یادداشتهای baraniaam (18) baraniaam 1404/6/21 - 14:07 کاریزمای زنانگی رهام الرشیدی 3.3 2 البته که از اسم و جلد کتاب احساس کردم که از روانشناسی های زرد هست ولی چون تو طاقچه بی نهایت بودم شروع کردم به مطالعه و همون اول کاربردی بودن کتاب خیلی به چشمم اومد البته من در روانشناسی خیلی مهارت ندارم و تازه شروع کردم به مطالعه در این باره در کل کتاب چکیده با نکاتی کم و کاربردی بود می تونم بگم مطالب در این کتاب برای من بیشتر ایجاد انگیزه کرد که در این مورد تحقیقات و مطالعه بیشتری داشته باشم در این حد قابل قبوله و همراه شدن با کتاب تجربه جالبی بود 0 1 baraniaam 1404/6/21 - 01:23 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 370 شما با یه داستان روبرو نمی شید بلکه با یه شاهکار ادبی و پخته روبرو می شید کاری روانشناسانه با چاشنی فلسفه درونی انسان ها جایی که متوجه می شید در عین عیان بودن داستان ولی نمی تونید درون انسان ها رو پیش بینی کنید متفاوت بودن جهان بینی انسان ها در سطر به سطر کتاب کاملا مشهوده خیلی پیشنهاد می کنم 0 1 baraniaam 1402/6/22 - 01:39 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 178 کتاب خاطرات تبعید زندان ساواک یا عراق یا اسرائيل رو از زبان راوی های دیگه زیاد خوندم و عمده فرق این کتاب با کتاب های این دست با این موضوع در اینه که حضرت آقا در این کتاب به جز دو سه مورد کوتاه و اشاره ای به شکنجه ها و نوع شکنجه نمی پردازن و خیلی در قید تفصیل و تعریف نوع شکنجه ها نیستن که البته خدارو شکر می کنم چون همون دو سه مورد کوتاه هم قلب ادمو به درد میاره در عوض بیشتر از اخلاق خوب زندانی ها یا پلیس های همراه تعریف می کنن و این خودش به نوعی بزرگی شخصیت و کرامت انسانی یه رهبر رو نشون می ده یا در جایی که به اون شکنجه گر می رسن بعد از انقلاب با اینکه در موضع قدرت بودن ولی اون شکنجه گر رو رها می کنن که این کار برای هر انسانی دشوراه در کل این کتاب به خاطر ترجمه از عربي به فارسی ، متن ساده و معمولی داشت به شخصه دوست داشتم بیشتر از زندگی شخصی حضرت آقا مطلب بخونم که می دونم بر طبق میل آقا نیست این امر و در آخر بر خلاف کتاب های از این دست در این روایت بسیار روح بزرگ مردی و صلابت رو می شه احساس کرد در جای جای کتاب از زمان دستگیری ها تا زیر شکنجه تا زمان تبعید 0 5 baraniaam 1402/5/18 - 17:28 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.1 163 کتابی در رابطه حجاب در این کتاب چند شخصیت واقعی ذکر که در کنار چند شخصیت تخیلی پرداخته شده و می تونه تصویری از مبلغان بی حجابی و مدعیان آزادی رو نشون بده برخلاف تبلیغات و هزینه ای که برای نشون دادن کتاب انجام شده کتاب معمولی و خوانش سبکی داره و نمی شه جز کتاب های دست اول در حوزه کتاب گنجاند 0 7 baraniaam 1402/5/17 - 05:09 حرمسرای قذافی آنیک کوژان 3.3 61 تلخ و ناراحت کننده از اون دسته کتاب ها که بعد تموم شدنش با خودت زمزمه می کنی ای کاش نمی خوندمش 0 14 baraniaam 1402/5/17 - 01:28 قیدار رضا امیرخانی 4.1 147 اولین کتابی که از امیرخانی خوندم و مجذوب قلم خاص او شدم بعد از این کتاب چار جلد کتاب دیگه از این نویسنده گرفتم کتاب قیدار در تبادل گنده لاتی و پوچی به سر می بره بزرگ باشی و به نیستی کشیده بشی و تا خاک نشی ارزش پیدا نمی کنی قلم بی نظیر امیرخانی و روایت داستان در فضای فتوتی های قدیم تهران 0 7 baraniaam 1402/5/17 - 01:12 شماس شامی مجید قیصری 3.8 51 روایتگری وقایع بعد از عاشورا و اسرای کربلا با قلم بی نظیر مجید قیصری که حتی داستان های کوتاهش هم عالی هستن روایتگری در بستر اعجاز کاروان و سر امام حسین هست و خوندنش حال دل رو خوب می کنه این کتاب رو به دوستانم هدیه دادم و هنوزم بخوام کتاب به اهل دل هدیه بدم این کتاب رو تقدیم می کنم 0 7 baraniaam 1402/5/17 - 01:04 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 93 از جمله کتاب های روایت حسینی است که به شخصیت های کربلا می پردازه و شخصیت های کربلا رو از زبان اطرافیانشون به تفسیر می کنه روایت ها بسیار شیرین و بدیع و نغز هستند و قشنگترین روایت متعلق به عباس هست 0 8 baraniaam 1402/5/17 - 01:00 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 0.0 172 چقدر از خوندن این کتاب لذت بردم از سادگی بیان سادگی زندگی و خلاصه از اخلاص و قلب پر نوری که خداوند به کونیکو هدیه داده کتاب های زندگی نامه به خصوص زندگی نامه های خانم های غیر ایرانی مورد علاقه ی من هست و این روایت شیرین منو چند ساعتی از زندگی روزمره جدا می کرد و با خودش همراه می کرد 0 7 baraniaam 1402/5/17 - 00:57 وسوسه های ناتمام 3.3 16 در مقابل کتاب دیگه ایراهیمحسن بیگی کتاب ضعیفی هست و انتظار بیشتری از نویسنده می ره روایت ساده و ابتدایی جوانی که به راحتی به لشگر یزید می پیونده انقدر بعضی قسمت ها ساده و کلیشه ای بود من بر میگشتم و روی جلد کتاب اسم نویسنده رو چک می کردم 0 8 baraniaam 1402/5/17 - 00:52 پسران دوزخ: فرزندان قابیل مجید پورولی کلشتری 3.8 19 کتاب تقابل یه دختر شیعه و یه دختر با عقاید تکفیری ست که با مناظرات و رفع شبهات ادامه پیدا می کنه رفع شبهات برای استفاده در عموم بسیار مناسب و ساده پرداخته شده و کتاب کاربردی هست و روایتگری داستان کمک می کنه که کتاب به خوبی پیش بره 0 7 baraniaam 1402/5/17 - 00:46 اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی علیاصغر عزتیپاک 4.2 70 کلا کتاب های در مورد مقاومت و مبارزه با داعش باشه جز موارد کتابخونه بنده هست ولی این کتاب و این روایت فرق ویژه ای داره که با خوندن داستان متوجه می شید که شخصیت اصلی داستان ناخودآگاه وارد این معرکه شده و دیگه نمی تونه جدایی پیدا کنه و جمله ما رایت الا جمیعا به طور کامل متصور می شه کتاب به شدت خوندنی و جذاب و شجاعانه از زندگی نامه فیض آبادی 0 10 baraniaam 1402/5/17 - 00:42 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.6 282 کتابی مادرانه مقدس که تمام تعاریف های غلط دشمن از زن را پس می زنه و یه تنه قهرمان داستان زندگی خودش و فرزندانش می شه و از همه جای داستان قسمت شبانه رفتن به سردخانه است که منو خیلی متاثر کرد قلم روان و شیوای خانم اسلامی و روایتگری اشرف سادات از زیبایی این کتاب به شمار می ره 0 6 baraniaam 1402/5/17 - 00:38 نامیرا صادق کرمیار 4.5 238 اولین و بهترین کتابی که در حوزه مکتب حسینی و روایتگری وقایع قبل از عاشورا خوندم و جز بهترین تجربه های کتابخونی بنده و البته درمرحله بعد شماس شامی قرار داره 0 3 baraniaam 1402/5/17 - 00:36 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 199 از قلم بی نظیر آقای کدیور که بگذریم داستان و زاویه دید کتاب بسیار برای نو و بدیع بود روایت لشگر اسلامی که فقط اسم اسلام همراهش بود تا برسه به تقابل اسلام ناب و علوی شخصیت های داستان بسیار بی نظیر پرداخته شده بودن و می تونستی کاملا باهاشون همزادپنداری کنی 0 4 baraniaam 1402/5/17 - 00:32 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 159 بیان روان و شیوا از زندگی قدم خیر پیچ تاب زندگی ساده و روزمره یه زن قوی و تنها که افتخار همسری شهید رو داره اینو کتاب رو تو دوره مطالعاتی خوندیم و بسیار لذت بردیم 0 9 baraniaam 1402/5/8 - 00:56 من او رضا امیرخانی 4.2 205 و قلم بی نظیر امیرخانی و رفت امد های زمانی داستان بهترین کتاب امیرخانی بدون شک 0 3 baraniaam 1402/5/8 - 00:52 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 261 بهترین کتاب دوران نوجوانی ام الان که دوباره کتاب رو خوندم واقعا یه تراپی تمام عیار بود برام قلم نویسنده تو رو می بره تو رویای خوش دخترونه ای که تو مزرعه و طبیعت و شاعری صرف می شه 0 22