یادداشتهای حدیث مردانی (16) حدیث مردانی 1404/3/9 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 137 روایت درد و رنج مصرف کننده های مواد مخدر . تاثیر صبوری خانواده ها در پروسه درمان .... چقدر ناراحت کننده بود درد و رنج و تحقیری که مصرف کننده ها تجربه میکنند . به کسانی که در خانواده ، دوستان ،فامیل یا همسایه مصرف کننده دارن ، پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونن 0 0 حدیث مردانی 1404/3/9 راه رشد؛ الگوی دینی تربیت کودک و نوجوان جلد 1 محمدصادق حائری شیرازی 4.7 14 برای من حداقل به جای ۱۰ کتاب تربیتی که تا حالا خوندم، بلکه بیشتر، مطالب جدید و کاربردی داشت اپن هم با بیان شیرین و روان آیت الله حائری شیرازی . حتما دوباره میخونمش. 0 0 حدیث مردانی 1404/3/4 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.4 21 اولین رمان نوجوانی بود که میخوندم . به نظرم برای بزرگسالان هم عالیه. پر کشش و جذاب و غرور آفرین . در مورد دو مامور امنیتی ایران و موساد . مطمئن بودم کتابی که رهبر بر اون تقریظ بنویسن خوندن داره اما واقعا فوق العاده بود . هم حس افتخار بهم دست داد بابت مردان گمنامی که در کشور برای امنیت و استقلال ما زحمت میکشند و هم احساس ناراحتی از نشناختن اون ها و قدر ندونستن شون . اینکه یک نفر چقدر میتونه برای کشورش مفید باشه و اینکه یه اشتباه کوچیک و بی اهمیت ممکنه در یک پروژه ی کلان چه اثری داشته باشه رو به خوبی نشون داده بود . خیلی پیشنهاد میشه . 0 0 حدیث مردانی 1404/3/2 شنبه آرام؟ محمد مهدی بهداروند 4.3 27 از لحاظ آشنایی با شخصیت شهید فخری زاده خوب بود اما اصصصلا با قلم نویسنده ارتباط نگرفتم 🙄 0 0 حدیث مردانی 1404/2/28 جعبه سیاه: نگاهی نو به یادداشت های امیر اسدالله علم سیدمحمدحسین راجی 4.1 13 با این همه تاکید رهبری مبنی بر مطالعه خاطرات علم و چند جلدی بودن اون خاطرات تصمیم گرفتم گزیده ی اون رو که آقای راجی توی کتاب جعبه سیاه جمع آوری کردن مطالعه کنم خب خیلی از مسائل راجع به پهلوی دوم و خانواده اون برای خیلی از ماها اظهر من الشمس هست ولی برای اینکه با سند باشه و ارجاع داده بشه به سخنان و یادداشت های یار غار محمدرضا ، اسدالله علم، خوندن این کتاب لازمه . دیگه میشه تو صحبت در مورد پهلوی به این موضوعات اشاره کرد و بعدش هم گفت: این که حرف من نیست ،حرف عَلَمِ😎 0 0 حدیث مردانی 1404/2/23 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 65 داستان و روایت زندگی پر از سختی زهرا همایونی، مادر شهیدان امیر و علی شاه آبادی و زندگی با مردی سختی کشیده که دست روزگار او را بد اخلاق و بی توجه به همسر بار آورده بود و تحمل و صبر عجیب این زن فداکار در مقابل شوهرش و در راه اسلام و انقلاب و تربیت فرزندانی که لیاقت شهادت داشتند . جهاد و شهادت انتخاب آن ها بود و تا بذل جان در راه اسلام و انقلاب بودند . 0 0 حدیث مردانی 1404/2/21 گنجینه ی بی پایان علی خامنه ای 5.0 1 سخنرانی های رهبر طی سال های ۵۹ تا۶۵ در مورد نهج البلاغه. اهمیت مطالعه و تحقیق و پژوهش حول نهج البلاغه مفهومی هست که رهبر مکررا بر اون تاکید داشتند. 0 0 حدیث مردانی 1404/2/14 حوض شربت مریم قربان زاده 4.2 17 من تو این کتاب نوع کمیابی از عشق رو دیدم . شاید بعضی ها بگن نمیشه اسمش رو عشق گذاشت ولی من عشق خطابش میکنم . عشقی که ناگزیر در مسیر انقلاب باید طی بشه . عشق از نوعی دیگر . صبوری نهایت عاشق بودنه. بتول خانم ورژن پیشرفته تر اشرف سادات در« تنها گریه کن »هست به نظرم . 0 0 حدیث مردانی 1404/2/14 فصل فیروزه محبوبه زارع 3.5 24 کوتاه بود و نسبتا جذاب . تفاوت عشق زمینی و آسمانی رو قشنگ توضیح داده بود . با اینکه به نظر میرسه کتاب مربوط به حضرت معصومه (س) باشه اما به نظرم از این نظر خیلی قوی نبود . اطلاعات کمی در مورد حضرت معصومه به مخاطب میده . در کل ارزش خوندن داره . 0 0 حدیث مردانی 1404/2/13 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 175 با این که میدونستم آخر داستان چیه ولی توی دلم دعا میکردم کاش .... کاش.... کاش.... چقدر حسرت و کاش گفتن تو این کتاب زیاد بود . چقدر باید حواسمون باشه به انتخاب هامون ، به بزنگاه های حساسی که در اون ها قرار میگیریم و چه بسا که یک تصمیم اشتباه آخرتمون رو تباه کنه و یا بالعکس یک تصمیم درست ما رو عاقبت به خیر کنه . خدایا لحظه ای و آنی ما رو به خودمون وانگذار 🤲 چقدر دلم برای این کتاب تنگ میشه 😭 0 1 حدیث مردانی 1404/2/13 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 92 همین که تا حالا چندین و چند بار خوندمش ، نشون میده که چقدر کاربردی و تاثیرگذار هست . 0 0 حدیث مردانی 1404/1/5 روایت بی قراری: سرگذشت زندگی شهید مدافع حرم حسین محرابی (تولد 1356/6/30 شهادت 1395/9/10) به روایت همسر؛ مرضیه بلدیه زینب آخوندی 4.5 10 روایت بی قراری شهید بزرگوار حسین محرابی شهادت به نظر من مقصد نیست ، بلکه مسیر و سبک زندگیه و توی این کتاب شما همراه میشید با سبک زندگی منجر به شهادت شهید محرابی . 0 0 حدیث مردانی 1402/6/4 راهپیمایی اشک ها جلد 5 مهدی میرکیایی 4.4 21 سیاست دزدی، عهدشکنی، قتل و غارت و زورگویی از اولین روزهای حیات نامبارک ایالات متحده آمریکا همراهشون بوده . این کتاب بیانگر ظلم های بی حد و حصر به سرخپوستان بومی سرزمین آمریکاست . 0 2 حدیث مردانی 1402/5/25 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 141 هر وقت که بی حوصله میشم و دوست دارم توی دنیای دیگه ای که بهم حس خوب میده سیر کنم میرم سراغ این کتاب . فکر کنم تا حالا 6 بار خوندمش ❤ 0 3 حدیث مردانی 1402/5/25 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 250 یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم . در این کتاب با یک زن فوق العاده قوی آشنا میشید و مطمئنا روزهایی که خسته باشید و نتونید کاری انجام بدید با یادآوری اون خستگی هاتون رو فراموش میکنید . 0 1 حدیث مردانی 1402/5/23 رشد علی صفایی حائری 4.5 104 خیلی روان و خودمونی بهت تلنگر میزنه . خوندنش رو توصیه میکنم . اولین کتابی بود که از عین صاد خوندم و راغب شدم که سیر مطالعاتی که مرحوم شاملو معرفی کردند رو حتما بخونم . 0 2