niki تاریخ عضویت:تیر 1404 niki دنبال کردن @niki_poures 4 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(12 کتاب)0امتیاز دنبال کردن و کتابخانه برایش پناهگاه امنی از جنس تمدن بود... 11یادداشت12امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 12 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها niki 23 ساعت پیش رویای دویدن وندلین ون درانن 4.3 62 +++++++++++++++++++++++++ 0 2 niki دیروز مجموعه ی کامل ماجراهای نارنیا سی.اس. لوئیس 4.6 7 فانتزی جذاب و با وایبی خاص،زیبا همانند فیلم خود مجموعه 0 3 niki دیروز بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.6 43 درست است،در ناتوان عاشق ۴۰ بار معشوقه اش را <عزیزم> خطاب میکند،این نیز جلد دوم همان کتاب است... 0 3 niki دیروز ناتوان لورن رابرتس 4.2 98 واقعا ارزش خواندن را دارد. 0 1 niki دیروز سایه های میان ما تریشا لونسر 3.9 37 کتابی فانتزی و نفس گیر،جذاب و با وایبی خاص🖤 0 1 niki دیروز دسته چهارم ربکا یاروس 4.6 58 از جذاب ترین رمان های فانتزی،با وایبی هیجان انگیز و داستانی مفرح،پایانی بسیار خاص.کاملا ارزش خواندن را دارد و از بهترین های ژانر فانتزی 0 1 niki دیروز راز خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 62 رمانی جنایی و نفس گیر،بسیار جذاب و مفرح.راز آلود و با پایانی غیر منتظره! 0 1 niki دیروز سنگدل ماریسا مییر 4.2 193 کتابی جذاب،فانتزی و عاشقانه با وایت رمان معروف آلیس در سرزمین عجایب،پایانی غم انگیز و تاثیر گذار 0 1 niki دیروز بخش دی فریدا مک فادن 4.2 344 کتابی جنایی و معمایی جذاب و نفس گیر،آشنایی با انواع اختلالات روان شناسی. 0 1 niki دیروز کتابخانه نیمه شب 3.9 58 رمانی جذاب با عمقی فلسفی که مفهوم خودکشی،افسردگی،زندگی،تنهایی،عشق و دلتنگی را بیان میکند،کتابی دلنشین که ارزش خواندن را دارد 0 1 niki دیروز به امید دل بستم لان کالی 4.2 134 کتابی زیبا و جذاب با عمقی فلسفی که مفهوم زندگی،زمان،مرگ و... را نمایش میدهد و بسیار خاص و در عین حال غم انگیز 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها niki دیروز مجموعه کتاب اخگری در خاکستر 4 کتاب مجموعه کتابی جذاب و نفس گیر.با پایانی خاص و موضوعی عالی. 0 2 niki دیروز مجموعه کتاب بازی های میراث 3 کتاب مجموعه کتابی جذاب و نفس گیر،مفرح و هیجان انگیز❤ 0 4 بریدههای کتاب niki دیروز رویای دویدن وندلین ون درانن 4.3 62 صفحۀ 257 من از درد قوی ترم... 0 2 niki دیروز کتابخانه ی نیمه شب 4.0 71 صفحۀ 9 و کتابخانه برایش پناهگاه کوچکی از جنس تمدن بود... 0 25 niki دیروز دسته چهارم ربکا یاروس 4.6 58 صفحۀ 8 اژدهای بی سوار تراژدی است و سوار بی اژدها مرده... 0 2 niki دیروز سایه های میان ما تریشا لونسر 3.9 37 صفحۀ 6 جاودان بودن رو دوست دارم! 0 1 niki دیروز بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.6 43 صفحۀ 496 چرا که دیو،نمیتواند دلبر را داشته باشد... 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.