یادداشتهای مبیناامامی (14) مبیناامامی 1403/11/24 لبخند مسیح سارا عرفانی 3.2 42 بعضی از قسمتها،واقعا ذهنم رو مشغول کرد. به کتاب نقد هم داشتم ولی برای گنجوندن این مفاهیم در قالب یک رمان،از خانم نویسنده ممنونم. 0 0 مبیناامامی 1403/8/29 امیلی و جست وجو جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.5 24 توصیف لحظه ها و احساسات امیلی گرم و دلنشین بود،همینطور کتاب اتفاقات جالب و غیرقابل پیش بینی داشت.دوست داشتم از تدی بیشتر صحبت میشد و کتاب،مخصوصا پایان داستان مفصلتر بود. 0 3 مبیناامامی 1403/8/29 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 87 مثل همه آبنبات ها،شیرین و دوست داشتنی. نظر شخصی من اینه که به اقتضای سن،شخصیت کتاب هم وارد مسائل خاص تری شده که نویسنده زیاد بهش پرداخته بود و همین باعث شده که فراز و نشیب های خانوادگی کمتر از جلد های قبل باشه. 0 3 مبیناامامی 1403/6/16 امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 19 فصلهای کتاب مثل یک سریال با ماجراهای بامزه و توصیفات دقیقه. 0 2 مبیناامامی 1403/6/9 ازبه رضا امیرخانی 3.7 69 دوست داشتنی و مختصر و عالی. کتاب،نامه های سرهنگ مرتضی مشکات است که پس از یک عمر خدمت،حالا جانباز و خانه نشین شده. حکایتی از منطقِ ناقصِ خود عالم پندار ها و قلب همیشه زندهء آدم حسابی ها. 0 0 مبیناامامی 1403/6/6 امیلی در نیومون جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.5 35 عصبانیت،بی حوصلگی و غمگینیِ من،هر سه در مقابل نوشته های خانم مونتگمری سر تعظیم فرود میارن و تشریف میبرن آنجا که عرب نی انداخت. بعد از چندین سال که از نوجوونی و خوندن کتابهای آنشرلی میگذره،حس میکنم دوباره تاحدودی ذوق زده،روشن و امیدوارم. زاویه دید و توجه این خانم نسبت به مسئله تربیت،شیوه ها و افراد دخیل در اون(به خصوص معلم) برای من واقعا جالب و تحسین برانگیزه. 0 1 مبیناامامی 1403/6/3 نامیرا صادق کرمیار 4.4 195 _نامیرا داستان امروز ما هم هست،چرا که ماجرای ندای امام زمانِ هر عصر و عکس العمل امت،در طول تاریخ استمرار دارد. با خواندن نامیرا پشت صحنه واقعه کربلا برایتان روشنتر از قبل خواهد شد. اگر مثل من برایتان سوال بود که چطور مردم کوفه با آنهمه اشتیاق به این سرانجام دچار شدند،حتما نامیرا بخوانید. 0 0 مبیناامامی 1403/5/31 تور تورنتو: دانشجوی شهید حادثه پرواز اوکراین، امیرحسین قربانی محمدعلی جعفری 4.0 39 سخت ترین کتابی بود که تا امروز خواندم،یک روضه خالص. آقازاده ای که حالا پشت اسمش شهید آمده و چقدر هم لایق بوده. کتاب زندگینامه ای ست از زبان پدر،این کتاب برگ برنده است،روایت اینطرف ماجراست،روایتی کاملا متفاوت با روایت معاندها و مریضهای خارجی و داخلی. همه باید این کتاب را بخوانند،همه مخصوصا کسانی که موقع شنیدن خبر پرواز شمارهء ۷۲۵،قلبشان مچاله شد. صلواتی هدیه کنید به روح شهید امیرحسین قربانی که به قول مادر بزرگوارش تا ابد زنده ماند. 0 0 مبیناامامی 1403/3/14 دروازه مردگان؛ شب خندق جلد 2 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 38 مثل جلد اول هیجان انگیز و پر از جزئیات. کتاب شما را درگیر داستانی میکنه که جدا از جذابیت خود ماجرا،در پشت زمینه خیلی از مسائل اجتماعی و تاریخی و فرهنگی رو با گوشت و پوست حس میکنید. خواندنش کمتر یک روز و نیم زمان برد و زمین گذاشتنش واقعا سخته. هنوز هم مثل جلد اول، معتقدم این کتاب برای هر نوجوانی مناسب نیست. 0 1 مبیناامامی 1403/3/14 بیوتن رضا امیرخانی 3.9 63 واقعا به خواندن چندباره اش نیاز دارم،من هم بین دو نیمه مغزم دعواست. ارمیا ولی خوب از پس دعواها برآمد. نقاط جذاب کتاب یکی و دوتا نبود،از سجده های واجب گرفته تا دغدغه های ذهنی که به زیباترین شکل نوشته شده بودند. کتاب شلوغ بود،درست مثل ذهن ارمیا،درست مثل خیابان های آمریکا.از نظر من ترجیحا زمانی بخوانید که بتوانید پیوسته مطالعه کنید. (قطعا این یادداشت نیاز به ویرایش در آینده نزدیک دارد :)) 0 5 مبیناامامی 1403/2/15 اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب مرتضی مطهری 4.2 16 برای پاسخ به شبهات پیرامون این موضوع،جامع و کامل است. مقایسه ای صادقانه و علمی بین پیشنهادات دنیای نوین در باب مسئله جنسی و راه حل های اساسی اسلام در این موضوع. 0 2 مبیناامامی 1403/1/5 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 134 روزی که ارمیا را امانت گرفتم،انگار روی کتاب آب ریخته باشد،موج دار شده بود. برگه ها را که ورق میزدی،صدایشان در می آمد. همین الان ارمیا تمام شد. میدانم اگر بشود صفحات کتاب را مزه مزه کنم،طعم شوری میدهد و بوی خاکهای جنوب... #چند_از_چند #اولین_کتاب۱۴۰۳ 0 1 مبیناامامی 1402/11/13 دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 84 بی برو برگرد آدم ترسویی هستم،فیلم ترسناک نمیبینم و کتاب ترسناک هم دست نمیگیرم؛ولی مزه این کتاب مثل کتاب های خارجکیِ تخیلی که دوره ابتدایی و راهنمایی میخواندم رفت زیر زبانم. یک روزه تمامش کردم و چشم دردش را هم به جان خریدم. کتاب در زمان حال و گذشته روایت میشد و تداخل داستان زندگی رضا و مجید عالی بود،مثل پایان خوبش. اینکه بعضی پیامها در بین کلمات داستان پنهان باشند خیلی ارزشمند تر است تا شعار گونه گفته شود و چشم خواننده را دور از جان شما سوراخ کند. در آخر هم "بنظر من" این کتاب برای تمام نوجوانان مناسب نیست،ترجیحا نوجوانی بخواند که مثل من ترسو نباشد😊 0 1 مبیناامامی 1402/11/13 اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی علیاصغر عزتیپاک 4.1 68 خیلی وقت بود کتاب نخوانده بودم،انگار درس و دانشگاه یک دره عمیق بین من و داستان های دوست داشتنی ام باز کرده بود که هرچه سعی میکردم از آن بپرم نمیشد داستان تغیر آدم ها همیشه خواندنی ست،انگار تو هم در تجربه هایی که به دست می آورند شریک میشوی و طعم چیز هایی را میچشی که هیچ وقت زندگی فرصت نمیدهد خودت از سر بگذرانی کتاب هر شب کنار تخت بود،آرام آرام میخواندم تا زود تمام نشود شیرین بود،مخصوصا برای من که خانم سه ساله را خیلی دوست دارم 2 5