معرفی کتاب حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات اثر محمدحسن وکیلی

حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات

محمدحسن وکیلی و 1 نفر دیگر
4.5

1402/1/2

کتاب حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات، ویراستار کوثر احسن مقدم.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات

لیست‌های مرتبط به حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات

نمایش همه
جذبه عشق: تفسیر آیه والذین ء امنوا اشد حبا للهالله شناسیباده توحید: در کربلای عشق

اگه مشهد هستید این کتاب ها و امانت میدم🌱

34 کتاب

نویسنده: محمدحسن وکیلی و کتابای موسسه جوانان ۳ جلدی بینهایت تجلی توحید زن از سلوک توحیدی تا تمدن اسلامی او اکسیر محبت حسینی عاشقانه های درگوشی دریای بیکران جهاد تبیین از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی سلوک توحیدی🪴 عشق خدا🪴 حکایت حجاب نور خدا🪴 نویسنده: محسن عباسی ولدی کتابهای دوره چله مادری شون: دختران و همسری و شغل ناب مادری اسمانی نشان! اسمانی بمان! دختران اسمانی و سفیران مهربانی ۱۰ جلدی طعم شیرین خدا از من با خدای کوچیکم قهرم تا... جلد ۱۰ نویسنده: علامه طهرانی و پسرشون(محمدصادق حسینی طهرانی) و کلا از مطالعات راهبردی باده توحید در کربلای عشق جلد یک الله شناسی جذبه عشق جلد یک گلشن احباب نور ملکوت روزه لیالی نور یادنگار🪴(واقعه غدیر) رساله لقاءالله🪴(نویسنده:جواد ملکی تبریزی) لمعات الحسین🪴 کتابای بدون محوریت نویسنده: دختران ایران وصیت نامه سیاسی-الهی امام خمینی راه سوم(الگوی مترقی زن در منظومه فکری ایت الله خامنه ای) چگونه با فرزند خود گفتگو کنیم؟ کهکشان نیستی کتابهای طرح ولایت(معرفت شناسی و خداشناسی و انسان شناسی و فلسفه اخلاق و فلسفه حقوق و فلسفه سیاست) تاکید ۱۰۰ باره گام تمدن ساز زن و چالش های جامعه(امام موسی صدر) خاتون و قوماندان انسان ۲۵۰ ساله🪴 انگاه که فعالیتهای فرهنگی پوچ میشود🪴 طرح کلی اندیشه اسلامی به توان هایتک🪴 و کلیییی کتاب دیگه دارم ولی اینا جون داراش هستند که خودم دوستشون دارم اونایی که جلوشون🪴 هست و خودم اول باید بخونم بعد امانت میدم

بسم الله
          بسم الله

کتاب در مورد پوشش مناسب در جامعه زیاد خوندم اما این کتاب یه نکته مهم و مثبت داشت اونم اینه که همه چی طبقه بندی شده بود .
شاید به نظرتون ساده بیاد اما اینکه مطالب پراکنده نباشن و کاری کنن که در ذهن مخاطب نقشه یا جدولی شکل بگیره کار هر کسی نیست .
در حین خوندن تمام ۵۰۰صفحه خودمو جای فردی میذاشتم که از عصر غارنشینان در زمان سفر کرده و هیچ پیش زمینه ای نداره یا خودمو جای یک فرد میذاشتم که موضع های خیلی جدی نسبت به موضوع داره و به جای اون سعی میکردم که توی هر خط اشکال و مثال نقض بزنم ، پیدا هم میکردما اما متاسفانه در خط بعدی همه چی رو درست میکرد🥲

اگر هم بخوام یک نقد بگم به اون قسمت ملائکه ایراد میگیرم، چون تمام کتاب علمی و قابل درک برای همه ست اما اون بخش شاید فقط مورد قبول افراد مذهبی باشه و بقیه بگن که ما اینطور فکر نمیکنیم .

در کل به نظرم بخاطر حجم زیادش  یه دور خوندن به نفع هر کسی هست هم کسی که خوشش نمی اد چون اگر ادم عاقلی باشه تحقیق میکنه، هم کسی که پوشش مناسب رو رعایت میکنه چون مطمئنا باز هم مطالب جدیدی رو یاد میده
مثلا خود من فکر هایی میکردم که کلا متفاوت بودن اما الان دیدگاه جدیدی برام باز شده

در کنار این کتاب،کتاب ستاره ها چیدنی نیستند رو بهتون پیشنهاد میکنم. کتاب بیشتر در مورد زنه اما این مسئله رو هم پوشش می ده، امار و ارقام بیشتری نشون می ده و بخاطر کم حجم بودنش چند بار خوندنو پیشنهاد می دم😂

یا علی