یادداشتهای محمدرضا خراسانی زاده (829) محمدرضا خراسانی زاده 10 ساعت پیش سربازنامه: منظومه ای برای شهید قاسم سلیمانی افشین علاء 4.7 6 منظومهای درباره ایران و قهرمانان اسطورهایش که به حاج قاسم ختم میشود. 0 2 محمدرضا خراسانی زاده دیروز راهی 4.0 6 کتاب، رمانی تاریخی دینی است که در ایام پس از شهادت پیامبر و اتفاقات سقیفه میگذرد. حبیب پدرخوانده سعد بن عباده به همراه دو نفر دیگر به یمن میروند تا از مردم آنجا برای خلیفه اول بیعت بگیرند. در این بین حبیب که شک بین حق بودن امام علی و ابوبکر گیر افتاده بود، در گفتگو با اهالی آن منطقه متوجه حقایقی میشود... همچنین در طی این اتفاقات، حبیب عاشق دختری از اهالی یمن نیز میشود. قسمت عشق و عاشقی کتاب بنظرم بیش از حد شده و یجاهایی واقعا خسته کننده بود. حدیث نفسهای حبیب هم در برخی قسمتها به تکرار افتاده بود. بخشهای تاریخی این کتاب هم بیشتر روایت بود تا نشان دادن خود وقایع. کتاب اطلاعات خوبی از دلایل برتری امیرالمؤمنین به مخاطبینش میدهد و فضائل حضرت در زمان رسول خدا و از زبان پیامبر و دلایل حقانیت ایشان را به خوبی بیان میکند. 0 8 محمدرضا خراسانی زاده دیروز ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.9 11 عاطفه کسی که مادرش را سالها پیش در زلزله بم از دست داده، حال همراه همسرش سهیل در خوابگاه دانشجویی متاهلی همسایه خانوادهای فلسطینی است. عاطفه اطلاعات خاصی نسبت به گذشته، حال و نقشههای دشمن برای آینده فلسطین ندارد و اساسا حال و هوایش به سیاست و مسائل مختلف اجتماعي نمیخورد. اما این همسایگی باعث میشود تا از زبان طوبی، مادر خانواده فلسطینی، سرگذشت عجیب آن خانواده و کلا فلسطین را بشنود. در کتاب این سرگذشت دقیقا مانند خاطرات فقط بیان شدهاند و خبری از نشان دادن دقیق صحنهها و اتفاقات نیست. بطور کل چقدر اخیرا با این مسئله بیان کردن بجای نشان دادن مواجهیم که اثرگذاری کار را کم میکند. در کل برای کسانی که نسبت به فلسطین اطلاعات خاصی ندارند، پیشنهاد خوبی است. حجم کم، بیان روان و اطلاعات خوب کتاب میتونه مخاطبین مختلف را نسبت به مسائل فلسطین آگاه کنه. فقط کاش این مدل کتاب ها بجای دفتر خاطرات طور، برن داخل حوادث... 0 11 محمدرضا خراسانی زاده 2 روز پیش فادیا؛ بازگشت به خانه حدیث افخمی 2.8 11 داستان در سال ۱۴۱۸ اتفاق می افتد. زمانی که پیشرفتهای بسیار زیادی در تکنولوژی و وسایل مورد استفاده روزمره انسانها رخ داده است. در ابتدای داستان در استرالیا هستیم. متیو پسری است که حافظه اش را از دست داده و نزد دکتر داتان و پسر او جک زندگی میکند. ناگهان گروهی به خانه آنها حمله کرده و او میدزدند. متیو در حالی که گیج شده بود، از ربایندگان میشنود که آنها برای نجات او آمدهاند و در اصل او قبلا توسط دکتر داتان دزدیده شه بود. آنها او را به محل زندگیش یعنی ایران میبرند و متیو که نام اصلیاش شهاب است، متوجه وجود نیرویی خاص در خودش میشود که حال باید توان مدیریت و استفاده از آن را برای مبارزهای بزرگ یاد بگیرد... کتاب ایده خیلی خوبی داره ولی واقعا در پرداخت ضعیفه. یسری جزئیات بیش از حد بیان شده و جای خالی مسائل مختلفی مانند شخصیت پردازی های بهتر، بیان دقیقتر مسائل جهان و ... دیده میشود. مسائل اعتقادی اصلا خوب در بطن داستان نیامده و صرفا گل درشت در برخی قسمت ها گفته شده و بحث فلسطین و اسرائیل که بنظر نبرد تمدنی داستان باید با اون ختم بشه، در حد یک خبر از تلویزیون و گپ کوتاه شخصیتهای داستان بیان شده. امیدوار در جلد بعدی روند کتاب بهتر پیش برود و این نقاط ضعف مخصوصا سر مسائل اعتقادی و سیاسی جهانی بهتر بیان شود. 0 6 محمدرضا خراسانی زاده 2 روز پیش بادام وون پیونگ سون 3.9 241 کتاب داستان پسری است که به دلیل یک مشکل مغزی، فاقد هرگونه احساسات است. ترس، خشم، خوشحالی، ناراحتی، عصبانیت و ... برای او هیچ معنایی ندارد. او در برابر اتفاقات مختلف حتی سخت ترین مسائل، عین یک مجسمه بی روح رفتار میکند. مادرش تلاش میکند تا به او معمولی زندگی کردن را یاد بدهد اما اتفاقات مختلفی رخ میدهند که باید از پس خودش بربیاید اگر اطرافیان بگذارند! کتاب جالبی بود. بحث نقش خانواده و دوستان رو خوب بیان کرده. مشکل جدیم با پایان کتاب بود که بنظرم سر و ته داستانو هم آورد. همچنین نویسنده تلاش کرده نقش کتاب و مطالعه رو هم یجورایی در داستان بیاره ولی خوب از آب درنیامده. 5 41 محمدرضا خراسانی زاده 1404/1/3 قاره سبز 3.9 13 کتاب روایتهای پراکنده سرکار خانم دکتر مریم نقاشان از دوران تحصیلش در آلمان است. او در این روایتها، سعی کرده تا هم دید ناصحیح نسبت به غرب را اصلاح کند هم از ایران آنطور که واقعیت دارد بگوید. در بخش اول، این اصلاح دید ناصحیح هم مربوط به تصورات پوشالی و خیالی بخشی از جامعه مربوط به آزادی ها یا برخی مناسبت ها و اتفاقات خیلی مثبت و به طور کل "غرب همه چیزش خوبه" است هم مربوط به نکات مثبتی از قوانین و سبک زندگی در آنجا که میتواند برای ما الگو باشد. و در بخش دوم هم تلاش میکند تا برای همکلاسان یا همسایه ها و دوستانش در آلمان، سیاه نمایی های رسانه ها در مورد ایران را اصلاح کند. 20 صفحه پایانی کتاب با عنوان فصل من، روایت دوران نوجوانی و اوایل جوانی خود خانم نقاشان است که ابتدا فضای خانوانده خود را تصویر کرده و سپس نحوه رسیدن خود به حقانیت اسلام و حجاب و نماز و روزه و فهم اصل اسلام را بیان کرده است. بخشی که به شخصه برای من جذابتر از قسمت اصلی کتاب بود. کتاب برای کسانی که فضای غرب پرستی دارند، میتواند خوب و اثرگذار باشند تا بیشتر با واقعیت زندگی در آنجا آشنا شوند. 0 7 محمدرضا خراسانی زاده 1404/1/3 من اطلاعاتی بودم جلد 1 رضا اکبری آهنگر 4.2 4 خاطرات یک افسر اطلاعاتی که از زمان ابتدای پیروزی انقلاب به سپاه پیوسته و در زمانهای مختلف بسته به اتفاقات، به پرونده های مختلفی رسیدگی کرده است. در ابتدا از خانواده و دوران کودکی و نوجوانی خود گفته تا به انقلاب رسیده و بیشتر به پرونده های مرتبط با بمب گذاریهای اول انقلاب و گروهکهای دهه 60 پرداخته. از پرونده های خاصی مانند صادق قطب زاده و شریعتمداری هم صحبت شده و سپس با توجه به مسئولیتش که مربوط به فرقههای انحرافی بوده، اطلاعات جالبی از برخی از این فرقه ها میدهد. از آن کتاب هایی بود که انقدر قبل از خواندن ازش تعریف شنیده بودم، توقعم بالا رفت و متاسفانه تو ذوقم خورد! یجاهایی سرعت بیش از حد مطالب و پراکندگی آن ها و عدم پرداخت به جزئیاتی که میتوانست کتاب را جذابتر کند، آزار دهنده بود. اما در کل کتاب خوبیه. تا آنجا که شنیدم جلد دومش بیشتر در مورد انجمن حجتیه و فعالیت او در مورد پرونده آنان است. ببینیم کی فرصت خواندن جلد دومش پیش می آید. 0 9 محمدرضا خراسانی زاده 1403/12/12 مادر آفتاب: چهارده خورشید، یک آفتاب مهری السادات معرک نژاد 4.2 11 100 داستان کوتاه و بازنویسی شده به زبان امروزی در مورد حضرت زهرا. از مجموعه خیلی خوب چهارده خورشید، یک آفتاب برای آشنایی نوجوانان با اهل بیت مجموعه بسیار خوبیه 0 14 محمدرضا خراسانی زاده 1403/11/7 یتیم غوره 4.7 6 در این کتاب، داستان اصلی حول پروانه و خانوادهاش میگذرد. پروانه و پدرش در روزی که قرار است مادر فاطمه دومین فرزندش را به دنیا بیاورد، با موتور تصادف میکنند. در ابتدا همه چیز برای آنان عادی است جز اینکه نمیفهمند چرا بقیه متوجه صحبت ها و حرکاتشان نمیشوند. تا اینکه میفهمند در اثر تصادف به کما رفتهاند و حالا در قامت روح در حال دیدن اتفاقات و شنیدن حرفها و حرکت هستند. در این شرایط، کسی پروانه و پدرش را راهنمایی میکند و در شرایط مختلف به آنها توضیحاتی میدهد. پدر پروانه پس از مدتی میفهمد که آن راهنما، دوست دوران جوانیش یعنی زوریک است که در زمان دفاع مقدس به شهادت رسیده. کتاب پر از اتفاقات جذاب و حال خوب است و با لطافت تمام و رعایت تناسب برای نوجوانان، مسائل آثار دنیوی و اخروی اعمال، حضور ارواح، مرگ و ... را بیان کرده است. داستانی بسیار جذاب برای نوجوانان است. 0 17 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/24 آرزو باربارا اوکانر 2.5 1 کتاب در مورد دختری حدودا 11 ساله به نام چارلی است که به واسطه زندانی بودن پدرش و افسردگی شدید مادرش، مجبور شده تا نزد خاله و شوهر خالهاش زندگی کند. او که پیش از این، هیچ ارتباطی با خاله و شوهرخالهاش نداشته، از اینکه از شهری پر امکانات به شهر کوچک و کم امکاناتی آمده اصلا راضی نیست. در ابتدا با همه چیز از خاله و خانهاش گرفته تا مدرسه و همکلاسیهایش مشکل دارد. او به هربهانهای آرزو میکند و مدام منتظر است تا آرزویش برآورده شود اما خبری نمیشود و مدام همه چیز برای او بدتر میشود. تا اینکه هاوارد همکلاس و پسر همسایه چارلی تلاش میکند تا به او در کارها و اتفاقات مختلف کمک کند. چارلی ابتدا هاوارد را پس میزند اما رفته رفته با او و خانوادهاش ارتباط نزدیکی برقرار میکند و تحت تاثیر آنها قرار میگیرد... این دست کتابهای تو فضای اعتماد به نفس نوجوانان و تلاش برای تغییر، اگر با سبک زندگی و فضای فرهنگی اجتماعی ما همخوان باشند، خیلی گزینههای خوبی برای پیشنهاد و معرفی هستند. حیف که بازار ترجمه در این زمینه از تالیف داغتره... 0 18 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/23 تابوت سرگردان حمیدرضا شاه آبادی 4.2 18 یک داستان فوقالعاده پرهیجان و پرکشش که واقعا نمیشه زمین گذاشتش. داستان در دوران قاجار میگذردو صمد که در دارالفنون طبابت را تحصیل میکند، میخواهد به تبریز برود. وقتی برای گرفتن مرخصی نزد استادش میرود، استاد از او تقاضا میکند تا یک امانتی را به شعبه دارالفنون تبریز ببرد. صمد قبول میکند اما وقتی میفهمد امانتی چیست، تردید میکند ولی برای اینکه خودش را اثبات کند، میپذیرد که آن جنازه را به تبریز ببرد! در دل داستان که مدام از زمان حال به گذشته در رفت و آمد هستیم، در کنار اتفاقات مختلف و حوادث بین راه، نکات مختلفی نیز در مورد دوران قاجار میخوانیم. 0 21 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 قاف، قاسم سلیمانی: برش هایی از خاطرات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سارا عرفانی 4.5 2 بخشهایی از خاطرات حاج قاسم که بیشتر مرتبط با جنگ 33 روزه لبنان و همراهی با سیدحسن نصرالله و حاج عماد است، در این کتاب با تصویرگریهای خوبی بیان شده است. کتاب چیزی بین کمیک و داستانهای تصویری است. 0 9 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 And Then It Happened جلد 8 M.Wade 4.0 1 من (راوی)، پائولو و گوردون، سه نوجوان هم محلی و هم مدرسهای هستند که یک گروه دوستی سه نفره دارند و تقریبا تمام بازیها، تفریحات و برنامههایشان را با هم انجام میدهند و زندگیشان بدون یکدیگر خشک و خالی است. نفر اصلی و مغز متفکر این گروه سه نفره، گوردون است که با ایدههای عجیب و غریب و برنامههای خاصش، عموما همه را در دردسر میاندازد. این سه در فضای مدرسه، خانه، محله، برنامههای اجتماعی و تفریحی ویژه نوجوانان و هرجایی که فکرش را بکنید میروند و در ماجرایی گیر میافتند و بعد از آن تلاش میکنند تا به نحوی مشکلات پیش آمده را حل کنند تا دردسر کمتری برایشان درست شود. در تمام ماجراها و اتفاقات هم طنز موقعیت خوبی برقرار است که مخاطب را به خوبی سرگرم میکند. کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه است که خواندن هرکدام زمان زیادی را از مخاطب نمیگیرد جز چند مورد خاص، داستانها به یکدیگر مربوط نیستند اما گاه نشانهای از یک اتفاق در ماجرا در ماجرایی دیگر بیان میشود.این جلد به همراه جلد قبلی توسط نشر آفرینگان با هم و با نام تعقیب و گریز در برف و مامان بزرگ نابکار خلافکار چاپ شده است. در کنار شیطنتها، کارهای جالب و مفیدی نیز برای بقیه انجام میدهند که گاه در انجام همانها هم خرابکاریهایی پیش میآید. اتفاقات و ماجراها اصلا تکراری نیستند و هرکدام تازگی و فضای خاص خودشان را دارند و این مسئله به جذابیت اثر افزوده است. به واسطه پسر بودن هرسه شخصیت اصلی داستان و جنس اتفاقات و ماجراها که کاملا پسرانه است، مخاطب اصلی این اثر پسران نوجوان هستند و برای دختران نوجوان شاید جذابیت خاصی نداشته باشد. 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 And Then It Happened جلد 7 M. Wade 4.0 1 من (راوی)، پائولو و گوردون، سه نوجوان هم محلی و هم مدرسهای هستند که یک گروه دوستی سه نفره دارند و تقریبا تمام بازیها، تفریحات و برنامههایشان را با هم انجام میدهند و زندگیشان بدون یکدیگر خشک و خالی است. نفر اصلی و مغز متفکر این گروه سه نفره، گوردون است که با ایدههای عجیب و غریب و برنامههای خاصش، عموما همه را در دردسر میاندازد. این سه در فضای مدرسه، خانه، محله، برنامههای اجتماعی و تفریحی ویژه نوجوانان و هرجایی که فکرش را بکنید میروند و در ماجرایی گیر میافتند و بعد از آن تلاش میکنند تا به نحوی مشکلات پیش آمده را حل کنند تا دردسر کمتری برایشان درست شود. در تمام ماجراها و اتفاقات هم طنز موقعیت خوبی برقرار است که مخاطب را به خوبی سرگرم میکند. کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه است که خواندن هرکدام زمان زیادی را از مخاطب نمیگیرد جز چند مورد خاص، داستانها به یکدیگر مربوط نیستند اما گاه نشانهای از یک اتفاق در ماجرا در ماجرایی دیگر بیان میشود.این جلد به همراه جلد بعدی توسط نشر آفرینگان با هم و با نام تعقیب و گریز در برف و مامان بزرگ نابکار خلافکار چاپ شده است. در کنار شیطنتها، کارهای جالب و مفیدی نیز برای بقیه انجام میدهند که گاه در انجام همانها هم خرابکاریهایی پیش میآید. اتفاقات و ماجراها اصلا تکراری نیستند و هرکدام تازگی و فضای خاص خودشان را دارند و این مسئله به جذابیت اثر افزوده است. به واسطه پسر بودن هرسه شخصیت اصلی داستان و جنس اتفاقات و ماجراها که کاملا پسرانه است، مخاطب اصلی این اثر پسران نوجوان هستند و برای دختران نوجوان شاید جذابیت خاصی نداشته باشد. 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 中二病でも恋がしたい! [Chuunibyou demo koi ga shitai!] (Chuunibyou, #1) جلد 1 توراتورا 3.0 1 چونیب یو اصطلاحی عامیانه در فرهنگ ژاپنی است و به رفتارهای اغراقآمیز و گاه خجالت آور نوجوانان سیزده چهارده ساله گفته میشود. در این داستان، یوتا توگاشی، پسر نوجوانی است که بهواسطه نمره بالایش در درس ریاضی، توسط معلمشان مامور میشود تا به یکی از همکلاسیهای دخترش به نام ریکا تاکاناشی در درس ریاضی کمک کند تا برای امتحان جبرانی آماده شود. ریکا در امتحان قبلی صفر گرفته بود! ریکا به خاطر ظاهر و رفتارش از دانشآموزان خاص کلاس است. او چشم بندی روی یکی از چشمانش میگذارد، صلیب میاندازد، دستانش را باندپیچی میکند و عموما لباس مشکی میپوشد. یوتا در اولین برخوردها با ریکا، متوجه میشود او به چونیب یوی حادی مبتلا شده و چشمانش را نگاه حقیقت شیطانی میداند. یوتا که قبلا خودش به چونیب یو مبتلا بوده، تلاش میکند تا بتواند با این شرایط به ریکا کمک کند. کتاب در زمینه نشان دادن بحران های نوجوانی تا حد خوبی جالب و جذاب عمل کرده ولی اصلا فضای داستان و کتاب با فضای ما نمیخواند. 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 Summer Ghost جلد 2 لوندرا 2.0 1 جلد دوم مجموعه مانگای دو جلدی روح تابستان اثر هیروتاکا آداچی و تصویرگری اینومی یوشی با ترجمه مطهره ابراهیم زاده توسط نشر نگاه آشنا در 207 صفحه چاپ و منتشر شده است. در این جلد و در ادامه ماجراهای جلد اول، شاهد تلاش های سه شخصیت اصلی داستان برای رسیدن به سوالات بیجواب خود در راستای اهداف زندگیشان هستیم. در این راستا، ماجرای خودکشی روح حاضر در فرودگاه متروکه کماکان برای این سه دوست مسئله مهمی است و یک روز که تومویا بدون اطلاع دوستانش سراغ روح تابستان میرود، متوجه میشود که او اصلا خودکشی نکرده است. روح ماجرای منجر به مرگش را برای او تعریف میکند و تومویا تلاش میکند تا محل جنازه او را پیدا کند تا کمکی به روح تابستانی کرده باشد. در این راستا دو دوست دیگر هم پس از مطلع شدن از ماجرا، به کمک او میروند تا شاید به پاسخ سوالات خود نیز برسند. 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 All About Families فلیسیتی بروکس 1.0 1 مزخرف به تمام معنا!! از این جهت که بشدت در عادی سازی همجنسگرایی و خانوادههای همجنس تلاش کرده و کتاب برای کودکان است!!! در تصاویر کتاب خانواده دو پدری وجود دارد که فقط متنش سانسور شده و تصویر تغییری نکرده. تاسف برای مجوز دهنده... 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 Every Missing Piece ملانی کانکلین 4.0 1 کتاب در مورد دختری به نام مدیسون گینز است که به او مدی میگویند. مدی دختری 11-12 ساله است که چند سال قبل پدرش را در حادثهای از دست داده و حالا مادرش با مردی به نام استن ازدواج کرده است. مدی بسیار به پدرش وابسته بوده و هنوز هم مدام به او فکر میکند و بهخاطر فوت پدرش، دچار اضطراب و بدبینی نسبت به اتفاقات مختلف شده که به بهانههای مختلف مدام به پلیس زنگ میزند درحالیکه اتفاق خاصی نیفتاده. در همین شرایط، اخبار از ربوده شدن پسری به نام بیلی هولکامب میگوید و مدی چند ماه بعد از این اتفاق، با پسر جدیدی در همسایگیشان آشنا میشود. پسری به به شدت او را به یاد بیلی میاندازد و فکر میکند او همان بیلی گمشده است و تلاش میکند تا در کنار پذیرفتن ناپدریش و شرایط جدید خانوادگیش، این معما را حل کند. کتاب بسیار لطیف زیبا، پر از جزئیات واقعی از احساسات شخصیت اصلی دختر داستان نسبت به پدر فوت شدهاش، ناپدری جدیدش و دوستانش است. یک سیر بسیار مناسب دارد و به خوبی مسائل در کتاب پیش میروند و به نتیجه میرسند. 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/19 Summer Ghost جلد 1 لوندرا 2.0 1 سه نوجوان (یک دختر و دو پسر) که هرکدام مشکلات و معضلات خودشان را دارند و در تنهایی و افسردگی زندگی میکنند، به واسطه دیدن یک روح با یکدیگر آشنا شده و دور هم جمع میشوند. شایعهای هست که اگر شبی در نیمه تابستان در یک فرودگاه متروک فشفشه روشن کنی، روح زنی که خودکشی کرده ظاهر میشود. این سه نفر هم با فشفشههای زیادی به دنبال دیدن روح به فرودگاه متروک شهرشان میروند. این نقطه مشترک، باعث میشود این سه نفر بیشتر به هم نزدیک شوند و پس از مدتها تنهایی و بار سختیهای زیادی را به دوش کشیدن، کمی احساس بهتری داشته باشند. اما همچنان درگیر مسائل و چالشهای زیادی هستند که همگی حول هویت، چرایی و هدف و معنای زندگیشان میچرخد. پس از دیدار با روح زن سرگردان در فرودگاه، نقاطیدر ذهن هرکدامشان روشن میشود. آیا این نقاط میتواند اینها را از چالشها دور کند یا بیشتر به سمت پوچی و بیهدفی میبرد؟ 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/17 The chronicles of Narnia سی. اس. لوییس 4.2 1 ماجراهای نارنیا، مجموعهای 7 جلدی است از یک سرزمین عجیب و غیب با حیوانات سخنگو و اتفاقات گوناگون به نام نارنیا کمد لباسی که به نارنیا باز میشود و راه ورود به این سرزمین است، رویای جذاب بسیاری از نوجوانان مخصوصا برای کسانی است که در زمان اوج اخبار فیلمهای نارنیا درگیر این داستان شده بودند. تاکنون تنها از سه جلد این مجموعه فیلم ساخته شده است و طبق اخبار قرار است برای دو جلد دیگر نیز این اتفاق بیفتد. تفاوت فیلمها و کتابها در این است که سن مخاطبین کتاب چندسالی پایین تر از فضایی است که در فیلم وجود دارد. کتاب بیشتر به داستانهای کودکانه و قصههای پریان شبیه است و مخاطبی در حدود 10 الی 15 سال یا حتی بسته به فرد سن کمتر دارد. این گزاره دلیل بر عدم جذابیت کتاب نیست. به عنوان کسی که در 31 سالگی این کتاب را خواندم باید بگویم که بسیار بسیار از خواندنش لذت بردم و غرق در داستانهایش شدم. مفهوم نهفته در جلد هفتم کتاب نیز بسیار عمیق و خاص است و واقعا از نظر پایان بندی، مجموعه نارنیا بسیار خاص و متفاوت نوشته شده است. ماجراجوییها، داستانها، رفت و آمدها به نارنیا، جنگها و نبردهای خیر و شری که در جلدهای مختلف رخ میدهد، دوستیها و دشمنیها و دیگر اتفاقات، همگی بسیار عالی و درجه یک از آب درآمده اند و مطالعه نارنیا را شیرین و لذت بخش میکند. 0 29