ستاره بده ، نور ماه می ده و حالا این نوزاد دارای قدرت های جادویی میشه ، که کنترل کردنش سخته...🧙‍♀️🌜⭐️ + می تونست بهتر باشهه + ۵: داستان ( واقعا ) واقعی رامپ استیلتسکین: کتابی فانتزی ، تخیلی و جادویی ؛ پسر بچه ای در شهر جادو که در سن خودش گیر میکنه بعد از سال ها راز هایی از مادرش می فهمه و حالا در سفری دراز با او همراه میشیم ... ( مامان بزرگش خیلی گناه داشت😪 ) ۶ : متل کالیویستا : میا با انرژی ۱۰ ساله ما ، که در مهاجرت همراه با خانواده اش در مشکل شديد فقرمالی گیر می کنن و میا که سخت در تلاشه تا بتونه کاری برای پدر و مادرش کنه ( میا در این کتاب وایب خیلی مثبت و خوبی داشت و بهم انرژی می داد )💮 + به شدت توصیه میشه 😶 + ۷ : معمولی مثل بقیه : برای این کتاب قبلا یادداشت نوشتم ، اما به خاطر اینکه کتاب خوبی بود و قلبمو اکلیلی کرد🥹💖 ، یک بار دیگه معرفیش می کنم ، نورا که تازه بیماری سرطان رو شکست داده اما هنوز اثر اون بیماری نامهربون روی بدن نورا مونده و حالا نورا سعی داره که با شرایط کنار بیاد.. (‌مامان دوم نورا دست‌پخت خیلی خوبی داشت و در آخر کتاب غذای خوشمزه ما ایرانی ها رو درست کرده بود 😶‍🌫️😋... امیدوارم که از دنیای پرتقالی من لذت برده باشید 🫣

میا به همراه پدر و مادرش از چین به آمریکا مهاجرت کرده‌اند. آنها به امید زندگی خیلی خوب و پر از امکانات و رفاه از سختی زندگی در چین به آمریکا آمده بودند اما اتفاقات متفاوتی در آمریکا در انتظارشان بود. پدر و مادرش مجبور به انجام کارهای سخت مانند کار در رستوران با حقوق بسیار ناچیز و بدون امکانات رفاهی خاصی شدند. پس از عوض کردن چند شغل، توانستند برای اداره متلی به نام کالیویستا استخدام شوند. این شغل از آنجاییکه برای آن‌ها مکانی برای زندگی نیز فراهم می‌کرد مناسب بود اما صاحب متل اصلا آدم شریف و مهربان و خوبی نبود. او بسیار به آنها سخت می‌گرفت و به هر بهانه‌ای از حقوقشان کم می‌کرد. میا تصمیم گرفت تا به پدر و مادرش در اداره متل کمک کند و مسئولیت پذیرش متل را برعهده گرفت. این آغاز یک راه بزرگ برای میا بود تا بتواند خودی نشان دهد. اما اتفاقات مختلفی برای او رخ داد... اشتباهاتش، درآمد کم، مسائل گوناگون روزمره مانند دزدی، درگیری و ... برای او با این سنش بزرگ به نظر می‌آید اما میا باید با همه آنها مقابله کند...

کتاب خیلی جذاب و پر از اتفاقات ریز و درشتی است. مهمترین نکاتش نشان دادن واقعیت جامعه آمریکا و زندگی سخت مهاجران در این کشور و همچنین بیان تلاش شخصیت اصلی داستان برای کمک به دیگران است.
کتاب براساس زندگی و خاطرات دوران کودکی و نوجوانی خود نویسنده نوشته شده است.