یادداشتهای مرضیه بیات (19) مرضیه بیات 1404/4/5 طعم شیرین خدا محسن عباسی ولدی 4.7 46 📌برشی از کتاب: ای همهی دنیای من! سلام حالم خوب نیست. به مرگم راضی نشو. من اگر بی تو جان بدهم عاقبت به شر مردهام. عاقبت به خیری را فقط کسی درک میکند که به تو رسیده باشد. به شر بودن عاقبتم راضی نباش. کاری برایم کن آقا! حال و روزم خراب است.. 0 1 مرضیه بیات 1404/3/25 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 209 هرکسی نباید این کتابرو بخونه.. آمادگی قلبی و روحی لازمه 0 1 مرضیه بیات 1404/3/10 حدیث مکارم الاخلاق 5.0 4 این کتاب فوقالعادهست! از وقتی که کتاب طرح کلیرو خوندم، به آثار آقای خامنهای علاقهمند شدم میتونم بگم این کتاب میتونه براتون میزان و معیار باشه! علاوه براینکه شما اصل مفهوم این ده صفت(بهعلاوه۲) رو متوجه میشید، میتونید سطح ایمان و مومن بودن خودتونرو بسنجید! شگفتا شگفتا! 0 4 مرضیه بیات 1404/3/9 مهارت های بنیادی کوچینگ رضا حبیبیان 3.5 1 اگر علاقهمند هستید که اطلاعات کلی درمورد دنیای کوچینگ بهدست بیارید، این کتاب میتونه کمککننده باشه به علاوه اینکه تکنیکهای خوبی هم معرفی میکنه که برای همه آدمها میتونه مفید باشه 0 3 مرضیه بیات 1404/3/1 انسان کامل مرتضی مطهری 4.5 37 شما با خوندن این کتاب واقعا میتونید معنای* انسان کامل* بودنرو بفهمید، نه فقط با گفتن از نظرات اسلام، بلکه مقایسه اسلام با مکتبهای دیگه که حجترو برشما تمام میکنه میتونید بفهمید* اسلام دین کاملی است * یعنی چی؟! 0 7 مرضیه بیات 1404/2/29 بگو که او ... علی صفایی حائری 4.3 9 بطور کلی آثار آقای حائری عمیق و لطیف هست خیلی دلنشینه برام بااینکه فهمش سخته،تلاش برای فهمشرو دوست دارم 0 2 مرضیه بیات 1404/2/1 وقتی که از خودت می سوزی علی صفایی حائری 4.6 19 اگر فکر میکنی جای درستی نیستی اگر فکر میکنی هر چی تلاش میکنی بیفایدهست و اثری نداره یا حتی اگر احساس میکنی عقبگرد داری این کتاب میتونه چراغهایی و تو ذهنت روشن کنه💡 0 3 مرضیه بیات 1404/1/15 کودک از نظر وراثت و تربیت جلد 1 محمدتقی فلسفی 3.0 1 اگر به دنبال کتابی هستید که فقط و فقط در مورد تربیت فرزند و راهکار و ایدههای فرزندپروری صحبت کنه،این کتاب مناسب شما نیست. 0 1 مرضیه بیات 1404/1/6 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 19 بطور کلی کتابهای آقای حائری بسیار زیبا و عاشقانهست ترکیبش با دعای ابوحمزه میتونه اعماق قلبترو لمس کنه.. 0 6 مرضیه بیات 1403/11/24 نامه های بلوغ علی صفایی حائری 4.5 32 آیا کسی نیست که برای فهم بیشتر این کتاب منو یاری کنه؟! (لطفا در صورتی که میتونید بهم کمک کنید، پیام بذارید) خیلی عزیزه این کتاب 0 2 مرضیه بیات 1403/10/18 داستان راستان جلد 1 مرتضی مطهری 4.5 55 اولین بار بود که این کتابرو میخوندم بااینکه بعضی از آثار شهيد مطهری رحمتالله علیه رو خونده بودم ، این کتاب خود زندگی بود، میتونم خودمو باهاش بسنجم 0 8 مرضیه بیات 1403/10/6 حقیقت عظیم سیدعلی خامنه ای 4.2 18 اگر دنبال این هستی که یک زن مسلمان باید چگونه باشه ، این کتاب میتونه کمکت کنه 0 2 مرضیه بیات 1403/9/16 دفتر خاطرات فضه کنیز حضرت زهرا (س) محمدرضا انصاری 3.9 7 بمیرم برای مادرم زهرا سلام الله علیها، بمیرم برای پدرم علی علیهالسلام.. کاش من جای شما بود حضرت فضه 0 3 مرضیه بیات 1403/9/10 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 279 بهترین چیزی بود که میتونستم بخونم🥲 0 3 مرضیه بیات 1403/9/4 نا مریم برادران حقیر 4.2 83 مظلومیت ایشون در سالهای آخر زندگی منو غمگین کرد صد حیف که آثار کمی از ایشون بافی مونده 0 2 مرضیه بیات 1403/9/3 رهایی از گناه علیرضا پناهیان 4.5 19 اگر دنبال این هستی که رابطهت رو با خدای خودت بهتر کنی، این کتاب میتونه کمکت کنه دستورالعملهای خوبی میتونی پیداکنی 0 1 مرضیه بیات 1403/4/23 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 99 به قول بزرگی آن کس که ستایشم کرد، منرا کشت.. 2 7 مرضیه بیات 1403/4/22 حرکت علی صفایی حائری 4.6 13 "7محرم1446" خدایا مارو زیاد کن... 0 5 مرضیه بیات 1403/4/22 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 127 من تازه فهمیدم اصول دین تقلیدی نیست! این کتاب فوقالعادهست برای فهم اصول دینمون 1 7