یادداشتهای درسا دادعلیپور (14) درسا دادعلیپور 1404/4/18 گیر افتادم!: مقابله با آزار جنسی جولیا کوک 5.0 1 هر چند وقت یکبار اخباری تلخ از گوشه کنار دنیا در مورد آزار جنسی به کودکان به گوش می رسه. نظارت والدین بر اطرافیان کودک موثر و لازم است اما کافی نیست زیرا تجربه ثابت کرده آزارگر می تواند هر کسی باشد حتی فردی که بهش اعتماد کامل داریم. بخاطر همین لازم هست نحوه برخورد با متجاوز به کودک آموزش داده بشود همچنین کودک یاد بگیرد بیان کند و نترسد از اینکه والدین عصبانی شوند یا حرفش را باور نکنند. این کتاب با زبان بسیار ساده و داستانی به بچه ها یاد می دهد که چگونه از حریم خودشون حفاظت کنند و آن را حل کنند 0 0 درسا دادعلیپور 1404/3/31 نهمین روز از ماه نوامبر کالین هوور 3.8 51 یه جایی خوندم که اولین معیار برای تخمین ارزش یک کتاب و نظر دادن به اون اینه که ببینیم چه چیزی به ما یاد داده یا چه دیدگاه جدیدی رو معرفی کرده اولین چیزی که این کتاب بهم یاد داد ارزش و اهمیت کیفیت زمان بود. فالن و بن یک روز در سال اون هم فقط چند ساعت می توانند همدیگر رو ببینن. به نظر می اد زمان خیلی کمی برای عاشق شدن باشه اما نویسنده با ظرافت نشون داد که چند ساعت با کیفیت هم برای شناختن همدیگر کافیست دومین چیزی که روم تاثیر گذاشت رابطه پدر و دختری فالن بود. در این دنیا همه ادم ها با مجموعه ای از صفات خوب و بد وجود دارند، همین ادم ها روزی بچه دار می شوند. ایا با بچه دار شدنشان یکهو به الهه مقدس تبدیل می شوند؟ آیا همه ان صفت های بد از بین می روند؟ جوابشان خیر است هیچ پدر و مادری خوب مطلق نیست همانطور که هیچ انسانی و هیچ فرزندی خوب مطلق نیست. به جای سرزنش به خاطر تصمیمات و رفتار های اشتباه می توانیم کمی از توقعاتمان را کم کنیم تا لحظات بهتری رو کنار هم بگذرونیم . 2 35 درسا دادعلیپور 1404/3/12 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 119 بسم الله این دومین کتابی بود که از مک فادن خوندم، اولیش بخش دی بود که کم و بیش ساختارشون شبیه به یک دیگر است هر دو داستان در طی یک شبانه روز اتفاق می افتند و هی به عقب بر می گردنند تا سرنخ هایی بی ربط بدن . ۵۰ صفحه اخر کتاب ها تازه بین این ها یه ربطی پیدا می شه و تیکه ها مبهم کامل می شه و اینم بگم هر دو به شدت شوکه کننده هستن اما هیچ وقت دروغ نگو خیلی غیر قابل پیش بینی تر بود . کتاب ها هر دو از جهت سرگرمی یه روزه و تجربه جدید جالب بودند اما سه ستاره می دم چون هیچ چیز جدیدی به ادم اضافه نمی کنه پ.ن : -برای کسایی که کتاب رو خوندن- اگه منم جای دکتر هیل بودم اون پسر مزاحم رو به لقا الله می فرستادم 0 0 درسا دادعلیپور 1404/1/3 حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات محمدحسن وکیلی 4.5 6 بسم الله کتاب در مورد پوشش مناسب در جامعه زیاد خوندم اما این کتاب یه نکته مهم و مثبت داشت اونم اینه که همه چی طبقه بندی شده بود . شاید به نظرتون ساده بیاد اما اینکه مطالب پراکنده نباشن و کاری کنن که در ذهن مخاطب نقشه یا جدولی شکل بگیره کار هر کسی نیست . در حین خوندن تمام ۵۰۰صفحه خودمو جای فردی میذاشتم که از عصر غارنشینان در زمان سفر کرده و هیچ پیش زمینه ای نداره یا خودمو جای یک فرد میذاشتم که موضع های خیلی جدی نسبت به موضوع داره و به جای اون سعی میکردم که توی هر خط اشکال و مثال نقض بزنم ، پیدا هم میکردما اما متاسفانه در خط بعدی همه چی رو درست میکرد🥲 اگر هم بخوام یک نقد بگم به اون قسمت ملائکه ایراد میگیرم، چون تمام کتاب علمی و قابل درک برای همه ست اما اون بخش شاید فقط مورد قبول افراد مذهبی باشه و بقیه بگن که ما اینطور فکر نمیکنیم . در کل به نظرم بخاطر حجم زیادش یه دور خوندن به نفع هر کسی هست هم کسی که خوشش نمی اد چون اگر ادم عاقلی باشه تحقیق میکنه، هم کسی که پوشش مناسب رو رعایت میکنه چون مطمئنا باز هم مطالب جدیدی رو یاد میده مثلا خود من فکر هایی میکردم که کلا متفاوت بودن اما الان دیدگاه جدیدی برام باز شده در کنار این کتاب،کتاب ستاره ها چیدنی نیستند رو بهتون پیشنهاد میکنم. کتاب بیشتر در مورد زنه اما این مسئله رو هم پوشش می ده، امار و ارقام بیشتری نشون می ده و بخاطر کم حجم بودنش چند بار خوندنو پیشنهاد می دم😂 یا علی 9 19 درسا دادعلیپور 1404/1/1 بلندی های بادگیر امیلی برونته 3.8 159 حدود ۹۰ درصد کتاب رو زیر نیمکت های مدرسه و همراه با استرس خوندم داستان بخاطر جدول خویشاندی آخر کتاب برام لو رفته بود، بخاطر همین هیچ ذوقی نداشتم و همش در تلاش بودم زود تمومش کنم . عشق زیاد از حد هیتکلیف و هدف کتاب رو درک نمیکنم البته شاید من هنوز به حد درک کردنش نرسیدم . یه مسئله دیگه هم اینه که تعداد شخصیت ها خیلی کم بود انگار رفته بودن وسط کویر خونه ساخته بودن این چند ستاره رو بخاطر آخر داستان که باعث شد یه نفس راحت بکشم دادم (تنها جایی از کتاب که با شوق و حس خوب خوندم ) 1 5 درسا دادعلیپور 1403/12/2 توقف ممنوع: ویژگی های دوران نوجوانی و جوانی، انتظارات مقام معظم رهبری از جوان ایرانی اسماء حیدری 4.2 7 بزرگترین منتقد کشور خود رهبر هستند اما این نقد ها ناامید کننده نیست بلکه تشویق کننده ست برای اینکه بری و نقص هارو جبران کنی این کتاب باعث میشه برای کارهای روزانت هدف پیدا کنی در نتیجه باعث میشه تلاشت برای رشد کردن و کامل شدن خیلی بیشتر بشه 0 12 درسا دادعلیپور 1403/11/26 به یاری خداوند توانا: خاطراتی از شهید سیدمجتبی نواب صفوی جلد 3 علی اکبری 4.4 6 چند وقتی هست که وارد فضای جدیدی شدم جایی که عقاید متفاوتی رو میبینم فکر میکردم ساده ست اما متوجه شدم عرضه این رو ندارم که از اندیشه هام صحبت کنم و دفاع کنم . تا اینکه کتاب خون دلی که لعل شد رو خوندم و در پی اون به یاری خداوند توانا الان احساس میکنم که کم کم دارم شجاعتش رو پیدا میکنم 0 9 درسا دادعلیپور 1403/11/18 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 157 خوشحالم که تونستم این کتاب رو بخونم ارتباط خیلی قوی با کتاب گرفتم و علاقه ام نسبت به اقای خامنه ای بیشتر شد همچنین هیچ نگاه افراطی رو در کتاب ندیدم 0 9 درسا دادعلیپور 1403/11/11 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.2 141 صحبت های معلم خیلی برام تاثیر گزار بود ولی فکر کنم اخر کتاب یهو خلاقیت نویسنده ته کشید 😑 2 5 درسا دادعلیپور 1403/10/24 آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز 4.0 49 خیلی حس بدی بهم دست میداد وقتی که میخوندم کتاب رو انگار همش بدبختی بود و هیچی سر جاش نبود. 2 7 درسا دادعلیپور 1403/10/1 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 71 گاهی مشکلات کاری میکنند فکر کنیم فقط خودمانیم و مرگمان به خودمان ربط دارد اما متوجه نیستیم همین حضور ما ، کارهای عادی ما و صحبت های سطحی روزانه ما چقد روی اطرافیان تاثیر داره برای امید به زندگی همین کافی هست که نقش خودمون رو توی زندگی عزیزان و اطرافیان کشف کنیم 1 6 درسا دادعلیپور 1403/9/30 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 130 نیاز مند به کتاب هایی مشابه این کلا از حامد عسکری خوشم میاد حرف ها و مخصوصااا شعر هاش ولی غیر از این کتاب هنوز نتونستم اثر دیگه ای ازش بخونم 0 4 درسا دادعلیپور 1403/9/30 هفت عادت نوجوانان موفق شون کاوی 5.0 2 فکر نمیکردم چیزی بهم اضافه کرده باشع تا اینکه بعد چند سال خودمو با همسن هام مقایسه کردم و متوجه شدم چقد کمتر ناراحت میشم ، چقد بیشتر مردم رو درک میکنم و چقد اهدافم متفاوتن. البته که هنوز مشکلات و عادت های بدی دارم 0 3 درسا دادعلیپور 1403/9/30 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 166 به شخصه واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چرا بعضی ها میگن دور از واقعیت هست در صورتی که اگر ما خودمون عمیق فکر کنیم و اونو وارد زندگی کنیم یه چیز آرمانی باقی نمیمونه زندگی که ما داریم پر از ترس های الکی هستن که بقیه برامون درست کردن من میخوام بر این ترس ها غلبه کنم 1 3