یادداشتهای حمیده محققی (47) حمیده محققی 7 روز پیش چای خوش عطر پیرمرد: داستان هایی از زندگی شهید سید حسن مدرس سیدسعید هاشمی 3.8 13 نکته و حقایق جالبی داره ولی یکباره کتاب تموم میشه هنوز به نقطه مشخصی نرسیده کتاب تموم شد! جایی که فکت های تاریخی و خیانت های پهلوی داره شکل میگیره کتلب تموم میشه! 0 0 حمیده محققی 1403/9/20 ایستگاه خیابان روزولت (روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران) محمد محبوبی 4.9 9 چقدر این کتاب خوبه ..ممنونم از دکتر زادبر گرامی که این کتاب رو معرفی کردن. 0 16 حمیده محققی 1403/9/3 چهره تو قبله هر شاعر است کمال سید 3.9 3 .... بعد از تو طوفان وزیدن گرفت🥹 0 5 حمیده محققی 1403/8/20 زندگی آیت الله العظمی سید روح الله موسوی خمینی حورا نژادصداقت 4.3 1 کتاب خوش خوان و ساده ای بود، با بعضی صفحات گریه کردم.و در آخر ...روح الله موسوی خمینی، خمینی کبیر بسیار دوستت داریم. 2 15 حمیده محققی 1403/8/18 تاریخ دخانیه، یا، تاریخ وقایع تحریم تنباکو حسن اصفهانی کربلایی 5.0 1 این کتاب فوق العاده است در حدی که آرزو کردم هر ایرانی این کتاب رو مطالعه کند... اوضاع احوال ایران و مردم را در زمان امتیاز تنباکو ایران به انگلستان به خوبی شرح داده . خیانت هایی که شد خون هایی که ریخته شد تحقیر هایی که مردم تحمل کردن حکم تنباکو و عکس العمل بینظیر مردم آگاهی و همدل شدن یکپارچه مردم در کمتر از یک نیمروز کوتاه کردن دست انگلیس خائن از مملکت فاش شدن خیانتی که انگلیس در خلال اجرای این امتیاز ها انجام میداد. شکوه و عظمتی که مردم در سایه حکم اسلامی آیت الله میرزای شیرازی بدست آوردند.. اکثر ما فقط یک پارگراف از این واقعه بزرگ رو خوندیم و چیزی از اتفاقات آن زمان نمیدانیم. 0 3 حمیده محققی 1403/8/13 صحیفه سجادیه مهدی الهی قمشه ای 5.0 2 صخیفه سجادیه رو باید هزاران بار خوند، هربار درک جدیدی از مفاهیم پیدا میشه و چقدر لطیفه مفاهیم این صحیفه❤️ 0 6 حمیده محققی 1403/6/29 مجسمه اصغر مددی 3.9 2 خواندن این کتاب برای من سخت بود.. خواندن گزارش های کوتاهی از خیانت های پهلوی ها و آمریکایی ها و انگلیسی ها به کشورم ایران و ملت ایران دردآور بود.. خدا رو شکر می کنم که در دوران استقلال، عزت و شکوه ایران زندگی می کنم..🇮🇷🇮🇷🇮🇷 1 10 حمیده محققی 1403/6/11 مجموعه اشعار: علی صفایی حائری (عین. صاد) علی صفایی حائری 4.4 4 با عزم رفتن از رنج و از غم هم میتوان ره توشه برداشت هم می توان آسوده پر زد 0 8 حمیده محققی 1403/6/8 روایت تولید حمید سبحانی صدر 5.0 1 بسیار بسیار عالی، متن ساده و روان و پراز آگاهی مطالب کتاب برای من شگفت انگیز بود در مورد شرایط زمان پیامبر و اینکه چطور یک جمع کوچک به یک جامعه قوی و بزرگ تبدیل شدن اطلاعات عالی میدهد 0 2 حمیده محققی 1403/6/8 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 44 متن بسیار ساده و،روان، قابل فهم و پر از آگاهی توصیه به خواندنش می کنم مطالب جذاب و به یادماندنی است خیلی از تصورات اشتباه من اصلاح شد.🙏🏻❤️ 0 2 حمیده محققی 1403/6/8 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 71 با اختلاف زمین تا آسمان بهترین کتاب برنامه ریزی، کاملا شخصی و کاربردی میشه برنامه نوشت، اجرا کرد و ارزیابی کرد چند سال پیش این کتاب رو خوندم از جمله کتاب هایی بود که تو کتابفروشی گفت منو بخر☺️ بهمن ماه ۱۳۹۹وارد یکی از کتابفروشی های کریم خان شدم تا وسط سالن رفتم ... سمت راست وسط میز کتاب های پیشنهادی بود .... برداشتم ... صاف رفتم حساب کردم و از کتابفروشی خارج شدم .. تو این سال ها یکروزم دفتر بولت ژورنالم رو زمین نزاشتم برعکس تمام پلنرهایی که همیشه می خریدم وبعد از مدتی بی استفاده رها میشدن عکس دفترهام رو هم میزارم✌️❤️ زهرا نجاری عزیز دمت گرم که کتاب به این خوبی رو ترجمه کردی مشتاقانه منتظر کتاب های بعدیت هستم✌️❤️ 1 13 حمیده محققی 1401/3/20 گاوخونی جعفر مدرس صادقی 3.6 14 اگر هر کتابی رو نماینده یک دنیای جدید در نظر بگیریم، این کتاب برای من دنیا ی تاریک و یخ و افسرده ای ایجاد کرده بود، حس خیلی بدی داشتم تا مدت ها 0 6 حمیده محققی 1401/3/20 میثاق داران صبح: مدافعان علوی در بارگاه اموی عباس بن بکار ابن بکار 2.0 2 این کتاب برای من پر از تناقض بود و اصلا درکش نکردم، روی جلد کتاب نوشته شده مدافعان علوی در بارگاه معاویه. متوجه نمیشم مدافع علی چرا باید برای معاویه لعنت الله علیه طلب سلامتی کند و مجیز او را بگوید در آخر هم با یک عالم سکه و طلا به خانه اش بازگردد؟ به نظرم کتاب کامل نیست، مشخص نیست این بانوان چه گفته اند فقط انتهای ملاقت ها و دریافت سکه ها نوشته شده! 0 9 حمیده محققی 1401/3/20 قرآن کریم هو 4.9 38 هدیه به امام رضا جانم 0 14 حمیده محققی 1401/3/9 داریوش یکم (داریوش بزرگ، پادشاه پارسها) پیتریولیوس یونگه 1.0 1 یک مدت به تاریخ هخامنشی علاقه داشتم و کتاب های مربوط به این دوره رو می خواندم الان بعد از ۷ سال میبینم که چقدرررر وقت خودم رو هدر دادم. 0 8 حمیده محققی 1401/3/7 اعتماد به نفس سیدحسن اسلامی 0.0 1 این کتاب اشاره به یک نکته مهم در مورد واژه اعتماد به نفس بیان می کند و شرح می دهد که برای موفقیت در زندگی اعتماد به نفس کافی نیست و عوامل مهمتر در موفقیت و سعادت دخیل هستند 0 3 حمیده محققی 1401/3/7 نصیحت های شیطان روح الله گایینی 5.0 2 شیطان به کوچکترین گناه هم راضیه، براش کافیه تا شاد بشه و کف بزنه، کوچکترین گناه هم ما رو پرت می کنه به خیلی دور، و چه راحت دشمن شاد میشویم 0 3 حمیده محققی 1401/3/5 و این گونه است زینب (ع): چهل خصیصه از خصائص بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب کبری (ع) محمود سوری 4.8 1 آب دستتونه بزارین زمین و این کتاب رو بخونید.بی نهایت عالی بود، هر سطر این کتاب پر از آگاهی است، وقتی کتاب رو برای خواندن برداشتم، در حال خواندن چند کتاب دیگه هم بودم، این ایده به ذهنم رسید که بعد از هر نماز مطالعه کنم بسیار لذت بخش بود و بهم چسبید 0 2 حمیده محققی 1401/3/3 خیابان 204: روایت یک فاجعه زهرا کاردانی 4.0 16 بسیار عالی، پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید 0 2 حمیده محققی 1401/3/2 صحیفه سجادیه با ترجمه فارسی 5.0 1 ترجمه بسیار روان و زیبا، فونت عربی و فارسی هم خوشخوان است 0 4