نظرها (35)
1404/4/3
1404/4/6
سلام من میخواستم یک سری کتاب بگویم که اضافه کنید: ۱- آورتین(نشر ستارگان درخشان) چاپ سال ۱۳۹۹ ۲- انجمن سری بندیکت ۱ (نشر پرتقال) چاپ سال ۱۳۹۷
1404/4/8
روباه شنی عزیز سلام کتاب های نوجوان بسیاری خوندم و متاسفانه شمار خیلی کمی از اونها در لیست شما بود، برای بقیه شان هم منبعی ندارم که پیدا کنم، اما پیشنهاداتی دارم که خیلی دلنشین و گیرا هستند: قلب مدفون اثر فرانسیس هاردینگ چاپ سال ۱۴۰۰ مروارید اژدها اثر یون ها لی چاپ ۱۴۰۰ یکی برای خانواده مورفی اثر لیندا م. هانت چاپ ۱۳۹۷ محدوده مرگ اثر کاترین آدرن چاپ ۱۳۹۸ مانستر اثر ا. لی مارتینز چاپ ۱۳۹۹ چلنجردیپ اثر نیل شوسترمن چاپ ۱۳۹۸ خشکسالی اثر نیل شوسترمن چاپ ۱۳۹۸ یک کتاب هم هست به اسم بامنشینان چاپ سال ۱۳۹۶(اگر قابل قبول بود)
1404/4/8
سلام پروانه جان متأسفانه امکانش رو نداشتیم که همهٔ کتابهای نوجوان را به رأی بگذاریم و مجبور شدیم فعلاً کتابهای این ۵ سال رو در نظر بگیریم. خیلی ممنونم از پیشنهادات عالی 👌 حتما اونهایی رو که سال انتشارشون در این ۵ سال است به فهرست پیشنهادی شما اضافهشون میکنیم 🦊
1404/4/8
پروانه جان کتاب مانستر و چلنجر دیپ چاپ سال ۹۶ هستن. بقیه کتابها به فهرست پیشنهادی شما اضافه شدند. نگاهی به فهرست بنداز و بهمون خبر بده که کتابها درست اضافه شدند یا نه 😊
1404/4/8
سلام لطفا کتاب های «سفر به سرزمین های عجیب غریب» سال ۱۴۰۱ «خاطرات سفیر» سال ۱۳۹۷ «یک خوشه انگور سرخ» سال ۱۴۰۰ «مرا با خودت ببر» سال ۱۴۰۰ «من برمیگردم» سال ۱۳۹۸ «دشنام» سال ۱۴۰۰ «شکار هیولا» سال ۱۳۹۹ به لیست اضافه کنید
1404/4/8
سلام ریحانه جان، خیلی ممنون از پیشنهادات عالی 👌 کتاب «سفر به سرزمینهای غریب» در فهرست ناشران اومده. سال انتشار کتاب «خاطرات سفیر» ۹۵ و سال انتشار کتاب «یک خوشه انگور» ۹۶ است و بنابراین نمیتونیم به فهرست اضافهشون کنیم. چهار کتاب دیگهای که گفتی رو به فهرست پیشنهادی شما اضافه میکنیم 🦊
1404/4/8
ریحانه جان پیشنهاداتت به فهرست پیشنهادی شما اضافه شدند. نگاهی به فهرست بنداز و بهمون خبر بده که کتابها درست اضافه شدند یا نه 😊
1404/4/10
مثل امتیاز دادن به بقیهی کتابهای بهخوان، برو توی صفحه کتاب و بین ۱ تا ۵ ستاره بهش بده. اگر قبلاً به کتابهای فهرست امتیاز دادی ما امتیازت رو میشمریم. اگر یادداشت هم بنویسی که بهتر 😉👌
1404/4/17
سلام وقت بخیر کتاب های: برایم شمع روشن کن آن مرد با باران میآید حریر رویای نیمه شب آیه های جنون گزیده شعر محمد علی بهمنی از نشر کانون پرورشی فکری آتیش پاره نامه های گاندو آبنبات هل دار رو لطفا به لیست کتاب ها اضافه کنید.
1404/4/17
ستارهٔ کوچک ممنونیم از پیشنهادهایی که دادی کتابهای آن مرد با باران میآید (۱۳۹۵) رویای نیمهشب (۱۳۹۵) آبنبات هلدار (۱۳۹۱) رو بخاطر سال چاپشون نمیتونیم به فهرست اضافه کنیم. اما کتابهای برایم شمع روشن کن (۱۳۹۷) آیههای جنون (۱۴۰۱) گزیده شعر محمدعلی بهمنی (۱۳۹۹) آتیشپاره (۱۴۰۰) نامههای گاندو (۱۳۹۸) به فهرست پیشنهادی اضافه شدند. نگاهی بنداز و مطمئن شو درست اضافهشون کردیم. کتاب حریر هم نسخههای مختلفی داره، اسم نویسنده رو بهمون بگو تا بتونیم سال چاپش رو چک کنیم 😉🙏
1404/4/17
سلام میتونید کتابهای {جنگل} {بانوی عاشق} {خاطرات سفیر} {زنان کوچک } رو اضافه کنید
1404/4/17
سلام ساره جان ممنون از پیشنهادهای خوبت کتاب خاطرات سفیر (چاپ اول ۱۳۹۶) رو بخاطر سال چاپش نمیتونیم به فهرست اضافه کنیم. اما کتاب بانوی عاشق (چاپ اول ۱۳۹۷) رو به فهرست اضافه کردیم. نویسنده جنگل و مترجم زنان کوچک رو هم بهمون بگو تا بتونیم چک کنیم.
1404/4/18
خیلی خیلی ممنون از این چالش کتابخوانی جالب و خیلی ممنون از دوستم که نصب برنامه بهخوان و شرکت در این چالش رو بهم پیشنهاد کرد چون اکثر کتاب های این لیست رو خوندم قبلا
سلام کتاب های هری پاتر و خدمتکار تمامی جلد هاش خوبن اگر به لیست اضافه بشن خوب میشه
روباه شنی
1404/4/6