یادداشتهای مجتبی کوپایی (16) مجتبی کوپایی 1404/5/23 آلیس در سرزمین عجایب لوئیس کارول 3.7 38 بارها و بارها این کتاب رو خوندم. مطمئنم فقط یه «کتاب» نیست. شاید یه دفترچه نمادین از کلی راز و جادو باشه! فکر نمیکنم عقلم پاره سنگ برداشته باشه، مطمئنم تقریبا کارول آدم عادیای نبوده!! 0 5 مجتبی کوپایی 1404/5/23 باغبان شب جاناتان آکسییر 4.1 4 این کتاب رو خواهرم جوجه بهم معرفی کرد بخونم و مامان هم تایید کرد باید بخونمش. اگر کلی فکر تو سرتونه و از همه چی میخواید درس و پند بگیرید و دائما در حال یادگیری میخواید باشید، سمتش نرید. ولی اگر یه داستان شیرین و مهیج با یکی دو تا درس قشنگ و انسانی لازم دارید، از دستش ندید. 0 4 مجتبی کوپایی 1404/5/23 نام تمام مردگان یحیاست عباس معروفی 4.3 22 داستان داور و بچههاش وقتی که دولیلیش، نیمه دیگر خودشه... من هیچ وقت معروفی رو دوست نداشتم. احساس میکنم درست نفهمیده فرهنگ ایرانی ما رو. شاید داستان واقعی نوشتن این کتاب این باشه: مثل خیلی دیگه از روشنفکرای اون روزی که آخر عمر به بحران وجودی میرسیدن، تصمیم میگیره یه بازنمایی از وجود محض ارائه بده با خلق یک داستان به قول خودش اساطیری و در نهایت چون نمیتونه بین تناقضها جمع کنه (که اصلا جزو کارکردهای اصلی اسطوره همینه.) یه داستان ضعیف و غیرهارمونیک ارائه کرده. ما این کتاب رو تو باشگاه دنیای شناخت باهم خوندیم و بچهها خیلی دوستش داشتن، منم همینطور ولی دلم برای معروفی سوخت که ایرانی بودن رو به تمام و کمال نپذیرفته. 0 3 مجتبی کوپایی 1404/2/15 نیمه تاریک وجود دبی فورد 3.8 51 اولین مواجه من با روانشناسی تحلیلی و رویکردهای کمتر علم مبنا به روانشناسی این کتاب بود که پر از تجربیات زندگی نویسنده هم هست و واقعا دوستش داشتم و وارد دنیایش شدم. نویسنده هم یه معتاد بدبخت بوده که تاریکی نیمه دیگر وجودش رو شکست داده و به نور رسیده، ایولا بهش. البته کتاب پر نکات روانشناختی مدل یونگی است و بار علمی معقولی دارد هر چند نه علم به معنای ساینس. 0 4 مجتبی کوپایی 1404/2/15 باغ مخفی فرانسس هاجسن برنت 4.0 48 هیچ وقت هقهق های اون شب پسر کوچولومون رو پای این کتاب، فراموش نمیکنم. 0 3 مجتبی کوپایی 1404/2/15 سه گانه فاضل نظری فاضل نظری 4.3 2 روی میز کلینیک پیداش کردم فکر کنم اون روز. خستگیم رو همونجا جا گذاشتم برگشتم خونه. 0 2 مجتبی کوپایی 1404/2/15 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 90 برای خواهرم خریدمش، راضی بودند. 0 1 مجتبی کوپایی 1404/2/15 ضد فاضل نظری 4.2 74 بوی گرم خرما و گردو میاد از این کتاب. 0 1 مجتبی کوپایی 1404/2/15 ماتیلدا رولد دال 4.4 138 احیای قلبی بود برای من. 0 1 مجتبی کوپایی 1404/2/15 دا سیده اعظم حسینی 4.3 70 نتونستم تمومش کنم چون جذابیت روایت پایین بود و تقریبا فرقی با کتاب های دیگر روایتگری جنگ نداشت برام. بعضی کتاب ها رو باید وقتی داغ هستند خوند وگرنه تاریخ مصرفشون تموم میشه، دا برای من اینطوری بود. ولی فکر نمیکنم برای همه اینطوری باشه. به هر حال صحنههای توصیف شده از جابجا کردن اجساد توسط شخصیت اصلی تکان دهنده بود برام. 0 1 مجتبی کوپایی 1404/2/15 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 106 کتابم خیس اشک بود که هدیهاش دادم. 0 3 مجتبی کوپایی 1404/2/15 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 539 کاغدهاش بوی گل آفتابگردونی میده که بین رزها بزرگ شده. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 مجتبی کوپایی 1404/2/12 یوزپلنگانی که با من دویده اند بیژن نجدی 3.8 85 وقتی به جنون سلام عاقلانهای داده شد و سورئالیسم به خدمت واقعیت زندگی غمگین بیژن نجدی درآمد. 0 1 مجتبی کوپایی 1404/2/11 رومئو و ژولیت ویلیام شکسپیر 3.9 35 وقتی معنی زیبایی و فاخر بودن رمنس رو فهمیدم، وقتی که حتی نمیدونستم رمنس هم یک درامه. 0 2 مجتبی کوپایی 1404/2/11 باشگاه مشت زنی چاک پالانیک 3.8 30 جنون و نبوغ در مسیر یکپارچگی که متاسفانه جنون خیانت میکنه. 0 2 مجتبی کوپایی 1404/2/11 مزایای منزوی بودن استیون چباسکی 3.7 51 مزایای منزوی بودن خیلی بیشتر از فقط چیزایی که تو کتاب میخونید... اما اگر دوست دارید شروع کنید به منزوی شدن و اگر برونگرایی هستید که همیشه میل به درونگرایی داشته، خوندن این کتاب رو از دست ندید. 0 0